3D rista på trä shapeoko

Primero que nada hay que presentar un poco el concepto de 3D rista, lo primero que hay que saber es que se necesita de FN: s CNC DIY, hö muchos en el mercado y muchos son muy buenos, la realidad es que la mayoría de ellos usan los mismos principios y herramientas para funcionar.

Primero que nada, quizás quieras ver el video de todo el proceso completo y te de una mejor idé de como empezar, pero si lo deseas puedes empezar en revisar los pasos de este documento.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Automatiserad z-axeln noll på byte av verktyg med Shapeoko 2 eller X-rista.

Jag byggde min Shapeoko 2 i januari för 2015.Medan detta kan fungera på andra domänkontrollanter, har jag personligen bara göra detta arbete med Grbl v0.9 eller senare tillgänglig på https://github.com/grbl/grbl/wiki/Connecting-Grbl.Jag ville skapa e...

Rista en pumpa med silvertejp

Här kommer jag att visa dig hur att snida en pumpa med silvertejp/duck tape, jag trodde upp denna idé när jag skulle starta min pumpa carving och jag ville inte dra bilden eftersom dess kan vara svårt att få markören bort, så jag skar några kanal/duc...

Rista en ben-nål för naalbinding

Naalbinding är en mycket gammal metod att väva liknande men gällde före stickning och virkning. Det kallas ibland Viking stickning och stavas olika sätt allt från nailbinding till nålebinding, även om det danska namnet introducerades på 1970-talet. D...

CNC Laser för utskrift av bilder och gravyr - Shapeoko 2 baserade

Om du äger eller planerar att bygga en Shapeoko 2 CNC-maskinen, kommer att detta Instructable gå igenom stegen för att lägga till en 2 watt laser kan skriva ut gråskala bilder på många ytor. Du hittar också Detaljer om hur man gravera på full effekt....

Rista en Melon Lotus

jag hade en extra melon och trodde det skulle göra en fin blomma. Melon är trevligt att rista; den skivar enkelt och bli inte brun. Detta hade varit enklare att göra om min vass kniv var inte sågtandade och hade inte fått spetsen bruten av efter som...

Rista en statligt formade skärbräda

Vi har sett dessa skärbrädor runt en hel del och eftersom vi fick en ny leksak--Carvey CNC--vi trodde vi skulle visa våra beskyddare hur man använder den. Carvey är gratis för alla att boka och använda på Johnson County bibliotekets MakerSpace. Ta in...

Darth Vader tecken på X-rista CNC

Vi ska göra en Darth Vader och Star Wars tecken på X-rista CNC router.Du behöver:CNC Router (jag har en X-rista CNC Router)CAD/Cam program som Vectric Aspire eller motsvarandeKabinett grade plywood 15" bred och 26" lång1/8" router pinnfräs...

Göra en passiv förstärkare för din telefon med en X-rista CNC

För mer information och bilder gå till http://www.onewood.com.au/x-carve-cnc-project-make-a-passive-amplifier-for-your-iphone/Göra en passiv förstärkare för din telefon med en X-rista CNCCNC-projekt att göra en passiv förstärkare för din telefon som...

Star Wars choklad gjuter med X rista CNC

Göra stjärnor krig choklad silikon formar med X-rista CNCTräbearbetning projekt video för att göra en silikon mögel för choklad med X rista CNC från Inventables. Star Wars samverkansprojekt för att hedra Star Wars dag 2015Med hjälp av flera tekniker...

Kapsling bord med V-rista inlaga

häckande tabellen är tillverkad av massivt körsbär lövträ och med en lockig maple av tre gingko löv.Topparna på de kapsla tabellerna vik med butler-tray fjädergångjärn. För lagring glider de in i ett spår under toppen av huvudtabellen.Huvudtabellen ä...

Hur du rista och fläcken gamla betong

gamla betong kan se försummade och knäckt. Även nya grå betong kan vara tråkigt.Jag hatar gamla ser betong, så jag bestämde sig för att återställa och göra konkret ser ut som konst. Lär dig att rista, skulptur och färg konkreta.Om du försöker göra en...

Rista en... "ägget"?

Vi har alla hört av matlagning ett ägg eller... etsning ett ägg.Men? rista ett ägg?Vi har aldrig hört talas om att (jag menar jag inte har)Och det är därför idag jag kommer att visa dig grunderna i rista ett ägg.Steg 1: Vad du behöver... En dremel el...

Inte rista pumpa

Inte rista pumpa utsmyckning är ett bra alternativ för alla som:-Inte har tid att rensa ut och hugga en pumpa-Inte njuta av röran och rensa upp carving-Har barn för ung för att hantera carving verktyg- Eller är bara letar efter ett nytt sätt att deko...

Rista en traditionell Maori krok halsband från ben

se till att kolla in min blogg!Detta är en Maori krok jag huggen ur ko ben. Carving ben är en ganska långsam process... Jag snidade detta under loppet av två dagar.Carving en personlig "totem" så här är ungefär som en resa. Det är en mycket pers...

Rista ett adamsäpple kylskåpsmagnet

rista en trä adamsäpple kylskåpsmagnet.Steg 1: Vad du behöver. Vad du behövermjukt trä ca 2,5 x2 inches för varje, Jelutong fungerar väl http://en.wikipedia.org/wiki/Jelutong_%28tree%29En skarp fickkniv eller en hobbykniv eller ens en hemlagade kniv...

Rista stor ser pumpor lätt

år jag ristade mitt bästa pumpa ännu, och jag tänkte jag skulle dokumentera den.Denna metod tog cirka tre timmar, men ser ganska bra i min mening.Steg 1: material - Pumpa-Sågtandad kniv-Sked-Stift / nål / vass spets-Dator, skrivare, papper- Speedball...

Installera gängade infogar på min Shapeoko 2 CNC

behöva klämma ner några material i din CNC mill? Detta är en av flera metoder att jag valde att genomföra. Jag köpte en förpackning med gängade insatser att sjunka ner i wasteboard av min Shapeoko som låter mig bult ner arbetsstycken utan att skada M...

Shapeoko 2 CNC Kit: Församlingen översikt

i början av min stora CNC äventyr, jag sammanställa de mekaniska delarna av min nyligen förvärvade DIY CNC maskin kit från Inventables: The Shapeoko 2....

Shapeoko 2 Z axel Fix

Någon som har beslutat att uppgradera sina Shapeoko 2 till en större, mer kraftfull router har stött på samma problem... Z-axeln takplattorna sticka ut för långt och kommer att drabba den nya routern. Jag kan inte ta åt sig äran för denna idé, jag hi...