3D tryckt skruven Post TerminalJag behövde skruv terminal inlägg för min bänk topp strömförsörjning och ingen plats där jag bodde hade dem i lager och jag ville inte vänta för att få dem beställas online. Så kom jag upp med idén om 3D utskrift. Jag tittade på nätet och kunde inte hitta några så jag bestämde sig för att designa min egen.

Vad du behöver

  • 3D-skrivare (eller tillgång till en)
  • #8-32 maskin skruv, jag använde 1-3/4" eftersom det är vad jag hade men kortare fortfarande skulle fungera
  • 2 - #8-32 sexkantmuttrar
  • Superlim
Se Steg
Relaterade Ämnen

GM Multi - Solo laddare

GM Multi - Solo laddare är av min design och är gjord för 3DR Solo Smart Drone. Mitt mål bakom byggnaden denna laddare var för att kunna ta ut en full ryggsäck värt den Solo batterier rymmer (fem) på en gång. Dessutom ville jag göra en laddare som sk...

Hur man installerar en ugn booster fan på de billiga

Våra sovrum är alltid antingen kallt på vintern eller varmt på sommaren. Det faktum att byggaren bud upp genom att installera bara ett register i rummet och rummet själv är precis ovanför garaget hjälper inte heller.Med hjälp av en digital termometer...

3D printed CNC mill

Ive utformat denna kvarn så att de flesta av de delar som är svåra att få eller göra kan vara 3D tryckt. Dess design är modulärt så du kan enkelt ändra storleken på maskinen genom att ändra sidorna eller fram- och baksida pläterar. Dess tillräckligt...

DIY Paracord FID (Permalok-liknande nålar)

Denna handledning visar hur du gör din egen paracord fid för under en dollar och med minimal ansträngning. Jag bestämde mig för att prova min hand på att göra min egen paracord fid (Permalok "som" nålar). Jag tittade på två olika metoder, en av...

Apocalypse mekanik Machete

medan håller på att bygga en unik elbil design kallas ApocalypsEV-1/2 ut i en gammal lada i Kansas, oväntade uppgiften att avvärja olika djurlivet i sade gamla lador blev gemensam plats (ormar, pungråttor, ect...). Därefter blev det uppenbart att sta...

Göra en GoPro Tripod Adapter

Video länk ifall det inte spelar ovan: https://www.youtube.com/watch?v=jgYX7iyjJHAVem älskar inte den GoPro kameror? Alla älskar deras monteringssystem otvetydigt? Trodde inte att så. Det är ett bra system, men om du vill vara mer traditionella och m...

Grundstötning ett ESD matta och handled band hemma.

Elektrostatisk urladdning är inget att skratta åt. Ansvarsfrihet spänningen når tiotals thoushands på volt, även om det är låg strömstyrka. Det tar oftast flera thoushand volt innan människor kan känna ansvarsfrihet, som går över mattan med strumpor...

Hur man bygger en skruv självgående fordon

Nyligen hittade jag surfa på internet, skruv-framdrivit fordonet uppfanns i början av 1900 talet mycket intressant. Med stark terrängkörning, är detta fordon utformad för att hantera nästan alla typer av landformer, som snö, träsk, vatten, öken och s...

Gräsklippare bränsletank högtalarlåda

Jag ville ha en förlängning högtalare jag kunde använda med min telefon, bärbar dator eller MP3. Jag behövde inte Bluetooth-anslutning, som gjorde projektet enklare. De flesta billiga talare har riktigt dåligt ljud och jag ville ha lite mer ljudkvali...

Göra en egen Mesh Grill till din bil för $10

detta visar hur till vända en grill från en Buck Regal GS ('98) till en anpassad mesh grill som ger bilen ser den så väl förtjänar. Det finns många olika sätt att göra detta, och jag tog vägen som såg mest lik grillen jag var kopiering. Du kunde allt...

3D tryckt RC Servo fallet (Hitec HS - 645MG)

Ett projekt jag arbetar på krävs att jag minska storleken på en underenhet. Jag har övervägt modellering och utskrift RC servo fall tidigare har tillgång till ett objekt skrivare fram en möjlighet att experimentera.Jag använder Hitec's HS - 645MG ser...

3D tryckt Walking Robot

Denna 3D tryckt Walking Robot är just den sak att hålla uppsikt över skrivbordet. Jag försökte hålla det så enkelt som möjligt med ett minimum av delar. Om du har några frågor på bygga, fråga bara.Njut!Vad du behöver:1Tamiya 3-växlad vev axel växellå...

Modulära Robotic Hand & Arm (med Extended Range of Motion) (3D tryckt)

Hej alla! Detta är min prototyp hand och arm protes som jag har designat i flera månader nu. Det är fortfarande lite av ett pågående arbete, och [[eftersom jag slutar upp med college klasser för terminen]] jag ännu inte har haft tid att utveckla alla...

Laser skär post (Universal Laser)

Detta Instructable kommer att gå igenom stegen för att göra en laserskurna spela in med ljud som du väljer. Processen utvecklades ursprungligen av Amanda Ghassei och du kan läsa hennes utmärkt dokumentation, samt kolla in en 3D tryckt version, här:St...

3D tryckta Raspberry Pi säkerhet kameran

Artikel i 3Ders.orgUppdatering: Om du gillar min instructable snälla rösta på mig i Raspberry Pi och Epilog utmaningen. Jag kommer även uppdatera det 5: e steget att omfatta hur jag in Motion på den första starten. Tack för dina klick och tack Instru...

Tryckta kretskort (PCB) spruta maskin

Hur skulle du vilja göra en enda eller flera kretskort på mindre än 2 minuter?Hej igen. Hoppas alla haft min sista Instructable om hur man gör en änterhake launcher. I dag går jag en något annorlunda väg av skapelsen.Detta projekt har varit i mitt si...

Skruva fast Post bindande

skönheten i ett skruv inlägg bunden bok är att det är extremt lätt att ändra eller uppdatera. Jag valde att använda skruv post bindande för min portfolio så jag har bara att byta ut sidor när jag behöver uppdatera den. Detta instructable visar hur du...

Katt avlysningen Post

Jag har aldrig varit vad man skulle kalla en "katt person". Hundar har alltid varit min preferens. Alla hundar jag har haft genom åren ställt ut den typiska hund beteende som gör dem sådan stor sällskapsdjur. Jag har för närvarande en boxare som...

SparkRover - 3D tryckta Smartphone kontrollerade Robot

Under åren, har jag byggt flera stora robotar använder en skräddarsydd robotics drivrutin att jag skapat kallas det SmartRover systemet. Denna drivrutin användes från början för min SmartRover robot att jag byggt som körde på en toppström 60 ampere v...