3D tryckta Pocket kornettMedan du surfar på nätet nyligen, såg jag flera kommersiella plast Glasstrutar på marknaden. De var mycket trevligt men dyrt. Faktum är dyrare än en ingångsnivå Bleckblåsinstrument. Jag trodde att detta inte bör vara fallet. Jag arbetade inom sektorn för plast i 10 + år och jag vet hur mycket kostar en säck av plast (50kgs) kostnader. Det är verkligen smuts billig. Med den mängden plast, kan en producera 50 trumpeter. Tja man kan tala om ytterligare designkostnader etc, kom jag också i design bussiness i år. Det är inte så dyrt heller. Vi bör kunna ge ett bra klingande plast instrument till massan gratis. Så tänkte jag genast att utforma en 3d utskrivbara kornett ger bort design till människor. Så jag började arbeta och utvecklades först min 3d utskrivbara kornett.

Jag ville ha min design att göras upp från många små bitar så att den kan skrivas ut av minsta & billigaste 3D-skrivare. Denna idé om att göra instrumentet från många bitar skulle aktivera den packas in i det minsta paketet. Så jag har gjort gjort många små församlingen detaljer på varje del för enkel montering av alla oerfarna användare. Alla bitar är bästa passform, så användaren skulle kunna montera instrumentet som ett pussel utan att använda limmet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt Pocket metspö

Denna behändiga 3D utskrivbara fiskespö ryms i en ficka och är perfekt för camping eller vandring. Den har en ihålig handtag med gängade cap för att lagra krokar och lockar så att du kan alltid vara beredd.Steg 1: Skriva ut delarBestår av 4 delar met...

3D tryckt handkontroll trådlös handske

Detta instructable skapades enlighet en projektet krav på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com). Det är en enda grad av frihet 3D tryckta hand som styrs trådlöst med en handske. Fingrarna på handen flyttas av fem servon i un...

Elektroniska tyst för Trumpet & kornett (Poor Man's)

Mina grannar har börjat klaga mycket på min trumpet öva fram till sena timmar på natten.Så köpte jag nyligen en elektronisk mute produceras av Yamaha. Den tysta mässingen är ett fantastiskt system, tystar din trumpet men också producerar en mycket tr...

Pocket drift spel

detta steg för steg går igenom min process att skapa ett fickformat drift spel, som har min egen twist.Ser som jag tänkt på att skriva in detta i Pocket-Sized tävlingen, valde jag att använda en Altoids tin för behållaren.Kretsen jag använt är exakt...

Pocket ukulele - hemgjorda Sopranino Ukulele från skrot trä

hur man gör en ficka storlek hemgjorda Sopranino Ukulele från en planka från frakt pall.Först hitta en träbit straitish Knut freeish ca 3 och en halv inches bred (90 mm) eller mer och en halv tum tjock eller mer och cirka 14 inches lång eller mer. Ja...

LED Pocket Watch

detta är ett LED fickur. Den har 12 lysdioder visar timme, 60 lysdioder att visa i minuten och 60 lysdioder att visa andra. Lysdioderna är ordnade i tre ringar. Det finns en knapp på för att aktivera fickuret och en knapp på baksidan för att ändra in...

Thor pocket buddy

I min klass, avancerad mekanisk ritning, uppmanades vi alla att komma med en design för en pocket kompis, som skulle göras av 3 lager av trä. Mina vänner och jag valde en av hämnarna och vi är alla laserskärning i vår design. I den färdiga produkten...

Pocket Spoknork.

This is one my entries for both the pocket sized and epilog contests. Rösta! Jag har försökt att få det Leatherman för ett bra tag!När jag såg vissa ultra-cheapo "Light My Fire" spoknorks (uttalas spo-nork, vilket innebär en sked, kniv och gaffe...

Pocket telefonladdare med booster modul ($2 eller 2 totalt)

dagens smartphones är slut inom en dag, men vad händer om du har en lång dag och behöver ringa ett viktigt samtal i slutet av dagen? Det är där en pocket-laddare kommer händig.Detta är kommersiellt tillgänglig, men till en kostnad. DIY gör det lätt o...

REMIX - Papercraft Pocket Siren

Det här är en remix av Pocket sirenen av Kiteman, en laserskuren turbin visselpipa.Jag har inte tillgång till en laserskärare. Men jag har en personlig papperskniv en cricut utforska jag har vunnit här på instructables btw. : DSå jag bestämde mig att...

Kodak Vest Pocket till Rebel Lens Adapter

jag köpte en Kodak Vest Pocket serie III kamera på Ebay för ca $35 för en klassprojekt på film. Jag njöt av vintage utseende på bilderna här kameran visade sig samt de analoga bländare storlekarna, men hatade väntar på filmen utvecklas och tryckt.Så,...

Pocket Rage Maker

om du spendera någon tid på internet, chanserna är du bekant med "Rage Comics".Dessa kan vara ett roligt sätt att dela vardagliga erfarenheter och frustrationer. Men inspiration inte alltid slå när du är framför datorn, och inte alla har en smar...

Mills Vest Pocket spelmaskin restaurering

vid rengöring ut Mina morföräldrars källaren efter bortgången av min farfar, jag hittade en intressant 1930-talet nickel spelmaskin som var i grov skick.(Fula ljusa orange) färgen var karvat loss och springan skulle inte driva tillräckligt långt för...

Enkel solar powered pocket ubåt med Djupkontroll.

Vad är det häftigaste som kommer i fickformat? Tja, en ficka ubåt förstås!Små ubåtar kallas ofta pocket ubåtar och även om det verkliga livet inte kommer de faktiskt passar i din ficka, en i detta Instructable kommer. Det kommer att passa i din ficka...

ATtiny Pocket Sequencer

Musiken sequencers är awesome verktyg för producenter, kompositörer och den som söker lite musikalisk inspiration. Men är nästan alla sequencers tillgängliga idag ganska stora enheter med alla sorters sladdar. Vore det inte bra om du kunde komponera...

Campbell Planter - fullt 3D tryckt själv vattning Planter

Varje dag vi generera ton avfall, kasta vi bort saker som kan vara riktigt bra i rätt sammanhang. Start från denna punkt, jag har försökt att kombinera potentialen i 3D-utskrifter med en av de vanligaste typerna av avfall: mat och dryck burkar. Resul...

3D tryckt Sewable batterihållare

Vi gillar etextiles mycket - de gör mjuka material projekt sätt mer intressant och du kan lära dig om elektroniska kretsar i processen. Lilypad och sewable innehavare kan du köpa i är riktigt bra men vi är i Nya Zeeland och genom att vara var som hel...

3D tryckta fjärrstyrda BB8 Droid - gör kursen

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej killar,Detta är mitt sista projekt för göra kursen på USF. Vi har kunnat bygga vad vi ville, så länge som det drivs med Arduin...

3D tryckt blommande blommor

Dessa creepily vackra pod blommor växte fram ur min önskan att skapa en blomma som skulle öppna och stänga med mekanisk aktuering. Jag spelade med en tentakel form att två kolleger Pier 9 konstnärer i Residence (Andreas Bastian och Anouk Wipprecht) h...