3D trä prydnad w / altoid kan fallenkelt att göra prydnad kräver endast trä, en laserskärare, ett par program och en bra fantasi. Denna process är inte begränsad till bara design används som ett exempel, liksom trä begränsningar används (. 115).

Allt används i processen är som följer-

-AutoCAD 2014 (kan använda olika år)
-CorelDRAW 2000 (kan använda olika år
-3mm tjock björkplywood
-Laserskärare

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Altoid kan Belt Buckle

ser nyfiket fräsch med denna ursprungligen firade Bältesspänne. Lätt att göra, och sedan ser bra ut.Gradera detta om du gillar den. Tack!Vänligen rösta för detta om du gillade Instructable! Tack!Steg 1: Skaffa en Altoid kan! Det är så enkelt. Njut av...

En bra Altoids kan EDC Kit

jag har sett tiotals om inte hundratals Altoids kan Instructables på denna webbplats, några av dem bra och de flesta av dem dåliga. Detta är en på en varje dag bära kit, en som jag faktiskt använder, och innan du börjar jämmer, låt mig förklara. Det...

COMBO USB driva med ALTOIDS kan

detta är min första instructable och jag har beslutat att göra en ny anordning med ALTOIDS kan. Här är en COMBO USB driva, som du kan gruppera alla din gamla blixt drivar in i 1, original och anpassade form bilresa. Njut och kommentera gärna!Men, jag...

Altoid kan plånbok

det måste att göras... en Altoid kan plånbok var nära förestående. Använd en gammal Altoids kan som plånboken, utrusta den med en bank stil mynt insertion och en användbar LED-ljus.Saker som behövs för detta projekt:~ Altoids kan~ Magneter~Dremel/Cut...

Personlig Altoids kan

idag vi kommer att göra en personlig Altoids kanMaterial:Hammare,Altoids kan,Järnplåt (att hamra på),Och metall stämpelSteg 1: Sätta bokstäverna i Först måste sätta metallstämpel var du vill. Sedan hammare i vad du villSteg 2: Lägga till vad du vill...

Klipp på Altoids kan

allt du behöver för detta är en skruvmejsel, en spetsig skruv, en hammare, ett måttband och en altoids kan.Steg 1: Ta bort klippSkruva bort klippet från baksidan av måttbandSteg 2: Gör hål för skruvDu kan använda en borr om du har en jag inte så jag...

Hur man gör en lättare altoids ipod fall

många intructables för Altoids fall är full av onödiga saker och uttalanden, att göra en mycket mer lättare och snabbare instructable, jag brukar lägga sånt i.Steg 1: materialDu kan använda ett brett spektrum av verktyg. Eftersom jag inte hade någon...

Ett annat Altoids Ipod fall

filmJa är detta ännu en annan ipod nano altoids fall. Den enda skillnaden är jag använde omslagspapper för dämpning på den här.Steg 1: I början Ok första du kommer att behöva köpa en låda med Altoids naturligtvis: P.Du behöver också en skruvmejsel el...

Altoids kan svalare

jag undrar hur man håller en soda cool med en Altoid tenn. Detta är vad jag kom med.Steg 1: Få material Behöver du: Altoids tenn is kan soda aluminiumfolie eltejpSteg 2: Skär aluminiumfolie Skär tre bitar av aluminium som är stor nog att täcka botten...

Tiny Altoids Tin iPod Shuffle fall

jag har sett en hel del altoids iPod fall på denna webbplats men ingen för shuffle som är mindre vanligt men massor av människor har fortfarande det. Så heres min plan för en shuffle vid med en liten altoids tin som är en slags hårt till hitta men är...

Aluminium kan prydnader: Hur att förstöra ett par bra sax samtidigt spara miljön

de 3 rs återvinning är:MinskaÅteranvändaÅtervinnNu är jag allvarligt beroende av diet coke. Så skär att minska till 2 per dag.Jag spara burkar att återvinna, men hittade ett annat sätt att återanvända burkar göra till utsmyckningar för min utomhus se...

Altoids Amp

du kanske har sett DIY altoids amp någon annanstans, men här är lättare än de andra planer jag har sett. Detta projekt kan slutföras i ett sammanträde, beroende på hur länge detsitter är och hur exakt du göra allt. Det kostar ca 10-15 dollar beroende...

Altoids surnar Tin saxofon Survival Kit

Tja, efter att ha tittat igenom allt det där har jag staplar upp inuti mitt Jupiter saxofon fall, jag beslutade att använda en gammal Altoids kan göra en liten väska. 1. Instructable!Steg 1: Vad du behöver: 1. en altoids surnar cirkulär kan (visas i...

Altoids Pocket spel bröstet - 11 spel på språng

brädspel är bra. Oavsett om du sitter till en intensiv spel av Go eller en enkel omgång Tic-Tac-Toe, styrelsen spel är ett roligt sätt att fördriva tiden med vänner och familj. Jag älskar brädspel, så jag ville ha en spelet bröst som jag kunde passa...

Altoids plånbok + Dispenser

göra en altoids plånbok som doserar dina pengar, innehar kreditkort, kvitton och mynt! (Min första insructableVÄNLIGEN RÖSTA!Steg 1: objekt 1. Altoids plåtburk2. massor av pengar av samma slag3. någon form av kniv och tång för att klippa och böja på...

Att göra en Altoids iPod fallet

detta är hur du gör ett säkert iPod Nano fall av en Altoids fall, lite silvertejp och lite skum.Vad du behöver:Altoids kan (helst tom)Skum (detta kommer pad din iPod och hålla den säker)Silvertejp (jag använde detta mer som en finish för att sätta på...

DIY Tazer/Stun handske * med Altoids fallet

Hej och Välkommen till en en Kante industri presentation.Detta är min första faktiskt instructable och beslutat att göra en elektrisk bedövning / taser handske.Denna handske är en prototyp och väl så småningom har extrema stealth kapacitet.Chocken fr...

LED Altoids testare

Altoids LED testare med 2 x AA Batterysupply gjorda av gamla IDE-kabelVerktyg du behöver:Tuggummi Altoids TinLödkolvWire cutter eller bromsokBatteri Clip för 2xAA-batterier2 AA-batterier1 gamla IDE-kabelHotglue20min av ditt liv ;)Förresten.. Jag blev...

Ultimate Altoids Tin Survival Kit

detta är min version av en kompakt DIY Altoids survival kit. Det har funnits många av dessa bokförda på denna webbplats och jag har tagit del av deras idéer och många av mina egna för att skapa den ultimata kit. Survival kit är min något större än de...