3D tryckt roterande klockaHej, alla!

Jag bestämde mig att göra denna klocka som en utmaning till mig själv. Jag är inte en designer eller en ingenjör, så det var verkligen en utmaning för mig! Alla bitar har utformats med 123D Design, mycket enkla men kraftfulla verktyg.

Som ni kan se, klockan har tre rotorer: den vänstra visar timme, mitten och rätta visar protokollet. Hela mekanismen drivs av en enda stepper motor, dold inuti den lilla rutan till vänster.

Låt oss börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt roterande pariserhjul

För en klassprojekt, min grupp tilldelades med kommer upp med en idé om att bygga och vi beslutade att skapa ett 3D-tryckta roterande pariserhjul. Använda program som OnShape, vi byggde en ram och programmerat det att snurra med hjälp av en arduino.S...

3D tryckta ordet klocka

Tanken bakom detta projekt var att göra en ordet klocka som skulle vara lätt att bygga, så att jag kunde få några av dem.En av de mest tidskrävande delen av att göra en Word Clock bygger "ljus brunnarna" som separerar ljuset för varje ord, och a...

Tryckt trä klocka telefon Stand

Så vad händer om du inte har en 3D-skrivare eller en CNC-maskin? Finns det något enkelt sätt att göra prototyper eller skapa 3D-modeller utan dessa verktyg hemma? Jag har haft viss framgång med hjälp av en crafting cutter (Die skärmaskin) för inte ba...

3D tryckt Fitness klocka med pulssensor

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Detta är den perfekta bärbara prylen att visa upp för dina fitness kompisar! Denna fit...

Roterande klocka

kombination av olika tekniker.Inhysa av denna klocka görs enligt utformningen av Mr Paris.Se länken nedan till hans klocka.Byggandet av clockwork är enligt denna instuctableoch namnskylten gjordes med hjälp av denna instuctableJag har gjort några bil...

"Fable" 3D tryckt klockan

detta är vår design "Fable", en 3D tryckta mantel klocka som visar tiden samtidigt som skildrar en lugn och saga som scen. Klassiskt formade kupoler bur ramar det roterande träd som flyttas med varje sekund försiktigt vajande gungan eftersom tid...

Moderkortet väggklocka

jag är tillbaka för en annan kul instructable! Förbereda din inre nörd för detta roliga projekt!När jag var liten, hade jag svårt att hålla på modet i min dator. Jag tillbringade många en natt, knorra och över klockning mitt skrivbord för att pressa...

Solidoodle 2 (2nd Gen) till CNC Mill konvertering

Detta Instructable är att visa på sätt jag konvertera min Solidoodle 2 (eller 2: a Gen Solidoodle) till en stationär CNC mill. Jag tog en minimalistisk inställning och bytte bara dessa saker för att slutföra det förväntade resultatet. Följaktligen fi...

3D tryckt disponibel bestick klocka (efter Samuel Bernier design)

jag såg nyligen denna Instructable av Samuel Bernier och jag älskade utseendet på det så jag var tvungen att gå vidare och göra det själv... 3D-tryckt version (inte plasticware... men jag kunde: D)Material:klockanplasticware (ca 15mm bred på handtage...

3D tryckta vägg klocka med massor av färger.

Jag visste att jag ville bli av med den väggklocka som vi hade... Helt enkelt eftersom det är plast och inte 3d tryckt.När jag tog det neråt för att ändra batteriet och upptäckte papper dekoration har skalar av hindrar rörelser timme & min armar... K...

Roterande Dial klocka

jag är från Indien, [kolkata.]. här klockan är AJANTA klockan readilly tillgängliga på lokal marknad, pris ca Rs 100.i har ändrat normala timme min SEK händer klockan till en roterande dial klocka. bara gjort 3 ringer av fallande diameter och bifoga...

3D tryckt plast kåpan för ikoniska antika Seiko klocka som bärs av Arnold Schwarzenegger i olikt filmar

Ouppnåelig sparepart för ovannämnda klocka smeknamnet "The Arnie" - Detta är ett samlarobjekt bland Seiko fanatiker.Arnie bar denna klocka i flera av hans berömda filmer, vilket är anledningen till dess popularitet, det producerades ungefär 30 å...

3D tryckt Smart Watch-klocka Dock

Jag var trött på att lämna min klocka laddning med en rörig sladd fäst på mitt skrivbord, så jag bestämde mig att utforma denna enkla dock för det. Hållaren är gjord av träfiber PLA 3D utskrift glödtråden och insatsen för laddning dynan är tillverkad...

Kaffe tid! Brygga klocka - 3D tryckt

Tack för visat intresse i mitt projekt genom att klicka och titta. De senaste månaderna har jag ville komma med ett projekt att jag kunde släppa helt till publiken dela gemenskapen bara för att dela en idé med världen. Så här går...Denna brygd klocka...

Klocka med stålhjälm logotyp

alltid ville göra en klocka som ingen annan har. Det kan göras med hjälp av din egen logotyp.Två år sedan var jag i styrelsen för min studie association. När vi flyttade till en annan plats ungefär ett halvår sedan i vår byggnad klockan hade vi inte...

Hand i hand klocka

Jag nyligen flyttade (och från mina föräldrar hem) och bland den stora mängden saker saknas, är en klocka. Nu gillar jag udda saker, så en köpt normal klocka helt enkelt inte kommer att göra. Det finns redan massor av DIY ledde klockor där ute, men j...

Pong klocka med fallet

Denna klocka använder det klassiska spelet Pong för att tala om tid.2 spelare automatiskt vinna och förlora så deras poäng visar timmar och minuter.Detta är MrNick1234567 Pong klocka design och detta Instructable visar hur passar det in i ett fall oc...

Enkel användare justerbara DIY Nixie klocka

Som första instructable året lyckades jag äntligen slutföra min ålder långa nixie klocka projekt.Nixies är ventilen neonrör, där tio katoder har form av siffror och är lättat upp vid plasma när högspänning flyter genom dem. Jag älskar dessa gamla era...

Universal klocka passar för synskadade

var jag googla runt och leta efter någon form av enhet jag kunde göra genom att använda arduino och snubblade över eshop med enheter för synskadade. Vad verkligen chockade mig var priset. Jag menar-jag inser att sådana typer av enheter inte riktigt m...