3D stjärna prydnadDetta är en 3 dimensionell prydnad utformad som en stjärna. På grund av att det klipptes ur fjärdedel tum röd akryl, det har en fin festliga känsla och riktigt lyser upp någon plats på en julgran. Om du vill skapa en flashig men förenklade prydnad som den ovan, Läs på.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En stjärna prydnad

Jag gjorde denna stjärna prydnad från en gammal cykel kedjaSteg 1: Vad man ska göra... Jag använde en gammal cykel kedja.Jag satte den i en plasitc flaska och sätta några avfettningsmedel för det.Skaka flaskan och lämna det så här i en timme.Steg 2:...

Målat glas mähriska stjärna prydnad

Jag lärde mig målat glas för några år sedan. Efter att ha blivit bekant med lödning tekniker och göra några två dimensionell paneler och fönster, försökte jag skapa ett intressant tre dimensionell projekt. Dessa tolv punkt stjärnor inte bara omfattar...

Pappers-stjärna prydnad

Dessa stjärnor är baserade på Tyska Star ornament (Strohsterne).Under de senaste åren, har det varit en av mina familjetraditioner att gå till den lokala tyska julmarknaden (Julmarknad) att vandra runt, äta brats, och dricka kinderpunsch. Men i år ma...

Gem stjärna prydnad

jag behövde en jul prydnad som kan göras i 5-10 minuter med saker jag redan hade på mitt skrivbord. Svaret: Gem stjärnan!Du kan göra nästan vilken stjärna eller snöflinga form, plan eller sfäriskt, ur Gem. Här är instruktionerna för den här designen....

DIY död stjärna prydnad

"Det är ingen måne!" Årliga prydnad trycket är på... i år sakerna ville en Death Star prydnad.Jag gick för inre LED lyfter igen i år, en) eftersom jag ville Dödsstjärnan ser bebodda, och b) eftersom ibland jag bara vet inte när du ska sluta.Någo...

Död stjärna prydnad inspirerad av Star Wars

jag är en Star Wars aficionado... Jag gillar verkligen det och jag har gott om vänner som gillar det "nästan" lika mycket som jag gör. Så när du handlar för julklappar i år, jag ville ge ut några Star Wars ornament... Dock den coolaste som jag k...

Steampunk - stjärna prydnad

papper mache star från hantverk butik ($1). Sprayfärg med metalliclack. Bifoga klocka händer (från hantverk butik) med varmt lim....

Wire stjärna jul prydnad

Hej, detta är min allra första instructable!Jag ska visa dig hur man gör en vacker tråd stjärna jul prydnad, det är ganska lätt! Jag försöker förklara stegen mycket grundligt, men om du har frågor, Välkommen att ställa :)Steg 1: Vad du behöver:Massor...

Glödande död stjärna jul prydnad

Vad säger "Christmas" mer än ett roligt, głowy, miniatyr supervapen planetariska förstörelse? Hänga den i julgranen som en prydnad som ska hålla andra ornament på deras bästa beteende, eller använda det som en rolig dekorativ påminnelse av tekni...

Sköld och stjärna jul prydnad

Min post för den Whitehouse 3D tryckt prydnad Design Vänligen rösta för min modell om du tycker det ser snyggt. Inspirerad av konst från TV-spelet Bioshock Infinite som i sin tur är inspirerad av , personifikation av Förenta staterna. Skriv ut sköld...

4 grundläggande kommandon för att göra ritningar i AutoCAD: Använd dem för att rita en stjärna

Detta Instructable är skriven för dem som bara lärande och börjat med AutoCAD med syfte att förmedla några goda råd. Det förutsätter vissa anläggning med datorn.Jag kommer att visa hur man gör stjärnan ovan med fyra grundläggande och mycket användbar...

Kände sjöstjärna stuffie

jag hittade en strandsatta sjöstjärnor på stranden i morse när jag var ute och gick min hund Hopper. Det var inte vid liv när vi hittade det, förhoppningsvis det dog av ålderdom omgiven av barnbarn sjöstjärnor och sedan bara tvättas iland. Det var en...

Kartong sjöstjärna kostym

detta instructable är resultatet av ett skolprojekt för teknik klass. Projektet var att skapa en scen/Halloween-kostym av återvunnen kartong, och alla bitar kan bara kopplas med slitsade konstruktion, för att möjliggöra större lagring och transport.D...

Bygga en stjärna golv

Där allt börjadeJag ville ha något lite nördiga för huset, och jag hittade fiberoptik! Använda dem är mycket enkelt, men resultaten kan vara bra - så när jag hade avslutat min stjärna golvet i badrummet jag fastnade, och du kommer att se i slutet av...

Lätt papper/Metal Ninja stjärna

allt du behöver är två bitar av skrivarpapper för papper star, och en bit plåt ungefär 12 cm av 12 cm för metall star. För verktyg allt du behöver är ett par saxar, bågfil, ett skruvstäd och en fil. Se till att bära skyddsglasögon vid skärning eller...

Hur man gör en lätt ninja stjärna

Tyvärr det har varit en lång tid sedan senaste inlägget, jag ska försöka och bokföra oftare. Här är hur man gör en mycket lätt mycket billigt men fullt kapabel ninja stjärna.Verktyg:tenn snipsbänkslipmaskinSkärpstålMaterial:vinkel järnsprayfärg... el...

Aluminium stjärna gjutning

Förra gången att jag har publicerat en kompatibel var ca 3 år sedan så med jul kommer upp snart bestämde att dela med dig min nyligen aluminium gjutning projekt. Jag skapade också mina första 2 tutorials, detta är första gången som jag faktiskt talad...

BSG slaget stjärna Galactica harts Prop

Ok, bra häromdagen tog jag en del på ebay - en kåda modell av säsong två pistolen från battle stjärna galactica! det cos mig endast 16 Pounds vilket är med tanke på att den billigaste Ive sett dem är 40 Pounds.Det var i princip en sand och färg jobb....

Blockera en Ninja stjärna på scenen!

Det är 2011, och jag är ansvarig för koreografera en massa barn i en "ninja" skit att spelas på scenen framför deras vänner och familjer.Jag väljer att avsluta skit genom att ha två mest erfarna barnen ha en kamp på scenen. I början av slaget, N...