3D tryckta iPhone Skateboard Mount för inspelning Videojag konstruerade ett fäste för min iPhone för att spela in video medan ridning på din skateboard eller longboard. Jag bygger prototypen med eta versionen av Rhino för Macintosh och det var tryckt med en Objet skrivare i den tillverkning lab vid universitetet av Florida.The mount pivoterna 360 grader horisontellt. Telefonen passar mycket tätt in i ärendet och trycks i en skumgummiremsa på botten av fallet inuti den. Spärren säkrar telefonen i fallet och det finns ca 3 mm av plast på fram- och baksidan och bannern runt telefonen är ca 10mm av plast. Detta är ett pågående projekt och jag har fortfarande några kinks att arbeta med design. Jag hoppas att ta projektet till nästa nivå, genom att minska vibrationer och öka totala styrkan i materialet.
Relaterade Ämnen

Hur man gör en egen tryckt Vinyl Skateboard

Lägg till din egen anpassade konst till en tom skateboard däck och stå ut med en styrelse som du inte kan få någon annanstans!Vill inte en anpassad däck? Sticka och lär dig hur du sätter samman en skateboard!Steg 1: Video TutorialTitta på denna video...

Hur du skapar din egen anpassade 3D tryckt iPhone Case

kolla gärna in min Shapeways butik där du kan köpa iPhone fall som den här och andra som TriStand - iPhone fall med 3 i 1 byggdes flip ut cykelställs för 3d utskrift av Shapeways (3d tryckeriet).En iPhone fall säger mycket om en person, det är därför...

Bästa iPod/iPhone Car Mount/Dock någonsin

frågan: har du någonsin varit körande längs och sade till dig själv, "det är för lätt. Jag behöver något att distrahera mig. Kanske jag kunde titta på en film." Då kan detta projekt vara för dig.Jag bestämde mig att göra denna bil docka för alla...

3D tryckt GPS motorcykel Mount

Jag brukade själv en Garmin utomhus GPS vilket var perfekt för vandring, och med på motorcykeln. Det var Garmin GPSMap 60 CS. Det var regn bevis, varade länge på sin 2xAA-batterier, och var mycket användbart för att navigera.Tyvärr blev den stulen nä...

3D tryckt Longboard/Skateboard svans Guard

Detta instructable kommer guide tänkte steg som krävs för att göra en egen svans vakt som passar din longboard/skateboard.Lista över saker du behöver:-ark av papper och penna-scanner-måttband-bromsok-vinklade hylsnyckel-två försänkta M5x20mm skruvar-...

DIY 3D tryckta elektriska Skateboard med 1500W makt!

Jag såg dessa videor på internet med människor ridning elektriska skateboard och går riktigt fort. Tja, jag ville göra samma sak, men dessa styrelser var 1500 USD, för dyrt för mig. Min diy version bara kosta mig 150$ som är 10% av kostnaden för de k...

IPhone Tripod Mount

Idag ska jag visa dig hur man gör en mycket enkel iPhone stativ montera som kostar nästan ingenting.IPhone har en bra kamera och den nya IOS 8 har detta stor funktion som gör att du kan skjuta tid förfaller.Det enda problemet är att för att göra bra...

Prototypen iPhone Car Mount

mitt mål var att göra objekt som skulle hålla min iPhone i min bil. Jag ville göra det på under 5 minuter, och ger en bra startpunkt för förbättringar.Steg 1: Material lista och kostar 2 hangarer - $1.99, med rena skjortor. Ta bort skjortor.1 rulle v...

Hemgjord iPhone car mount

jag ville ha min telefon där jag kunde enkelt referera till det som en GPS, samt att det bildmaterial medan du lyssnar på musik. Jag vill inte något fult att montera på min vindruta eller komma ur en mugghållare på andra sidan av mitt hjul, eller köp...

TriStand QR 3D tryckta iPhone Case

* Detta är en tävlingsformulär: Vänligen rösta om du tycker denna design är värd att vinna en 3D-skrivare (Makerbot Replicator 2), jag blir verkligen tacksam, tack *Jag har gjort en annan post för dem som är intresserade, den "gummi Blaster 3D utskri...

3D tryckt IPhone kameran montera

jag skriver detta instructable eftersom jag och min lärare hade en diskussion om funktionen Panorama och hur när du flyttar kameran får du svarta fläckar och buggar i ditt skott. Jag har gjort två versioner av detta fäste. En är för en slutet fäste o...

IPhone Android Google kartong VR 3D Video-inspelning speldator!

INTRODUKTIONOculus Rift och 3D Virtual Reality-spel på iPhone och Android-telefoner är den senaste flugan! Du köpte själv en uppsättning av VR glasögon och du har roligt att spela spelen. Men vad händer om du vill spela in dina spel, dela play-genomf...

3D tryckt cykel telefon Mount

I detta projekt vill jag utställning du hur till 3D ut en telefonhållare för din cykel. Jag gjorde min hållare för en IPhone 4s så design och dimensionering kan variera. produkten har en 4-pin anslutning design en hålls tillsammans med en M5 skruv oc...

TriStand - 3D tryckta iPhone Case med inbyggd i står

alla som äger en iPhone kommer att dela min frustration när de vill försvara sin iPhone på ett skrivbord eller bord och det går bara inte, försök att använda allt som skulle kunna vara i armar räckhåll, från häftapparater, böcker, ibland ett arrangem...

Raffinerade iPhone Car Mount

detta är en följeslagare till prototyp klädhängare bil mount jag gjort för min telefon (se: Stegen här är mestadels: åtgärd, åtgärd, åtgärd.Jag använde 15A conduit, böjda ändar (till min telefon uppmätt tjocklek) och tejpade dem för scratch skydd. Då...

Lätt iPhone Tripod Mount

jag har en mini stativ som jag älskar att använda på min digitalkamera. Det är ljus, bärbara och en all-around bra produkt. När jag fick en iPhone, ville jag använda stativ för det också.Steg 1: Delar & verktyg Vi behöver inte mycket:ClampepoxiMini-s...

IPhone Tripod Mount från OtterBox hölster

när jag nyligen vände sig till den mörka sidan och köpte en iPhone 4, jag fick Otterbox Defender case att skydda det glänsande sak. Fall fungerar bra, men det kom med en höft hölster som jag aldrig planerat på hjälp. Jag ville använda ett stativ med...

DIY iPhone Tripod Mount - enkelt och billigt!

Efter beter massor av instructables på olika sätt att göra ett stativ montera för min iphone som jag bestämde mig för jag var tvungen att uppfinna min egen. Den primära funktionen som jag ville ha var förmågan att ha ett säkert fäste som inte tvinga...

Anpassade tryckta iPhone Case

har du någonsin sett en bild online och även att det skulle se bra ut som en iPhone fall? här är hur man gör.materialtydlig iPhone fallbärbar dator med photoshop (eller andra fotoredigeringsprogram) och ordeten bildsaxhobbykniv (valfritt)Pastic själv...