40 efterföljare Special: Hur att irritera dina vännerHey Y'all. Det var längesen! Tack YALL människor för att nå mitt mål för 40 anhängare! ;) Och alla som följt mig får en belöning... hur man irritera dina vänner. OK Vänligen njuta och irritera folk. Ja faktiskt inte göra det hela tiden, bara Umm ja. Varför gör jag detta
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att lura dina vänner att tro Nether i Minecraft Pe

dag ska jag visa dig hur man lura dina vänner i minecraft med "nedre" portalenSteg 1: Att göra portalen Först göra nether portalen om du inte vet hur man gör den nether portal jag kommer att sätta det i kommentarerna.Steg 2: Lila grejer Nu sätta...

Hur att irritera din lärare

en enkel guide om hur man kan irritera din lärare för att roa dig och dina kamrater. Njut!Steg 1: Sova i klass Sovande i klass alltid verkar irritera lärare. Oss tonåringar tycks kunna somna någonstans, vare sig det är en säng, stol eller i detta fal...

Hur att galen dina vänner (med deras dator) [Tricks och kul volym 1]

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör saker på någons dator och galen dem!Obs: Läs instruktionerna noga innan du försöker att försöka den här. Ingen skada kan orsakas av denna .vbs fil. Om du använder instruktionerna felaktigt (dvs...

Hur man gör en enkel virus som kommer att irritera dina vänner

Detta är min första instructable och jag är fortfarande ganska nytt för batch-filer så klippa mig något slack om detta inte är mycket bra och lämna gärna kommentarer och råd också.Steg 1: Steg 1: kopiera detta och klistra in den i ett anteckningsbloc...

Hur man irritera din rumskompis

min rumskompis James kom precis hem från arbetet och gymmet.Han är mycket trött.Så jag ska pissa honom eftersom dess lustiga.Här finns många exempel som du kan använda för att irritera dina vänner eller rumskamrater när de är trött och bara vill kopp...

Hur att greppa din träslöjd

när du har köpt din svarv och några grundläggande verktyg, nästa behandling är hur du kommer att greppa arbetet säkert nog för att den ska stängas säkert. I själva verket håller arbetet är mer än halva i woodturning, och med erfarenhet kommer du snar...

Hur att bygga din egen bur för hamster.

jag tror att burar för djur är för liten för att satisify deras behov av utrymme. Naturligtvis, vill jag bäst för mitt lilla husdjur... så jag bestämde mig att göra en plats där hon kan ha lite kul och också vara säkra.I detta instructable, jag komme...

Hur att laga din egen torkade bönor!

VIDEO: Hur att laga din egen bönor från grunden! Ingen mer konserverade bönor!Prenumerera på fler BrainFood videor på Youtube! www.youtube.com/c/brainfoodmfj...

Hur att överraska din älskare?

Hur att överraska din älskare?(2)(3) ge en ledtråd till din älskare veta "Scratchy hjärta" kan repa-...(4) väntar kramar eller pussar från din älskare.Shop:https://www.Etsy.com/hk-en/Listing/201467825/Scrat...Anmärkningar:Förbereda för misslycka...

HUR ATT VAXA DINA ÖGONBRYN HEMMA!

HUR ATT VAXA DINA ÖGONBRYN HEMMA!LÄNKAR TILL DE PRODUKTER JAG ANVÄNTSALLYS LÄNKAR1. GiGi naturliga små Muslin epileringssystem remsor av GiGi http://bit.ly/1o0XASv2. smältdegel små vax applikator Stix http://bit.ly/1o0XASv3. GiGi Honee vax applikator...

Hur att starta din egen serietidning

jag är inspirerad att göra detta Instructable av två skäl: 1) jag betygsätts på det och 2) jag aldrig läst något som detta när jag började min comic, och även om det kan vara bra för alla som känner sig tvungen för att skriva egna. Min ursprungliga t...

Hur att dokumentera din upptagen bin

Många bee djurhållare inte är bara nöjd med att öppna sina bikupor för att kolla på deras bin, men vill ha en mer djupgående erfarenhet med bin. Att hålla en observation Kupan är ett bra sätt att lära sig mer om din bin och se vad som händer i kupan...

Hur att binda dina skor Cool - så de inte ångra

prolog: Ja, det har varit en lång tid sedan jag har skrivit något. Jag har varit upptagen med allt mer under de senaste månaderna. Jag ska försöka lägga upp mer grejer snart om tiden tillåter för det.Intro: Nu med det åt sidan, låt oss gå in exakt hu...

Hur att få din dator att se ut som windows Vista!

Just nu kommer jag visa dig hur att få windows xp att se ut som Windows Vista. så jag slår vad om några av er frågar... Vad är windows vista... väl har du hört talas om windows xp så det är supposily det bästa OS någonsin. Nu jag slår vad om några av...

Hur att vaxa dina alpina skidor

följande kommer att instruera dig hur du vaxa dina alpina skidor.Material som behövs:RagSki waxJärnTunga gummibandNödvändiga villkor:Arbetsbänk eller tabellEluttagSteg 1: Välj din vax. Ski wax färg indikerar snö tillstånd där det är utformade för att...

Hur att fylla din jul by (uppdaterad)

gör din porslin Christmas Village ser ut som en öde stad? Är du trött på dyra figurer och tillbehör för din Christmas Village? Stör det dig som figurer ser grovt ur skala med dina byggnader? Här är några tips för dig...Steg 1: Hitta siffror Med popul...

Hur att reparera dina stövlar med sugru

bra stövlar bara bli bättre och bättre ju mer du använder dem och det är förödande när de börjar falla sönder, så det är bra att hitta ett sätt att hålla dem i tjänst...Sugru är bra för fastställande stövlar eftersom:-det obligationer till de flesta...

Hur att skulptera din Abs hemma - (med stolarna och soffan)

detta är ett ab träningspass som du kan använda att skulptera din abs naturligt hemma. Det finns ingen utrustning krävs alls och du kan göra det rätt i ditt vardagsrum!Låten heter: Mozart av Mat Zo och Arty. länkar till deras kanaler är på beskrivnin...

Hur att tygla din ångest

ångest är något vi alla har upplevt, oavsett om det handlar om din utbildning, arbete och privatliv. För få utvalda, ångest sticker upp sitt fula huvud dagligen om det är ursäkt för det eller inte. Detta är några enkla förslag till kamp den krypande...