3D tryckt LED nattlampanHej! Detta är en Instruktiv, steg för steg guide till att skapa din egen 3D tryckta LED night light. Först måste du veta vilka material du behöver.

1. CAD-program (OnShape, etc.)

2. 3D-skrivare

3. Cura fil

4. LED Strips

5. ledningar för LED Strips

6. 12 eller 9 volts batterier

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt LED armband med rörelsesensor

Detta projekt startade när jag tryckt Diagrid armband av nervsystemet och fick idén att lägga till några lysdioder i den. Jag utformade modell using123D Design. En Adafruit prydnadssak (Attiny85) styra en Neopixel 144 LED/m remsa och läsa värdet från...

3D tryckt LED nyckelring ljus (x5)

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Följ detta instructable på hur man monterar det alla tillsammans!Vill du ha ett super enkelt och snabbt projekt att skriva ut och bygga? Tja, detta p...

3D tryckt Mini nattlampan

Vad göra med en 10mm LED och en 3D-skrivare? Varför inte göra en Mini nattlampa. Perfekt för enkel belysning runt huset, eller även utanför, dessa Mini nattlampor passar räkningen nästan var som helst du behöver dem.Steg 1: Verktyg och material3D-skr...

Arduino kontrollerad RGB LED nattlampan

behövs en nattlampa för mina pojkar och ville ha något mer än normala kontakten i. De ville ha en de kunde plocka färg och en som skulle ändra färg.Lätt - en Arduino, RGB LED och vissa PWM!Plocka färg var frågan. Jag bestämde mig på en knapp lösning...

3D tryckt LED lysande Factory

Denna skapelse inspirerades ursprungligen av La Fabrique DIY trä version av en självlysande fabrik. Men jag hade ingen trä verktyg eller maskiner så istället, jag valde en 3D tryckt version. Jag modifierad kraftigt basen (för att passa min elektronis...

SoftBlue LED nattlampan

detta tog ca 5 timmar att bygga, gjorda med ett glasrör inscense 2 blå LED vit bradied värmebeständiga rör jag hittade i en brödrost mmmmmm toast..., 1/4 kopparrör och en guldpläterad VVS hängare böjd till min vilja med en hammare, par mässing monter...

Minecraft LED nattlampan lampa

Färdiga målningen pixlar på utanför akryl kub.Steg 1:Test belysning LED 's med 12 v strömkälla.Steg 2:färdiga fungerande prototyp för alla Minecraft fanatiker....

3D tryckt LED hölje

med en klocka batteri, en LED och en 3D-skrivare.Steg 1: Gör det. Se bilderna ovan att utforma ditt fall. Allt du behöver göra är design en som detta eller du kan göra det annorlunda. Vi gjorde ett rymdskepp en med två hål för LED leder, en en normal...

3D tryckt LED Portal Companion Cube

Jag bestämde mig att göra min pojkvän en kamrat kuben för x-mas, så jag tänkte jag skulle dela hur jag gjorde det. Meddelande mig om du vill .stl filer.Steg 1: 3D modellering & utskrift Jag dela upp kamrat kuben i två delar för enkel utskrift (bild 1...

3D tryckt - kraftfull LED POI

Glow sticker, LED POI manipulation, eld jonglering och mänskliga pyrotekniska, alla har en bra rolig del av mitt liv.Den enda frågan jag hade under alla dessa år var inte att hitta kraftfulla nog LED SEVÄRDHET som kunde få det WOW reaktionen från pub...

LED Night lampa i Juice kartong

Hej. I detta instructable, jag visar hur man gör en ursprungliga LED-lampa av material å. Det kan användas som en nattlampa eller hänger som en leksak på din julgran. Att göra lampa tar mindre än 30 minuter. Låt oss komma igång!Steg 1: Material och e...

Ersättning för kirurgiska lampa lampor med LED krets

steg för steg instruktioner för att bygga och implementera den kirurgiska lampa lampa ersättningssystem med en LED krets utvecklats av Mohammed Shafir och Zoe Englander som en del av kursen BME 262-Design för utvecklingsländerna på den Pratt School o...

Enkel LED "amperemeter" - FLYDDE baserat.

jag har haft min arm twisted för att prassla upp en design för en mycket kompakt, kostnad känslig (< ~ US$ 1) pedagogiska låg ström (ursprungligen 100 µA-1A) amperemeter. Här är en metod för flera testas över påsk 2010 - ytterligare detaljer kan lägg...

Hur man gör en 3D tryckt prydnad

Skapa din egen 3D tryckta LED prydnad!Skriva ut delarna och lägga till en enkel krets att krydda ditt träd!Steg 1: VideoTitta på denna video istället för skriftlig handledning, eller använda den för att se steg utförs samtidigt följande tillsammans!S...

3D tryckt Halloween Ghost ANTÄNDAS med lysdioder

Denna söta 3D tryckt Ghost är perfekt för din Halloween party eller biblioteket program! Använda detta Instructable som en guide för din MAKER program.Steg 1: 3D skriva ut spöketHär är filen för Ghost – (inte min design)http://www.thingiverse.com/Thi...

3D-tryckta kretskort, för lödtenn-free printable elektronik

Intro--vad är detta instructable? Med tanke på schematiskt för en enkel krets, gör det en verklig krets med bas komponenter, vissa ledande tråd och en 3D-skrivare. Ingen lödning, ingen etsning kemikalier, inga skicka bort för något.Detta Instructable...

NES Zapper utlopp Switch

i detta Instructable jag ska visa dig hur man sätter en fjärrkontroll som möjliggör radio uttag i en NES Zapper. Samt hur man gör en Anka jaga lampa, för att uttrycka det på ett bra sätt.Detta är ett bra sätt att säkra energi, eftersom tro mig stänga...

ATtiny85 spektrumanalysator med fix_FFT

ATtiny85 spektrumanalysator för musik till RGB LED med FFTSpännande med den nya upptäckten av FHT bibliotek. Yours verkligen definitivt vill ge det ett försök på en ATtiny85. Efter timmar massera koden för att få det att fungera, tyvärr, kommer ingen...

Ännu en Joule tjuv handledning

Detta är en handledning för att göra den ständigt populära LED Joule tjuv. Jag gjorde detta instructable som kamrat instructableför min Joule tjuv 10 x 10 LED lampa.Beskrivning av en joule tjuv från Wikipedia:En joule tjuv är en minimalistisk själv o...