3W LED Strobe - 2 AA-batterier och Joule tjuvdenna lysdiod strobe ljus kan 2.4V användas jämfört med 4.5V för de flesta 555 timer kretsar. Den använder Joule tjuven för att slå på en 4V MOSFET. Detta minskar antalet batterier behövs. Det är också lämplig för låg powered lysdioder och kan användas för PWM ljusreglering.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LED Grow Light batteridrift Joule tjuv i en veke trädgårdsskötsel behållare för billigt!

Så titeln har många ord i det, men det är eftersom detta instructable kombinerar många idéer från många källor. Den allmänna idén härrörde från robomaniac's Desktop energi seed lampa kombinerat med} {klådans växande växter med LED-lampor instructable...

1 Watt LED Joule tjuv

* kit köpa information kan hittas här: http://www.easternvoltageresearch.com/joulethief30.htmlSom jag hade en del ledig tid i sommar, beslöt jag att ta tillbaka några av de populära mönster jag hade skapat nästan tio år sedan med mitt fritids belysni...

Färg ändra natt Joule tjuv

jag fick denna undersökning från en lärare som undervisar i gymnasiet barn elektronik - kan vi få en cool kit som Aurora mini 18, i ett enklare och billigare? Jag föreslog natt Joule tjuv, men läraren tyckte att det inte var tillräckligt sexig för ba...

Vinka JT - Larson Scanner med Joule tjuv

Jag älskar LED chasers. En massa lysdioder prydligt slå på och av på en exakt timing - lampor kör ett sätt, sedan åt andra hållet... Det är avslappnande, lugnande och sömngivande.Det finns så många LED chaser/scanner/sequencer kretsar ute, några är g...

Orange - citron Free Energy Generator med Joule tjuv DIY styrelsen

En citron eller apelsin en enkel batteri är ofta gjorda för utbildning. Vanligtvis är en bit zinkmetall och en bit av koppar infogat i en citron och anslutna med kablar. Ström som genereras genom reaktion mellan metallerna används för att driva en li...

Varför köpa en festlig kort för en vän eller din familj när du kan göra en? Tänk om du kunde göra en full av LED-lampor, batterier och konstverk själv var ledande?

Varför köpa en festlig kort för en vän eller din familj när du kan göra en? Tänk om du kunde göra en full av LED-lampor, batterier och konstverk själv var ledande?Detta DIY kit levereras med kala Konduktiv färg - ett mångsidigt elektriskt ledande mat...

DIY bärbara LED strobe

jag och mina vänner gillar att ha kul i sommar. Vi vilja lura runt med musik när vi campar. För att dessa parter mer benägna till professionella som har jag gjort bärbara 9V LED strobe. Till min förvåning ger det verkligen en stor effekt. Jag hoppas...

Joule tjuv LED Night Light

Jag har många batterier runt. Fjärrkontroller, kameror, många elektroniska prylar alla använda batterier, mestadels AA-storlek. Jag alltid kände skuld för att kasta bort de förbrukade batterierna. Jag vet att det finns laddningsbara batterier, men må...

Evighet ljus - en bättre Joule tjuv att återvinna din gamla batterier

Första sakerna första!Jag vet att stjäla idéer och mönster är gemensam praxis i dessa dagar.Alla kan använda denna krets för egna projekt men om de används på något sätt för kommersiella produkter vill jag ingå i lönen!Jag är inte girig och erbjuda m...

Joule tjuv 10 x 10 LED lampa

Mörkrädd? Byggt en enkel Joule tjuv krets och skulle vilja gå längre? Vill bara ha en cool blå ljus för att visa upp för vänner? Låt mig närvarande... Joule tjuv 10 x 10 LED lampa!Joule tjuv 10 x 10 LED lampa! Kör på en till fyra AA-batterier. Lyser...

1, 5V till LED spänningsomvandlare alias Joule tjuv

Det här är en schematisk jag av misstag fick fungera. Jag experimenterade en idé att få en LED PWM på ett 1, 5V använder en astable multivibrator köra induktor och använda dess magnetfält kollapsar att lysa upp en LED i snabba korta pulser men jag fi...

25 x 8 LED Hat, för fester och andra användbara saker

innan jag byggde denna hatt jag byggt en mindre 5 x 8 hatt med några lysdioder kvar från en LED cube. Målet med denna hatt var att kraftigt öka pixeltätheten och Visa saker som ord eller enkla bilder. Så en galen dag min vän och jag beställde delar o...

Joule tjuv LED kretsar

många av oss är intresserade av Joule tjuv, det gemensamma namnet för en spänning öka omvandlare som gör att en 1,5 volt eller lägre batteri källa att driva en LED som kräver uppemot 3-volts för ljus. Denna krets använder en enda-transistor blockerin...

Joule tjuv LED nattljus (med fluorescerande vetenskap design) (!)

jag använde min lilla joule tjuv krets () i ett par små nattlampor, men de var mer som dockhem lampor! Jag ville nattlampan vara funktionella så jag var tvungen att skala det upp lite även om jag föredrar små saker.Jag hittade en underbar instructabl...

Joule tjuv LED med dött batteri - ingen toriod

det är min första instructable. I grunden handlar det om en Joule tjuv att tända en lysdiod med ett 1, 5V batteri som vad andra gjorde. Jag läste trodde många instructables. Jag behöver två transistorer eller en IC som jag inte vill eller jag behöver...

På någon värde Joule tjuv - enda AA hög effekt vita LED driver

detta instructable visar dig hur man bygger en enda AA batteri vita LED driver som kan leverera mer 200mW, därav så att du kan använda high power ljusare lysdioder, inte de mesiga 5 mm standard LED, och det fungerar med en verkningsgrad på mer än 70%...

Joule tjuv 6 LED ficklampa

Joule tjuv 6 LED ficklampaEfter att ha läst Evil Mad Scientist Laboratories på hur man gör en joule tjuv, beslöt jag att återuppliva min 1 AAA cell Ficklampa Ficklampa använder joule tjuv design.Steg 1: Joule tjuv 6 LED ficklampa jag gjorde först en...

Skapa en Joule tjuv LED ficklampa eller nattlampa genom att återvinna en Kodak engångskamera.

Efter att ha sett information om Joule tjuv LED drivrutiner på internet bestämde jag mig för att försöka göra dem. Efter att få några fungerande enheter började jag experimentera (som jag brukar) med olika källor av delar från föremål jag kan återvin...

LED Flipbookit: full färg och ljusstyrka kontroll med en Arduino

Steg 1: Samla material Material:-adresserbara RGB LED strip: Jag använde en ny sort av tre ledare WS2811 remsor.-en Arduino: Jag använde en Arduino Leonardo. Någon 5vdc Arduino bör vara tillräckligt.-4 AA-batterier och en batterihållaren är en fin to...