3D tryckt Push marionett heter Eeps--
9 juli: Eeps pushpuppet fick med på Thingiverse :-D
--

Push puppets är runt så länge jag kan minnas och jag har alltid älskat de enkla men smarta, roliga och inspirerande lite leksaker.

Att göra push marionetter har varit på mitt sinne ett tag, men på något sätt fick jag aldrig till den. Fram till nu. Tills en MakerBot Replicator 2 dök upp på mitt skrivbord (bokstavligen!). Ack, maskinen är inte min och jag kan använda det bara för ett par veckor, så jag var tvungen att röra sig snabbt. Efter utskrift Yoda, mitt namn och en nyckelring innehavare för min dotter, som jag för att arbeta.

Jag har några, men gamla, erfarenhet med 3D-modellering (från the ' 90s! Jag får gamla). De 3d-former som gör push marionetter delar är ganska grundläggande, och så är operationerna på formerna. Jag noshörning skapa delar, men de bör vara lätt att återskapa i andra program (som 123D Design, mixer, etc.).

Du kan vända detta Instructable på två sätt:

  • Göra push marionett med delar (det vill säga filer) och anvisningar som anges i steg.
  • Om du är bekväm med 3D-modellering program: göra din alldeles egna anpassade utformade push marionett. Använder Rhino-filer som en mall, och göra din grej därifrån. Det är ett steg med tips och tricks för modellering. Naturligtvis, dela din design filer i kommentarerna, som en separat Instructable eller på Thingiverse är mycket uppskattat :-)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Driva marionett automater

Som barn var jag alltid förvånad över push marionetter. Du vet den lilla (vanligt trä) marionetter som du trycker på botten och de kollapsar och dansa om. Problemet var, alltid drog jag dem isär för att se hur de arbetade. Det visade sig att de är my...

Inbäddade metall-3D tryckt Chip-Clip för köket

föreslogs det att jag gör instructables artiklar jag har skrivit med plast och andra material kombineras. Tekniken jag använder är ganska enkel och kan göras av vem som helst som har tillgång till en 3D-skrivare.Det första projektet är ett enkelt kli...

Göra en Muppet marionett!

Oh yay! Gör dig redo att upp glee faktorn för errrrbody omkring dig. Problem i skolan? Gäller marionetter. Hård dag på kontoret? Marionetter. Trött? Marionetter. Ledsen? Marionetter. Arg? Dubbel marionetter. Lycklig? Förmodligen på grund av dockor.De...

Marionett animatör

Marionett Animator är en marionett Animation system.Det är inte en dockteater styrsystem, snarare en animation system, men tillämpas på dockor.Med detta system, kan animatörer skapa, redigera och tillämpa traditionella animationer över verkliga livet...

Kindle Bladvändare - 3D tryckt

Mekaniska Bladvändare för Kindle vid svaghet eller hand tremor...Detta är en enkel enhet som tillåter vem som helst med samordning nedskrivningar, muskelsvaghet eller hand tremor att vända sidorna mer enkelt på en Kindle e-läsare, med platt spakarna...

86 stjärnskott | En 3D tryckt Gun prydnad

Min 3D tryckta prydnad för den första någonsin Vita huset 3D tryckt prydnad utmaning heter 86 stjärnskott och är tillägnad varje amerikansk liv förlorade mot pistol våld.Den 5: e juli 2013 gick en fredag efter självständighetsdagen, på runt 2 på efte...

Den monstruösa, flytta, Monster bok monster

Hej igen och Välkommen tillbaka för vår uppdatering på vår Monster bok av monster Instructable! I våra tidigare Instructable presenterade vi med att skapa utsidan av våra Monster bok av monster. Medan googly ögon och lera tentakler skapade en läskig...

Rörligt ljus-up Bat Signal

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på MAKEcourse vid University of South Florida (makecourse.com).De flesta av oss bör erkänna den ikoniska signalen (om än något modifierad) som en av DC Comics populära superhjälte och Justice Leag...

Att göra Mindstorms RCX arbete igen

Jag hittade en av de ursprungliga Lego Mindstorms kit på en loppmarknad och jag var tvungen att köpa den. Jag har velat ha en av dessa för ett tag, men jag sett aldrig till att köpa en. Nu när de är något föråldrade, kan du oftast plocka upp dem gans...

Förvandla en billigt RC sändare med Custom Firmware

The Turnigy 9 x är en billig kinesisk radiosändare allmänt säljs av hobby king och andra återförsäljare under olika namn. Detta är en datoriserad radiosändare och är redan mycket för priset ($53 för närvarande) och ganska kapabel om du kan lista ut h...

Ultron 3D tryckta marionett koncept

Hej alla!Detta Instructable är mer av en prototyp/inspiration för framtida projekt än något man faktiskt gör. Det är en 3d-modell för en Ultron inspirerad robot. (Inte den fulla virbranium flying Ultron, men en från där vi först möter honom som ett s...

Gör en fågel marionett

göra detta roliga marionett!Steg 1: materialDu behöver:1 6' fjäderboa (det lönar sig att få bra typ)2 6-8" diameter rund styrofoam bollar1 3" i diameter rund trä boll, (eller trä ägg)4 bitar av 5' länge fiske tråd2 träpinnar, 12-18" lång2 s...

Hur man gör en Python marionett

att göra dina egna python marionett är lätt. Följ bara dessa enkla steg för 66 och du kommer snart vara underhållande och glädja publiken.Våra dockor heter Guido. Du kan se honom i aktion på http://www.thehelloworldprogram.com.Här är vad du behöver:g...

3D tryckt Quadcopter med Arduino

Nyheterna har nyligen surrade med berättelser om drone teknik. Var det för leverans, rekreation eller militära ändamål, är obemannade flight framtiden för luftfarten. Med början i December 2013, började jag arbeta på en drone med flera av mina vänner...

Göra en Push dolk från en pipa

Detta instructable förklarar hur jag byggde en anpassad Push dolk kniv steg för steg. Nyligen hittade jag en gammal metallrör i skogen bakom mitt hus under en vandring. Jag ursprungligen visste inte vad jag ska göra med det, men efter rengöring upp h...

3D tryckt hatt grafik

Jag nyligen såg Becky och Noe, skaparna över på Adafruit, göra en video där de 3D ut anpassade hatt grafik på deras 3D utskrift torsdag Visa. Som ett fan av anpassa saker att passa mina behov denna sed hade var bilden något jag var sugen på att testa...

3D tryckt träsket båt

Båten består av två delar, som skruvas ihop.Jag tog motor och ESC ur min MHQ hovership, mottagaren av min modell bil och servo som bara låg runt.Båten har en integrerad kabeltrumma "osynlig" göra alla wirering.Denna båt är också bra att använda...

3D tryckta fjärrstyrda BB8 Droid - gör kursen

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej killar,Detta är mitt sista projekt för göra kursen på USF. Vi har kunnat bygga vad vi ville, så länge som det drivs med Arduin...

3D-tryckt Pull/Pull dörren Koozie - AutoDesk Pier 9 sänds 2016

Även känd som en push/pull tecken, för att ange om du vill skjuta eller dra en dörr. För att ge utrymme för kreativa lek i framtiden, är skylten tillverkad av bokstäver som kan tas bort, ordnas och ersättas. Som nycklar på en nyckelring, de slot in i...