4 steg till par Ecsem Mini Bluetooth hörlurar med iPhonei thanksgiving day jag har precis köpt en iPhone i apple store med $ 50 presentkort för min dotter. Hon älskar det så mycket. Tyvärr är den ursprungliga hörlurar trasiga som hund bita. Jag har precis köpt en ny bluetooth en för henne. Bluetooth hörlurar Apple store säljs är lite dyrt som jawbone Plantronics BOSE. Så jag väljer en billig stereo en i Amazonas: ECSEM® Mini Wireless Bluetooth hörlurar Stereo hörlurar headset, enda 20,99.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Wireless Bluetooth hörlurar med örat muff

Här är affären, min gamla bluetooth-hörlurar fick förstört av slitage & tår under åren av användning som en sida av hörsnäcka bröt och inte längre passar mitt huvud.Så jag bestämde mig att återvinna de interna komponenterna för att göra min egen tråd...

Undistructible sätt att konvertera gamla musikanläggning till trådlös Bluetooth-System, internetradio, Piano, gitarr osv, biograf, Android, Iphone aktiverat

Undistructible sätt att konvertera gamla musikanläggning till trådlös Bluetooth-System, internetradio, Piano, gitarr osv, biograf, Android, Iphone aktiveratbara genom att hacka och gamla stereo hörlurar utan att skada hörlurarna, nu kan du använda Bl...

Mini Bluetooth resväska (återvunnet vatten högtalare)

För några månader sedan, kom jag över många uppsättningar av hoppande vatten högtalare som hade läckt ut alla eller de flesta av vätskan. Jag kunde fylla på och försegla ett par uppsättningar men många skadades bortom reparation. Jag trodde dessa hög...

Tio steg till hålla du dolda från rådjur

Deer jägare, särskilt bow jägare vet hur svårt det är att bo dolda från rådjur. Rådjur har bra syn, ännu bättre hörsel, och ett fantastiskt sinne för lukten. Här är några tips som jag använder för att hålla rådjur obliviouse till min närvaro. Några a...

Tutorial - med HC06 Bluetooth till seriell trådlös UART adaptrar med Arduino

Skicka data mellan en Arduino eller kompatibel styrelse och en Bluetooth-utrustad enhet såsom en Android smartphone eller surfplatta är mycket enkel tack vare de billiga HC-06 Bluetooth-moduler som du kanske har sett på marknaden. De finns också till...

Upcycling en gammal stege till ett skoställ!

Jag är säker på att inte jag är den enda som har sett det fantastiska saker gjort med gamla stegar på pinterest! Min favorit alla tider var en gammal stege skoställ och jag råkade bara ha en gammal stege själv! Det var morfar och användes här på gård...

Para ihop en Motorola Bluetooth streckkodsläsare med en iPad eller iPhone

Detta är en generell guide på parning en handdator Motorola Bluetooth Barcode Scanner med en iPad och använda det för keyboad input. Med denna typ av skanner du inte behöver använda en app eller begränsa användningen av skannern till stöds apps, fung...

Min lilla Ukulele butik med ner förslag till tabell

Detta har varit en kall vinter min butik är en cement block byggnad som tar lång tid och mycket makt att värma upp. Det finns mycket jag måste göra i butiken som fräsning virke, sågning, slipning plattor. Byggandet kan göras inne där det är varmt och...

Konvertera alla hörlurar till trådlös Bluetooth-

Syftet med detta instructable är att eliminera hörlurar tråd mellan min iPhone och hörlurar. Binda ständigt skulle haffa på saker medan på jobbet och bli rippade ut från hörlurar (3,5 mm uttag på hörlurarna). Metoden "under skjortan" arbetat men...

6 steg till en 6 (2012-2013) "Fel rätt sätt att studera för AP tentor"

om författaren: James studerade på high school i USA. Han har ännu att gå till college och vet inte mycket om AP tentor. Denna guide kommer därför en-av-en-slag och mycket hjälpsamt.Inledning: Om du befinner dig läst denna guide, du kan falla under e...

7 steg till en bakgård skridskobana

jag växte upp med en damm i min trädgård. Grannskapet barnen skulle komma över när isen fick tillräckligt tjock och vi alla skulle åka skridskor för timmar att spela roliga pick-up hockey spel eller låtsas hastighet skate. Någon gång min mamma skulle...

Ladda upp skiss till Arduino Pro Mini med usbASP

I handledningen tvåspråkig (engelska, indonesiska, indonesiska versionen under avgränsningslinjen med kursiv stil), vi lär dig hur man laddar upp skiss ("skiss" är termen för programkod skriven för Arduino) till Arduino Pro Mini enhet med populä...

Min Bluetooth räckviddsutökare

jag använder Bluetooth med Lego Mindstorms NXT för mesta, men när jag måste ansluta till det när det är i vardagsrummet 20 fot bort och runt hörn/genom väggar, det fungerar inte! Så, jag använde denna I'ble: att lägga till en extern antenn till min B...

Hur du lägger till en Etsy mini till din blogg

ta reda på det enkla sättet att lägga till en Etsy mini i din blogg... steg för steg!...

Hur till göra italiensk stil, Mini Ricotta Cheesecake pajer med tonfisk burkar

denna tiden på året är en av mina absoluta favoriter för italiensk specialitet recept! Om du har vuxit upp i en italiensk familj, eller känner någon som har, sedan är Napolitano påsk paj inte främmande för dig. Traditionellt, är den gjord i en stor v...

6 steg till en kraftfull e-Välkommen Program

jag nyligen gick en Lyris e-post-marknadsföring konferens i Chicago, och det var en kritisk tema som gängade genom ett antal presentationer-kraften i en Välkommen program. Jag har pratat om Välkommen mail innan (se "9 sätt att göra mest av din Välkom...

Olika sätt att ansluta till din Mac Mini

ansluter till din mac mini medan hemma eller borta avgörande, särskilt om du inte har ett tangentbord mus och övervaka permanent fästas. En bit av lingo måste vi raka behandlar vilken dator vi pratar om. Jag kommer alltid att använda "localhost"...

Lägga upp skisser till Arduino Pro Mini använder Arduino UNO styrelsen (utan att ta bort Atmel Chip)

Detta beskriver en procedur för att använda Arduino UNOS inbyggda USB till Serial(TTL) converter ladda upp skisser till Arduino Pro Mini styrelsen utan att behöva ta bort UNO'S Atmel mikro-controller chip. Detta är användbart för dem har börjat med A...

4 steg till titta på DVD på en Apple TV4

I detta instructable jag ska beskriva hur man ska spela dina egna DVD-skivor med en Apple TV4. Tyvärr är det inte möjligt att lagra videor direkt på Apple TV4. Också, en extern hårddisk kan inte anslutas. Men med den nya Apple TV är det möjligt att i...