3D tryckta katapultKatapulten, AKA, Arial kattunge behandla leveranssystem, skapas 100% från 3D tryckta delar. Jag använde PLA för kroppen och skjuter arm och NinjaFlex användes för tentchen bälte (om ninjaflex inte finns ett gummiband med lite omarbetning kan fungera). Min favorit ammo (bredvid kattunge trakteringen) är folien av chokladägg som rullas till bollar. Vi har också använt små godis som smarties och MMs.

När jag huvudet om det nya glödlampor NinjaFLex, jag snabbt fick online och beställa en rulle. Vi ohed och ah över redan inte färgen att vi ryckte bort... och på hyllan glödtrådens det gick... och väl satt. En dag efter det satt där i några månader, jag bestämde mig för att det var dags att prova på NinjaFlex. Har ingen aning om att skriva ut med NinjaFlex, en gång sedan vänder jag mig till internet för att se vill att andra gör med glödtråden. Allt jag hittade var telefon fall och band/smycken, ingenting jag var intresserad av att göra. Så fortsatte Ninjaflex att sitta som jag vänder utkast upp katapulten. Den första som jag skapa använt elastiska band för skottlossningen, men sedan tänkte jag NinjaFLex. Så en snabb redesign, och det elastiska bandet var ute och Ninjaflex bandet var i. Inte bara har jag hittat användning för den nu dammiga NinjaFlex, jag har inte en katapult skapa helt för min 3D skrivare.

Jag har lagt till STL filer som behövs till denna sida och några av modellen måste vara skriver ut flera kopior. Observera modellerna skapade med MM. Denna import gick det kommer att skriva ut 4 pinnarna som är små och min utskrift programvara fråga enheten när jag importerar den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D skriva ut ett spel: nybörjare Guide

Så ditt skrivbord är full av 3D tryckta nyhet Yodas, ugglor och T-Rex dödskallar som samlar mer damm då de gör ser ut. Det är dags att få några praktiska och användbarhet till dina utskrifter. Det är tid du igång 3D skriva ut din egen bordsskiva spel...

Arduino Robot katapult

Hej där stipendiaten beslutsfattare,Detta instructable är mitt försök att göra en robot för tävlingen "ROBOTICS CONTEST" i instructables. Så här är det :)Jag ska börja detta instructable med ett skämt :)F: Vad är skillnaden mellan män och pojkar...

3D utskrift katapult

3D utskrift katapultHjulen är fäst med #8 och #6 maskinskruvar, delvis gängad.Resten är tryckt på en 3d FFF-skrivare.Kroppen kommer i två halvor så du inte behöver stöder.Skriv ut bärraketen på sin sida med stöd under armen. Detta sätter filament som...

Introduktion till Seej - en 3d tryckt spelet

Vad är Seej?Seej är 3d tryckta, störta-the-fiendens-flaggan, spel som bygger på en gammal "" brädspel kallas "Armborst och katapulter". Tas direkt från Jim "Zheng3" Rodda hemsida, är Seej en öppen källkod bordsskiva för att a...

Candypult--datorstyrd godis katapult

Detta projekt syftar till att vädja till de som gillar godis och är lata--en stor grupp (i mer än ett sätt?).En eldriven katapult laddas automatiskt en bit godis från tornet fördelaren. På kommando från radiostyrningen gungor roterande basen punkt i...

Smeka blick: 3D tryckt strukturer med SMA manöverdon

Detta Svårbemästrade är ett försök att skapa en ram för utformningen av formen dynamisk, ändra objektet med SMA manöverdon. Den slutliga avsikten för mig var att designa en interaktiv wearable kallas "Smeka av the Gaze" (för det slutliga resulta...

3D-tryckt Biologically-Inspired Robotics

jag har tillbringat senaste få månaderna göra forskning om biologiskt inspirerad robotic strukturer. Medan min strategi kan tyckas formalistiska i naturen, var dessa enheter bara ett medel för att slutligen bedriva social forskning. Denna önskan härs...

Arduino kontrollerade katapult

nyligen hade jag idén att skapa en katapult, men inte bara någon form av katapult, en elektronisk katapult! Jag ville ha något jag kunde bara sitta det hit några knappar och se den göra sin sak utan att vara för stor.Detta är vad jag kom med:Det är l...

Roomba-monterad katapult

Har du någonsin drömt om att bygga en robot som kunde förstöra väggarna och belägra slott? Jo, är det inte precis det kraftfulla eller stora. I själva verket passar hela ovanpå en Roomba. Maskiner komplement ger varandra mycket bra som Roomba ger rör...

Campbell Planter - fullt 3D tryckt själv vattning Planter

Varje dag vi generera ton avfall, kasta vi bort saker som kan vara riktigt bra i rätt sammanhang. Start från denna punkt, jag har försökt att kombinera potentialen i 3D-utskrifter med en av de vanligaste typerna av avfall: mat och dryck burkar. Resul...

3D tryckt Sewable batterihållare

Vi gillar etextiles mycket - de gör mjuka material projekt sätt mer intressant och du kan lära dig om elektroniska kretsar i processen. Lilypad och sewable innehavare kan du köpa i är riktigt bra men vi är i Nya Zeeland och genom att vara var som hel...

3D tryckta fjärrstyrda BB8 Droid - gör kursen

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej killar,Detta är mitt sista projekt för göra kursen på USF. Vi har kunnat bygga vad vi ville, så länge som det drivs med Arduin...

3D tryckt blommande blommor

Dessa creepily vackra pod blommor växte fram ur min önskan att skapa en blomma som skulle öppna och stänga med mekanisk aktuering. Jag spelade med en tentakel form att två kolleger Pier 9 konstnärer i Residence (Andreas Bastian och Anouk Wipprecht) h...

3D-tryckt Pull/Pull dörren Koozie - AutoDesk Pier 9 sänds 2016

Även känd som en push/pull tecken, för att ange om du vill skjuta eller dra en dörr. För att ge utrymme för kreativa lek i framtiden, är skylten tillverkad av bokstäver som kan tas bort, ordnas och ersättas. Som nycklar på en nyckelring, de slot in i...

3D tryckt robotarm

Denna robotarm består nästan helt av 3D tryckta delar som snap tillsammans. Den har tre servo-kontrollerade leder, plus en roterande bas och gripare. Armen styrs av ett antal knappar som ansluter till en Arduino Uno gömd i basen. En enkel krets gör a...

3D tryckt alla hjärtans dag hjärtat vas

Blommor är en mycket vanlig present till alla hjärtans dag, men hur gör man dem lite extra speciell? Jag bygger och 3D utskrift vas på Prusa i3 3D skrivare jag monterade. Om 3D-utskrift inte säga kärlek vet jag inte vad gör.Vill du ha en själv? Hugg...

3D tryckt fönstret rutan Fan hyllor

Box fans är min gå-till kylning för varma sommardagar. Det irriterande är att göra dessa stativ av windows till ger optimal luftflöde från utanför. Jag gjorde dessa 3D tryckta flyttbara fönster hyllor att sätta min box fans perfekt vid fönstret utan...

Super Cool 3D tryckta provrör vas!

3D-utskrifter är cool. Och med FDM (brända Deposition Modeling) 3D skrivare blir billigare och billigare, husen av nördar världen fyller upp med massor av coola lite plast prydnadssaker. Men få människor som försöker göra nyttiga saker ibland hängde...

3D tryckt själv vattning Planter

Undvika risken för över eller under-vattna dina växter med detta själv vattning planter. Med en 3D-skrivare, kan du snabbt göra en attraktiv vatten-tight planter pott som kommer att hålla dina växter friska och passar in med din modernistiska estetis...