3D-skrivare minimalistisk glödtråden Spool innehavarenPå min fritid jag organisera 3D skrivare montering Workshops och för att göra det, jag använder Buildersbot fräsning anlagen till mill akryl i Prusa i3 ramen. Jag märkte att jag ackumulerar mycket snabbt en hel del akryl vänster overs från denna process.

Så kom idén till att göra spool innehavaren från akryl från nödvändigheten för åter utnyttja de överblivna bitarna. Spool innehavaren designen är resultatet av att försöka minimera mängden av akryl som används för varje rulle innehavare, så jag omedelbart kände jag bara skulle använda en sida spool innehavaren stöd.

Den slutliga minimalistisk designen är ett resultat av inspiration i ramen Prusa i3 som inte stöds, M10 gängad stång och 608ZZ lager, alla komponenter från Prusa i3 och innehavaren av spolen.

Av dessa skäl denna rulle hållare bör kallas Prusa i3 glödtråden Spool innehavaren ;)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Life hack: 30 andra 3D skrivare glödtråden Spool innehavaren

Gör en 3D-skrivare glödtråden spool innehavaren på 30 sekunder... för realsies.Det är som en miljon sätt att göra en rulle hållare, men det är så att jag gör det. Det är billigt, lätt, och har all information om glödtråden du använder på sidan. Ingen...

Universal fristående glödtråden spool innehavaren (fullt 3D-printable)

Denna hållare för 3D-print glödtråden spolar är avsedd att vara fullt 3D-tryckt utan behov av extra fästen eller lim. Alla delar kan vara 3D-tryckt på de flesta 3D-skrivare med bygga volym av 150 x 150 x 113 mm eller större.Spindeln roterar på egna s...

QUICK & EASY GLÖDTRÅDEN SPOOL innehavaren

behöver en snabb, enkel och låg kostnad glödtråden spool hållare?Steg 1: 1. köpa en liten plast skräp hink ($2,99 på Target), hitta en gammal kvast eller någon annan runda rör att använda som en axel och få en vass kniv. Använd en låsning eller fast...

1€ glödtråden spool innehavaren

Min flickvän fick idén när en glödtråd spole inte skulle passa min 3d skrivare med ett hål 30mm fäste.Jag tror det är bästa spool innehavaren för mindre än 1€ i världen, någonsin.Men inte ta mitt ord för det, se dig själv:Det kommer att passa alla mo...

Billiga glödtråden Spool innehavaren

Ett billigt alternativ till köpta spool innehavare.Steg 1: delarDelar;8mm slät stångSträng eller repeltejpSteg 2: Prep slät stångLägg till eltejp till stången, bara lämna tillräckligt med utrymme för repet.Steg 3: Klipp av klippet Nu bara skära eller...

3D utskrift glödtråden Spool innehavaren

Om du har en 3D-skrivare, har du förmodligen en massa glödtråden spolar liggandes som jag. Med tiden kan detta bli ett problem, eftersom tar upp mycket utrymme på skrivbordet. Just nu jag har mer än 15 olika spolar, och de tar upp ungefär en fjärdede...

3D utskrift glödtråden Spool innehavaren gjord av Spool's Box

Detta är förmodligen en av lättare att göra glödtråden innehavare du kan hitta där ute, och du har antagligen allt du behöver i en armlängds avstånd.Den är kompakt, du kan stapla flera av dem på varandra och nästan varje del du använder sätts till go...

3D skrivare glödtråden buffra innehavaren

Som varje ny 3D-skrivare ägare är en av det första projektet glödtrådens spool innehavaren.Detta är min idé. En själv justera spool innehavaren häxa är liten, lätt att ändra fungerar med alla storlekar av spolen.Vad behöver du?4 st 608ZZ kullager12 s...

Zim glödtråden Spool Adapter projekt

Detta är mitt projekt att skapa en en lättanvänd lösning att köpa dyra patroner eller att behöva utstå det långtråkig arbetet av upprepade gånger påfyllning dem. Jag gör en hel del utskrift, så hela påfyllning processen, för mig, fick gamla mycket sn...

Akryl 3D skrivare glödtråden Spool hållare - Laser skär med aluminium Dornen

Min första 3D-skrivare kit kom med en laserskurna akryl glödtråden spool hållare som lekte på gängstång med nötter på ändarna för att hålla spole av glödtråden. Vid första jag gillade det - det fungerade inte så bra. Då bestämde jag mig att ersätta g...

Låg kostnad 3D skrivare glödtråden Spool Stand

jag köpte nyligen några färgade 3D skrivare glödtråden för mina projekt. Glödtråden spolen passade inte på MakerBot Replicator att jag har tillgång till, så jag byggde en spool stå med PVC-rör. Denna design håller rullen på en höjd som gör att glödtr...

Gratis stående glödtråden Spool stativ för små 3D-skrivare

En massa små 3D-skrivare kommer inte riktigt standard med en lösning för faktiskt utfodring glödtråden i dem. Detta var fallet när jag fick min Pritnerbot enkel. De sålde vissa delar för att ställa in rullen på barer men de egentligen bara stödde vis...

Glödtråden Spool Rack

Detta är ett sätt att hålla din 3D utskrift glödtråden spolar tidy och snurrar fritt!Vi kommer att göra ett trä glödtråden rack, med vissa trästaven och vissa 3D tryckta delar!Jag designade min att passa i en hylla, men du kan göra din längre/längre...

3D-printable split glödtråden spool med gängade gemensam

Denna 3D utskrivbara glödtråden spool mått 135 mm jag diameter (≈ 5 inches). Helt omständlig innehåller den ca 350 gram 1.75 mm glödtråden (≈ 12 uns). Det passar axlarna med en diameter på 16 mm eller mindre.Rullen är tillverkad av två separata delar...

3D-skrivare glödtråden spooler supportguiden församling

idén att göra en 3D-skrivare glödtråden rulle dispenser påbörjar försöker 3D skriva ut några av liknande artiklar tillgängliga på internet.Tyvärr hittade jag projekt perfekt fungerar i teorin men sedan evidentiating mekaniska frågor vilket gör dem nä...

Mini glödtråden spool och örhänge karusell stand

Denna 3D-printable design kombinerar en dekorativ miniatyr 3D-skrivare glödtråden spole och roterande karusell ställning för hängande örhängen.Verktyg som används för detta projekt:-CAD-program: Autodesk Fusion 360-3D-utskrift utsnittet: Simplify3D-3...

MakerBot 5th Gen generiska glödtråden Spool Adapter

Om du äger en 5th Gen Makerbot 3D-skrivare vet du att den använder en egenutvecklad glödtråden spole. Det innebär att du måste antingen:1) köpa dyra glödlampor från MakerBoteller2) vind glödtråden från en annan spole på MakerBot spole.Hursomhelst, de...

Hemgjort 3d skrivare slutet glödtråden

Detta är mitt hem 3d printer.thanks till E-avfall 3d-skrivareAlla material är från 7 gamla skrivare, samlats in från min familj och vänner. Jag har samlat par stegmotorer och en massa dc-motorer. Jag behövde inte dc motorer för detta projekt. Jag bes...

Shop verktyg: Glödtråden Spool Dispenser. Jag gjorde det i TechShop.

Summary:Detta projekt är den lättaste av alla. Delarna är gjorda av trä biten på TechShop trä Shop skrot låda. Jag använder 10 metall trä skruv för att sammanfoga bitarna tillsammans.Verktyg används:* Slopa Woods.* Hacka Saw: Skära bitar till rätt st...