$4 spetsade skor (för målning) från Dollar StoreJag är redo att bli matta i mitt hus och refinish plywood undergolv med Sanitred (vilket är det billigaste och enklaste sättet att skapa hållbara slät yta golv jag hittat efter viss forskning). Detta handlar främst om att måla plywood med flera lager (ett par olika formuleringar) av silikongummi.

En av de rekommenderade delar av utrustning för detta jobb är ett par spetsiga skor--om du behöver att gå hela den nymålade ytan utan att fördärva det med sko utskrifter. Tyvärr, efter ytterligare internet forskning, har jag hittat att nämnda skor kostar $20 och upp (med vissa modeller är över $100), trots bestående av några tunn plast sulor med några spikar och remmar. Också, de brukar komma i "Mäns storlek 10-12", som, för mig (jag passar in i barnens storlek 3-4) skulle vara detsamma som bär snöskor medan du arbetar. Jag är inte känd för överlägsen balans och samordning färdigheter, och skulle snarare inte skal ut tjugo spänn eller mer på något som sannolikt kommer att orsaka mig till faceplant i våta gummi målar och sedan behöva rätta röran.

Så jag bestämde mig för att prova att göra ett par, och gick för att se vad jag kunde hitta på dollar store att hjälpa mig. Har investerat $4 i material (och med förvånansvärt lite ansträngning) kunde jag göra ett par någorlunda bekväm spetsiga skor i min storlek.

(BTW, jag har testa dem genom att gå runt på några linoleum--de höll min vikt utan knäckning eller förlorar några spikar och kändes stabil under mig.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra spetsad skor till slip-ons med innerslangar

jag tröttnade på min cykel pedaler fånga min snören, så jag bestämde mig att dike min skosnören och gå på något annat. Jag slutade med hjälp av innerslangar och förvandla dem till slip-ons. De sträcka ut för att sätta din fot i och sträck tillbaka ti...

Ammo kan motorcykel sadelväskor

Min kompis och jag beslutade att ta dessa ammo kan sadelväskor till nästa nivå genom att konsumera stora mängder whisky och göra dem lite flashier, men ändå hålla som "Holy crap, är dessa sadel väskor ammo burkar?" känns. De kom ut mycket svalar...

Adventure Time skor

detta är inte mycket av en steg för steg eftersom processen är ganska enkel och självklar men här går.Detta är mina äventyr tid skor. Total tid det tog att göra dessa var ca 4 timmar eftersom jag Rita och måla långsamt: pUPPDATERING *** lagt till bil...

Möta målning Display ombord

Som många av er vet, är jag en ansikte målare. Nyckeln till att ha en framgångsrik ansikte måla jobb är naturligtvis att ha en trevlig iögonfallande display styrelse som erbjuder ansiktsmålning mönster för kunderna att välja från. Jag gillar att tänk...

DIY Hur man måla en väggmålning (Nalle Puh)

Att göra mitt barns rum så speciell som möjligt blev mitt mål när jag fick reda på att jag var gravid. Hela "häckande syndrom" slå mig hårt och jag kände att jag inte ville bara några trä bokstäver på väggen stava hans namn. Jag älskar Puh Björn...

Barn utomhusaktivitet: Spray flaska målning

detta är en riktigt rolig utomhusaktivitet för barn i alla åldrar! Det är billigt, inte alltför rörig och perfekt för de gånger när någon säger "Jag är uttråkad!" Det blir aldrig gammal heller... vi har gjort detta om och om igen, och dess fortf...

Småbarn målning Station

efter byte säte för några barnens stolar, erbjöd jag barnet en chans att måla stolarna. Jag gjorde en målning station i en stor kartong och inuti tejpade flera pappersmuggar för att hålla olika färger av färg. Du kommer att notera i bilder att det fi...

Ljus målning med en SLR-kamera!

Ljus målning, ljus handstil eller ljus Graffiti är så roligt!Allvarligt beroendeframkallande!Steg 1: Samla leveranser! För att starta, behöver du:SLR-kamera (35 mm Film eller digital)ett stativ (eller annan stadig yta)ficklampor, laser pennor, glow s...

Glödande spetsade Baseball Bat

här är en glödande spetsade basebollträ. Extremt lätt och ganska darn cool. Det tar dig bara cirka fem minuter och är bra för cosplays, parterna, ravepartyn eller ens stjärnklara mörka nätter.Steg 1: leveranser Du kommer att behöva:Glow sticksEn borr...

Fast duken fästen för kraftig målning. Enkla och avancerade

2 projekt i en. Enkla platt och Galleri wrap stil canvas fästen med solid wood tillskyndarna för kraftig målningen stilar.TID: några timmarKOSTNAD: $20-30Detta instructable visar dig hur man bygger en enkel vadderad duk montering ombord, så att du ka...

Bike ommålning - förklarade...

... Jag hoppas.Min flickvän har haft samma cykeln för nästan hela sitt 2 hjul liv. Men jag är inte säker på exakt vilka mitten av 90-talet år hennes Raleigh "Tarantula" kom från. Det är en gammal en och behandlade som de flesta familjens cyklar....

SPD MTB skor

det hela kom till som jag plockade upp ett par Shimano SPD pedaler från sparsamhet butik för fem spänn jag har alltid använt klipp pedaler för det mesta eftersom jag inte hade råd med ett par lätta skor jag har anpassat dessa lätta spår skor som jag...

"Rainbow Lily" silkesmålning

Silkes målning är en underbar konst som gör att du kan spela med starka färger och uppnå fantastiska resultat på kort tid med liten eller ingen erfarenhet. Jag undervisar silkesmålning regelbundet till vuxna och barn och älskar att se rädslan för mål...

En gratis utbud livsmiljö för Mellers och andra stora kameleonter

detta instructible kommer att visa dig hur vi konstruerade och tillverkade en frigående livsmiljö för vår sällskapsdjur Mellers kameleonter. Mellers kameleonter är en bestämt stor art, växer nästan två fot i längd. För att ge dem det utrymme de behöv...

Avengers, Thor

detta är en steg för steg guide till hur jag gjorde min halloween kostym Thor från the Avengers.Steg 1: leveranser! / 16 tums craft skum1/8th tum craft skumVarmlimma fast och limpistolDamma avKnivenCutting matKortpappOst trasaKontakta cementTydlig pl...

Hur man gör en Judge Dredd kostym

JAG ÄR LAGEN!För halloween ville jag kunna bära något ganska bekvämt, men fortfarande ser B.A.. Plus fungerade detta bra att min flickvän kunde cosplay med mig som domare Anderson.Utan att behöva uppfinna hjulet på nytt. Bara bättre att lägga till at...

Hur man gör en Marvel: "Agent Venom" kostym

Vi är gift! Efter de symbiotiska obligationerna till sin nya värd, Flash Thompson, blir de ålder Venom. Blixt tydligen var tydligen en korpral i den amerikanska armén och förlorade båda sina ben i kriget i Irak. Flash accepterar gärna symbiot för möj...

Att göra en "9" karaktär kostym från filmen "9"

efter att ha sett filmen "9" Jag gillade utseendet på tecknet så mycket att jag beslutat att ge det ett försök att göra en halloween kostym av huvudpersonen. Huvudmålet var att göra en kostym som såg så nära som tecken som möjligt, och göra det...

Venetianska gondolen / gondoljär kostym

efter vår familjs 2010 resa till Italien, beslutade vi att återskapa olika minnen som våra kostymer. Jag var glada över att vara en gonolier från Venedig (Venezia!), komplett med min egen gondol. Jag gjorde det robust nog att jag kunde ge barnen ride...