3D skriva ut din egen läder frimärkenDu kan skapa några vackra mönster och texturer genom att stämpla läder, men det finns bara så många alternativ för färdiga läder frimärken. Jag var upphetsad av tanken på att ha full kreativ kontroll över mina läder projekt med min egen egna designade stämplar och jag ville se om jag kunde göra det med 3D-utskrifter.

Stämplarna jag slutade att skapa var enkla att design och de fungerade förvånansvärt bra. De kanske inte har ganska hållbarhet eller definition som metall stämplar, men de skapade fortfarande några bra mönster. Jag har nu en miljon fler idéer för intressant sätt att använda denna teknik, och jag tror det har potential att skapa några mycket unika mönster som skiljer sig från den välbekanta leatherworking estetiska. Detta skulle också vara ett bra sätt att lägga till en logotyp stämpel för att skräddarsy din design om du skapar läderbitar att sälja.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skriva ut din egen Halloween T-Shirt med Lumi

förra månaden vi är utvald att delta i Lumi natt på Makespace Madrid. Istället för att följa de vanliga Handledning steg, beslöt jag att skapa en egen T-Shirt med vissa hand skära stenciler och del solljus.Steg 1: Rita din form Att beskriva Halloween...

Sy din egen fjäder Mohawk

du behöver för att uppnå maximal bromskraft på en fest? Kanske något slående för brännskadan? Eller kanske är det bara några extra inches av höjd? Oavsett, en fjäder mohawk är ett kraftfullt uttalande av din inre awesomeness manifesteras på huvudet f...

Skriv ut din egen trådlös bärbar högtalare!

Har du någonsin velat ha en bärbar högtalare som Jambox av Jabra men inte för $200. Detta är min första design på en bärbar högtalare som du kan ta överallt och trådlös anslutning med Bluetooth. Du kan också ladda telefonen om det behövs.Efter 6 + år...

Hur design och 3D Skriv ut din egen quadcopter!

Drönare (quadcopters) är stora kul, särskilt FPV och kära! Jag har många av dem och alltid ha kul flyger.Men de kan lätt kosta en massa $$ och går lätt sönder, plus de alla ser likadana ut. Jag ville ha en quadcopter som inte ser ut som andra, något...

3D skriva ut din egen hjärna

Alltid velat ha din alldeles egna 3D ut hjärnan?Med modern teknik är det möjligt och gör-stånd för alla!De enda kostnader som du har är en av de 3D-utskriften.Vad du behöver:- Raw-data för en Mr-undersökning av hjärnan (T1 scan, men kanske T2 fungera...

Hur du skriver ut din egen T-shirt

enkelt sätt att skriva ut dina egna t-tröjor, du behöver t-shirt, färg spray och tryckta tet eller logotyp på papper.Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på min YOUTUBE-kanal:http://www.youtube.com/subscri...

Hämta, redigera och skriva ut din egen delar från McMaster-Carr

McMaster Carr är en fantastisk resurs. Det är väl utförda, informativ, omfattande... men ännu bättre, de ger gratis 3D-modeller för de flesta av deras delar. Inte alla, men många.Om du har tillgång till en 3D-skrivare, kan du skriva ut dessa delar sj...

3D-modellering och skriva ut din egen skugga kub

En initialer skugga kub är en kub där varje vy av kuben (överst, front och sida-vy) är profilen av en annan bokstav. Detta kommer från boken Gödel, Escher, Bach, av Douglas Hofstadter. En skugga kub är en riktigt trevlig grundläggande 3D design utman...

Skapa, skära och skriva ut din egen woodblock

här är den grundläggande processen för att köpa verktyg, skär en woodblock, infärgning och sedan skriva ut med den.Jag har faktiskt försökt att hitta en väg in i utskrift ett tag, men har inte någon tillgång lokalt till utrustning eller klasser. Jag...

Gör din egen läder Bow-Tie!

Läder har använts för att göra många, många saker sedan dess utseende. Saker som plånböcker, kniv slidor, matsalar, baseball handskar och bälten. Läder har också använts för att göra klädesplagg som cowboy västar, käkar, och stövlar. Men aldrig, aldr...

Hur du gör din egen kläder etiketter

starta ett litet företag? Inte kan uppfylla minst 1000 bit från tag-utskrift företag? Inte ett problem! Gör dina egna etiketter på billiga och aldrig oroa slösa det surt förvärvade pengar.Vad du behöver:1. schablon med din logotyp2. sprayfärg (och ha...

Skriv ut din egen flickvän.

Hej... min vän frågade mig en dag ville jag honom 3d utskrift för mig, jag sa en flickvän. Och nu, du kan också!Steg 1: Skapa din flickvänKanske du vill att hon ska vara fet, eller kursiv stil, vad allt flyter båten. Du kan göra detta med hjälp av ca...

Gör din egen Diy anpassade Eraser frimärken.

Denna helgen hade jag prova på att göra min egen diy frimärken med suddgummin. Jag gjorde en liten bit av grafik i skolan och jag har undrat nyligen om det fanns ett sätt att göra min egen egna stämplar. Visar sig slätt, vanlig körning av mill suddgu...

Gör din egen gåva Taggar

Varje jul här i San Francisco, oundvikligen befinner jag mig på "Lin" (en lokal konst leveranser butik), antingen söker presenter till vänner och familj, eller mer sannolikt söker present-inslagning idéer. I December 2010 köpte jag några mycket...

Gör din egen byggstenar

Detta är två byggstenar som jag skapat med tinkercad, med ett foto av en riktig lego block att vägleda mig.Jag tillbringade ca 3 dagar arbetar på dessa att se till att allt var symmetriska och de kunde passa ihop med en annan *.* Jag vet inte om dera...

Hur du gör din egen familj (eller någon) stående

Inget säger "Jag är en stolt medlem av American Society" ganska som familjeporträtt på ditt kylskåp. Dessa porträtt tas ofta av arga fotografer som behöver ett nytt jobb och kommer ofta kostar bara för mycket. Varför inte ta saken i egna händer...

Gör din egen sketchbook

Har du någonsin haft problem med att hitta precis rätt sketchbook? Kanske du inte kan hitta rätt typ av papper, eller de är bara för jäkla dyrt. Jo, är det lättare än du tror att göra en egen, och allt du behöver redan kan ligga runt ditt hus.Varför...

Hur skriva ut din nya bästis surfare till 3D

[Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)]Om du någonsin frågat dig själv någon variation eller kombination av följande:"Jag önskar att mina vänner var cool.""J...

Gör din egen primitiva läder tågvirke (video)

se till att kolla in min blogg!Här är en video jag gjorde som visar hur du gör din egen primitiva tågvirke från läder (eller annat lämpligt material)....