3D tryckta fjärrstyrda BB8 Droid - gör kursenDetta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)

Hej killar,

Detta är mitt sista projekt för göra kursen på USF. Vi har kunnat bygga vad vi ville, så länge som det drivs med Arduino-plattformen. Med Star Wars att vara en stor grej just nu, jag bestämde mig att skapa min egen BB8 Droid. Jag ska visa dig processen för hur jag skapade BB8 Droid.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fjärrkontroll BB8 Droid för mindre än £20 (26 USD)

Kunde jag verkligen klassen själv som en teknolog om jag inte var kär över besatt droiderna från Star Wars? Jag kunde naturligtvis inte. Så när den fjärrstyrda BB8 släpptes visste jag att jag var tvungen att köpa en direkt. Men då jag insåg att jag v...

DIY naturlig storlek telefon kontrollerade BB8 Droid

Idag, jag kommer att lära dig hur man bygger en arbetar, naturlig storlek, telefon-kontrollerade Starwars BB-8 droid! I den här självstudiekursen ska vi bara använda hushållsapparater material och en liten Arduino kretsar.`Min julklapp till pappa: En...

BB-8 Droid, 3D tryckt & fjärrstyrda

Min egen version BB-8, nya droid från Star Wars: The Force vaknar.Checka ut den video för en demo och översikt över församlingen.Den drivs av en Arduino ombord och fjärrstyras via RF. Denna droid själv balans på två hjul, spela upp ljud, och har fler...

Virka BB8 mönster

Detta är en rolig virka mönster för BB8 droid från Star Wars, kraft vaknar.Förkortningar:St / sts: sy / stygnCh: kedjaSC: Enda virkaSM: Slip StitchSteg 1: materialVad du behöver:4.25 mm krokVit, grå, svart och orange medium vikt garnGarn nålSaxPOLYfi...

STAR WARS BB8 SNOWJORDKLOT

Tjena alla,Detta Instructable visar dig hur du gör din egen någorlunda billigt anpassade snowjordklot. Dessa verkligen kan göras till någon design men självklart gick jag med Star Wars BB8 droid design...Bakgrunden Info:Efter en nyligen inträffade ka...

BB8 ritning turtle

Este proyecto trata acerca de un carrito que dibujo en basera en un determinado código, caracterizado como BB8 de la saga Star WarsSteg 1: BB8 projekt Arduino UNO ITESM CEMJulieta Noemí Rivera Fonseca A00908715María José López Ponce de León A00967886...

DIY Star Wars Christmas Ornament

Med en nya Star Wars-film kommer ut denna jul är alla inklusive mig som har en besatthet om denna saga hela Star Wars jul inredning. I denna tutorial ska jag visa dig hur jag gjorde denna BB8 droid julgran prydnad.Steg 1: Verktyg och material.För det...

DIY Bluetooth telefon kontrollerade BB-8 Droid med Arduino UNO

Jag är ett stort Star Wars fan och när jag såg Star Wars: The Force vaknar tänkte jag att jag behöver en BB-8 droid. Det var häftigt hur detta lilla område flyttade i filmen. Så jag bestämde mig för att jag ska göra denna droid som baseras på Arduino...

BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledning

Jag har skickat in denna modell till Lego idéerhttps://Ideas.LEGO.com/projects/127584Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.Logga in med kontot sociala medieroch rösta för det.Tack själv en miljonen!Jag såg "Ett nytt hopp...

DriveMyPhone - Smartphone kontrollerade 3D tryckta fordon

DriveMyPhone är ett projekt jag har placering på min dator i digitalt format för senaste 6 år nu. Konceptet kom runt när jag arbetade på min andra robotliknande projekt kallas MobileEarthRover en am MobileEarthRover två.Jag har äntligen haft tid att...

Detta är den "Droid du 've varit Looking For" telefonen står

här är en söt stå för din surfplatta eller smartphone som är billigt och lätt att göra. Bara ladda ner, redigera och skriva ut mönstret.Du kan anpassa för olika stora enheter, eller använda en av de extra idéer jag har förutsatt i sista steget.VAD DU...

R/C LEGO "Velocipede" Droid

jag byggde denna "Velocipede" Droid med hjälp av delar från befintliga LEGO® set - "Star War 7748, Clone Wars Corp alliansen Tank Droid" (2009) och några andra LEGO Technic tegelstenar, tallrikar.Den ursprungliga 7748 uppsättningen (se...

LEGO Droid reparation fabriken (Lego, 3D tryck, 3D penna, papper Mache, LED och mer)

Min son är in Legos i mycket stor skala. Han såg mig på Instructables webbplats titta på sidan tävlingar. Han frågade direkt om det fanns något han kunde lämna in. Efter viss diskussion, enades vi om vi skulle arbeta tillsammans för att lämna in ett...

Fjärrstyrda bandet Flyer lampa

Låt oss sparka denna sak ut med ett par frågor.Har du ögonen?Gillar du awesome saker?Om du har svarat ja på mer än ingen av dessa frågor än jag har det perfekta projektet för dig!Jag ska visa dig hur man gör en avlägsen kontrollerade lampa av transpa...

GNK-USB Power Droid

Tidigare i år frågade jag "Internet" för en USB-laddare i form av en "GNK Power Droid" från Star Wars. För dem som inte kanske vet, är GNK (uttalas "gonk") droider sekundära tecken fläckig i bakgrunden scener i hela Star Wars...

Testa 3D tryckta rigg för en R/C Wing segel mark Yacht prototyp

Mitt namn är Ernest Leigh och mitt företag heter Dragonfly HC3D Studios, LLC. Det är en start-up koncept designstudio tillägnad att skapa helt unika tre dimensionella modeller av futuristiska luftfartyg, fordon, tecken och andra fantasifulla skapelse...

Fullskalig mouse droid från star wars

Jag älskar star wars och har alltid älskat bygga saker från filmen franchise. Jag har min egen Stormtrooper armour, efter att ha besökt en star wars dag på vår lokala science center bestämde jag mig för jag ville göra en Droid från filmen.R2D2 var mi...

Göra BB8 från luften torr lera

BB8 är breakout stjärnan i den nya Star Wars: The Force vaknar film. Att vara medlem kort som transporterar Club nörd, jag, naturligtvis, behövde min alldeles egna BB8 innan jag ens såg filmen. Låt mig visa dig hur jag byggde min egen BB8.Jag har tag...

Skapandet av Star Wars Hailfire Droid; Inledning

till att börja med Wolfgang, Braxton och Tyler är gymnasieelever som arbetar på ett 3D-designprojekt. Varför vi valde att göra Hailfire droid var vår inspiration av Star Wars, och det var enkelt att bygga några 3D delar. Vi började med brainstorming...