3D tryckt pingvin prydnadHär är min jul pingvin!

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt Holiday prydnad

Vita huset har tillkännage dess första någonsin Vita huset 3D-tryckt prydnad utmaning.Läs Vita huset meddelandet: ringer alla beslutsfattare: tillkännage den första någonsin Vita huset 3D-tryckt prydnad Challenge 3D tryckt prydnad Design Challenge: n...

86 stjärnskott | En 3D tryckt Gun prydnad

Min 3D tryckta prydnad för den första någonsin Vita huset 3D tryckt prydnad utmaning heter 86 stjärnskott och är tillägnad varje amerikansk liv förlorade mot pistol våld.Den 5: e juli 2013 gick en fredag efter självständighetsdagen, på runt 2 på efte...

3D tryckt ren prydnad

Detta är en ren prydnad jag ritade i Tinkercad. Det är mycket enkelt att design och print. Jag hoppas du njuta av att skapa denna prydnad på egen hand.Steg 1: Tinkercad grundernaOm du är obekant med Tinkercad, kommer jag gå över några Tinkercad grund...

3D tryckta cirkel prydnad

Kära Mr.President, First Lady och amerikanska medborgare,Bilden ovan kom ut lite suddiga men jag hoppas du tar dig tid att se prydnaden jag gjort för dig.Jag använde tinkercade för att göra prydnad. Jag är bara 12 år gammal så det var lite svårt att...

Pingvin prydnad

Jag är en andra året elektroteknik student vid universitetet i Portland, OR. Detta var första gången jag använder Tinkercad men jag har använt Solidworks tidigare. Jag ville bara skapa en söt Christmas ornament som vem som helst kan sätta på sina trä...

Coola pingvin prydnad

Jag gjorde detta med tinkercad. Du kan också!...

Hur man gör en 3D tryckt prydnad

Skapa din egen 3D tryckta LED prydnad!Skriva ut delarna och lägga till en enkel krets att krydda ditt träd!Steg 1: VideoTitta på denna video istället för skriftlig handledning, eller använda den för att se steg utförs samtidigt följande tillsammans!S...

XMAS pingvin Ornament

Här är en XMAS pingvin prydnad som jag piskade upp i ZBrush. Jag höll det enkelt eftersom jag inte har mycket tid att ägna åt detta men här är han! Hoppas någon skriver ut honom för sina träd i år!...

Modellering med julsånger

Vad är det bästa sättet att börja redo för densemesterperioden? Design och 3D skriva ut en egen jul prydnad naturligtvis!Jag skapade ursprungligen denna Instuctable för Vita huset 3D tryckt prydnad konkurrens. Inspiration för utformningen av denna pr...

En värld av förändring

Denna 3D tryckt jul prydnad är en symbol för globala utvecklingen av enskilda åtgärder. Meddelandet längst lyder "små förändringar kan göra en värld av skillnad", påminner oss om att var och en av oss kan göra en positiv inverkan på världen.Även...

Pingvin present prydnad

Jag skapade min prydnad med hjälp av Tinkercad. Jag har inte tillgång till en 3D-skrivare, så jag inte har någon aning om hur detta ser ut i verkliga livet. Om du bestämmer dig att skriva ut det här, skulle jag älska att se hur det ser ut!När jag tän...

3D tryckt prydnad

för semester du kan tillbringa tid att försöka hitta en prydnad du gillar eller du kan bara göra en själv. Jag är ett fan av geometriska mönster själv och är ganska trött på snöflingor så det är mycket lättare att bara design min egen vara 3D tryckt....

3D tryckt prydnad Design Challenge

Tack för med tanke på min inlämning.Detta var ett roligt projekt och jag hoppas verkligen detta hjälper barn och unga vuxna bli upphetsad om vetenskap och teknik.Jag fick ett mail som berättade om denna utmaning vid tolvtiden, och inom ett par timmar...

XOXO 3D tryckt prydnad

Detta XOXOXO upprepande prydnad skapades med solidworks CAD-programvara. Det visar den kärleksfulla känslan semester bör ha. Den intrikata designen ser bra placerade runt grenen av ett träd eller hängde med snöre. Det ser ut som det gör också en bra...

Tux pingvin på släde prydnad

Jag skapade detta främst för prydnad design utmaning och ja, jag är Amerikan.Verktyg: Jag använde SolidWorks modellering av allt. Penna och papper användes för självmordstankar. Avbildningar som skapats med MS Paint.Logistik: Strängen eller kroken gå...

Infinity hjärta 3D tryckta prydnad

Infinity hjärtat prydnad är ett hjärta när det betraktas framifrån och en oändlig när de ses från toppen. När belysningen är rätt kan du se både på en gång med objektet och det är skugga. Och det finns en överraskning i den designen tredje dimensione...

President Obama 3D tryckta prydnad DESIGN CHALLENGE

Här har vi en skulptur som jag gjorde av president Obama insvept i en utsirad spiral galler för 3D tryckt prydnad Design Challenge. Jag började skulptera honom med en mörk kostym och en röd slips som vi ser honom i olika jul relaterade bilder, men de...

3D tryckta dubbla Laser prydnads järn Yard dekoration

Ser inte ut som en Laser?Det är poängen.Välkommen till min bygga. Det är en 3d-utskrift av en mock prydnads iron dekorativa gräsmatta eller hus prydnad.Hemligheten är två lasrar som är inbäddade.Detta prydnad utan lasrar för en yard dekoration eller...

En "Enkel" multi-material 3D tryckt prydnad med Proto-pasta, TinkerCAD och Printrbot enkla metallen

' Tis säsongen för beslutsfattande och 3D-utskrifter är ett bra sätt att fira! Utforska gränslandet mellan konst och hantverk med denna enkla men teknik-kritisk metod för att göra multi-material utskrifter från en enda hot slutet system. Design till...