3D tryckta Ikea Hack lampaIKEA är full av objekt som bara tigger att vara repurposed. Jag gjorde denna lampa med deras generiska hängande socket fixtur, låda drar, och en 3D tryckt universal fäste som ansluter dem.

Jag utformade allt i Fusion 360 och tryckt delarna på en Makerbot Replicator 2.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel Ikea-hack lampa

dessa instruktioner visar hur jag gjorde en enkel lampa för en kartong lampskärm. Lampskärmen var inte riktigt passande för en vanlig lampa eftersom nakna glödlampan kan ses genom korrugering. Generellt sett denna lampa bör vara ok för lampskärmar av...

IKEA USB lampa hacka

Hej duDetta är min första instructable. Det kom till liv under ovanliga och långt-från-gynnsamma omständigheter. Jag tycker nästan synd att kalla det en hacka; bara allt föll på plats framför mig.Medan jag reser arbete-relatedly jag fick uttråkad och...

IKEA Hack: Extraknäck lampa

Extraknäck lampan är en glorifierad nattlampa som ändrar ljusstyrka utifrån närhet. De flesta nattlampor använder en rörelsesensor upptäcker någons närvaro och plötsligt slår på. Extraknäck lampan använder en rörelsesensor för att upptäcka någons när...

Stjärnor-lampa Ikea Hack konstellationer lyser i mörkret

Hur man fixar en ikea papper lampa, med en original nya papper omslag.Du behöver:IKEA lampaheta pistol limcrepe papperHama - självlysandeconstelation kartaSteg 1: Separat gammalt papper från lampa Om du har barn kanske dina papper lampan ser ut så hä...

IKEA Hack-a-Tindra (för totala IKEA nersänkning)

en viktig ingrediens för ett besök på IKEA är blandade doften av BILLY spånskiva och TINDRA strawberry doftande ljus. Med denna enkla att göra enheten kan du lägga ett moln av IKEA doft över något utrymme som kommer att göra även de svåraste IKEA äls...

Hängande lykta Ikea Hack

Jag var på Ikea för några dagar sedan letar efter en lampa som passar mitt sovrum motiv. Jag kunde inte hitta något jag gillade men jag hittade några häftiga ljus lyktor och jag visste att de skulle göra ett stort projekt. Fortsätter på min resa händ...

IKEA Hack: Artikulera kamerafästet

Artikulera kameran montera är en lätt Ikea hack och fantastiska verktyg för skrivbordet amatörfotograf. Det möjliggör overhead och handsfree-skott. Detta kan vara bra om du försöker Skanna ett dokument eller skjuta time-lapse eller Instruktions video...

IKEA hack: inbyggda skåp och bokhyllor

Min lägenhet är en av de något brutalistiska moderna platser till byggd för unga urbana paret som inte verkar ha ägodelar eller ens fritidsintressen utanför dricka, så det inte har ett garage eller mycket användbart lagringsutrymme. Som suger när du...

Hur konvertera en IKEA Jonisk lampa med lysdioder

jag köpte en IKEA Jonisk lampa att ha i mitt vardagsrum, men när jag driv lampan upp med en 60W glödlampa det blivit varmt som ***. Jag började räkna ut hur man konvertera den till en LED-lampa istället.Jag hittade ett företag som säljer hög driv LED...

Belyst MALM säng: en all-IKEA hack

detta är en all-IKEA hack, bestående av sticker en IKEA produkt på en annan. Det är så självklart, jag tveka ens att kalla det en sann hacka. Om du är bekant med MALM sängram och nightstands, bör bilden vara självförklarande. Du behöver en MALM sängr...

IKEA HACK: sängkanten buddy

Denna smarta sängkanten caddy har fack att hålla all din dagliga bära (EDC) småutgifter. Detta enkla IKEA hack gjordes från ett IKEA bestick hållare och har låda drar som fötter. Sätta detta caddy bredvid din säng att hålla du telefon och öronproppar...

IKEA hack - Gruntdal bänkskivan hyllor

Detta är min första IKEA hack. Jag köpte en hylla Grundtal 800 mm för att sätta på väggen men då tänkte jag prova och utnyttja utrymmet under mitt kök bänk genom att sätta två stolpar och montering hyllor rygg mot rygg. Nästa steg var att lägga till...

Enkel garderob med skåp handtag (IKEA Hack)

nyligen min flickvän och jag var shopping Ikea, letar du efter en enkel men trevlig garderob för hennes nya lägenhet. Ingenting verkligen fångade vår uppmärksamhet. Eftersom jag följer Ikea Hacker ganska länge nu, föreslog jag för att gå hitta något...

IKEA Hack-a-brist

The IKEA Hack-a-brist är en skruva-enhet för dem som behöver att samla ett stort antal IKEA brist på coffeetables. Det sparar tid, energi och smärtsamma handlederna. Det är mycket lätt att göra och det bästa är att det faktiskt är tillverkad av en br...

IKEA Hack, Galant skrivbord!

Här är en uppdatering från augusti 2014. Jag har ignorerat detta Instructable av två skäl. Det var min första och jag har varit förbannat upptagen med mitt liv och har inte haft tid att se över det!Ja, det håller på att förändras! Jag har ett nytt, ä...

IKEA Hack - skåpsäng med skjutdörrar

vi har ett extra sovrum som är lång, men också ganska smala. En queen-size säng fanns det inte mycket utrymme för något annat, men vi ville göra rummet mer multifunktionella. Den uppenbara lösningen var en skåpsäng.Vi pratade med några av de lokala l...

IKEA Hack: Gaming Home Theatre Boss stol

Följande IKEA hack var inspirerad av Darth Vaders meditation kammare och Roald Dahls skriva stol.VAD DU BEHÖVER:2 x Glivarp utdragbar glasbord1 x Timsfors swivel recliner1 x PS2012 dropleaf tabell OR 1 x Besta borrar hylla1m 1 1/4"(32mm) stål kanal4...

Bred hals jäsning flaska - IKEA Hack

Jag gör en massa små parti homebrew, eftersom min lägenhet är tät på utrymme och ibland skulle jag hellre prova ut ett recept innan jag gör en stor sats av grejer. Jag gör också en hel del såser och pickles, och den udda batchen av kimchi att starta...

Fixa trasiga Philips nyans lampa med hjälp av en IKEA Stockholm lampa

Först ber om ursäkt min för min engelska eftersom inte jag är en infödd talare. Om du ser några fel eller något är oklart lämna gärna en kommentar så jag kan uppdatera den.Nu kan tala om projektet: Jag äger några Philips nyans lökar som ingår i rikti...