3D tryckt Mini nattlampanVad göra med en 10mm LED och en 3D-skrivare? Varför inte göra en Mini nattlampa. Perfekt för enkel belysning runt huset, eller även utanför, dessa Mini nattlampor passar räkningen nästan var som helst du behöver dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckta mini Jack O'Lantern Planter

Om du är värd en halloweenfest hemma och letar efter något litet, att täcka ställen/områden hemma som inte har något halloween'ene som din övriga rum, kan studie tabellen etc, detta "3D tryckta mini Jack O'Lantern planter" komma händig.Detta är...

3D tryckt Mini Quadcopter

Detta är en guide för en nybörjare att lära sig grunderna i Quadcopter Design. I slutet av denna handledning kommer du att kunna förstå grunderna i quadcopter flyg och viktiga färdigheter för att sätta mot att göra egna.För att göra en quadcopter beh...

3D tryckt Mini haptiska ställdon

denna mini manöverdonet står bara 9,2 mm lång och skulle kunna användas som en källa till haptic feedback i en mängd olika enheter. Jag utvecklat det medan du arbetar med ett projekt för att underlätta för de med synnedsättning. Jag ville se om jag k...

3D tryckt Mini MP3-spelare

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Detta är en mycket liten MP3 spelare! Men det är också super lätt att skriva ut och sä...

123D fångst skannas och 3D tryckta Mini Lit pumpor

I detta Instructable använder jag 123D fångsten för att fånga en ojämn pumpa (eller Bumpkin) komplex, organisk geometri från fotografier.Då, för jag över fångst till Meshmixer att skapa en avtagbar överdel som passar perfekt.Slutligen, jag 3D skriva...

3D tryckt Mini Jambox styrfästet

Jag plockade upp en Mini Jambox för vissa super bärbar musik att bära runt min lägenhet, men som endast varade så länge. Snart ville jag ta med mig på långa cykelturer. Det stämmer, det började bli allvarliga och jag var redo att göra en mer hängiven...

3D tryckt Mini makro-Studio

Jag gjorde detta att konkurrera på den Gadget Hacking och tillbehör tävling. Om du gillar det rösta för det!Här vill jag visa dig min self-made makrot studio, där jag kombinerade två av mina hobbies: 3D-utskrifter och fotografering! Eftersom fotograf...

3D tryckt Mini Bluetooth Stereo högtalare

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Denna lilla Bluetooth stereo högtalare är super kul och lätt att skriva ut och bygga!...

3D tryckt LED nattlampan

Hej! Detta är en Instruktiv, steg för steg guide till att skapa din egen 3D tryckta LED night light. Först måste du veta vilka material du behöver.1. CAD-program (OnShape, etc.)2. 3D-skrivare3. Cura fil4. LED Strips5. ledningar för LED Strips6. 12 el...

Bygga din egen 3D tryckt Mini Racing Quadcopter

Varning: snurrande propellrar är farliga! Placera inte bladen på din quad tills du är redo att flyga. En 700 graders lödkolv gör också en ganska bra siffra på mänsklig hud innan du ens vet du rört den. Fråga mig hur jag vet!Jag hittade detta projekt...

3D tryckt armbandsur (som nästan fungerar)

Här är en kort instructable på hur jag gjorde min 3D tryckta armbandsur.Först och främst detta instructable kräver en analog klocka rörelse, jag önskar det var möjligt att skriva ut på en resolution som skulle tillåta awesome klocka mekanismer som hä...

3D skriva ut en Mini-USB dammsugare

3D skriva ut en Mini-USB dammsugareav Loann BOUDIN | 2015Mitt syfte att utforma en mini USB dammsugare var en följd av röran jag konfronterades till, efter att göra saker i timmar med plast, trä och elektroniska delar på mitt skrivbord.Jag behövde en...

Anpassade Pickholder Box

Som en gitarrist som jag kämpar med det kontinuerliga förlorat min gitarr plockar! Det är därför jag bestämde mig att skapa en trevlig pickholder så jag enkelt kan hitta dem tillbaka!Låt oss börja!Steg 1: Steg 1: få delar tillsammansDet är där vi kom...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...

Lösningar på hydroponiska problem (avsaknaden av rot-Plant stöd)

detta är nästa upplaga av min billiga och på hem hydroponiska trädgård serien. Idag märkte jag att min citron basilika och italiensk basilika har kollapsat på sig själv. Jag planerade byggnaden emballerade i helgen (samma metod), men jag var tvungen...

Hösten centrum bit

återvinna din gamla burkar för en härlig thanksgiving centrum bit!Snabb och enkelETA: 1hr.Kostnad: 4 spänn för det mod podge.Steg 1: Material JarsMod podgePressade bladKaramellfärgTeskedMatskedKakfat i CupAluminiumfolieUgnPre-Värm ugnen till 200 grad...

Aluminium gjutning gjuteri

gör ett gjuteri för smältning av aluminium (aluminium för USA) av en 13 kg propan gas flaskaVarför är jag gör en instructable att många människor redan har gjort? Jo tänkte jag det var en fantastisk idé men jag känner att det fanns lite utrymme för b...

5 användningsområden för Zip band

Växa upp, visste jag dessa som telefon band. Min pappa var en utrustning installer för klockorna, så alltid haft dessa saker liggande i garaget. Nu när jag är äldre, använder jag dem också! De verkar ta på olika namn enligt vad de håller på att använ...

Lägga till en Flip knapp till en Quadcopter

Många små quadcopters använda en av de två joysticks för att kontrollera volter (vanligtvis pitch/rulle stick). Att trycka ner på minnet aktiverar flip läge, med riktningen av flip kontrolleras av riktning pinnen sedan flyttas. Detta system fungerar...