5 Cs av överlevnadsförmågakonceptet avbildades först av Dave Canterbury och visar de fem punkter som behövs för att överleva på kort sikt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

5 C av överlevnadsförmåga

jag fick detta från Dave Canterbury och jag har inte sett detta på instructables så jag tänkte jag skulle lägga den ute. Hela idén med 5 C är att beable att upprätthålla själv under en kort tid med just dessa fem essentials.Steg 1: SkärverktygSteg 2:...

Primitiva brand startande: Båge borr

Fire är en av människans största multiverktyg. Tänk på det. Utan den skulle vi nästan ingenting. Verktyg, mat, vatten, kläder och värme bland annat kommit från den. Tja, nu kan du göra det själv, sätt infödda amerikanerna en gång gjorde det. Jag vet...

Vilda kött, bra äter: Älgkött Edition

I min familj köpa vi inte brukar vårt kött från en butik. Vi levererar våra egna genom jakt och fiske!Vi väljer att göra detta för ett par anledningar. Först och främst, spara vi pengar. Ungefär $1500 * eller mer per år! Hur kan du slå det?! För det...

Fem viktiga Tips för att förbereda för nödsituationer

när vissa kris händer, det finns ingen tid heft för pre paration. Men om du är beredd att möta krisen före tid, kommer att du känna bekvämare att möta de akuta situationerna. Förbereds för olyckor eller katastrofer är oerhört viktigt i denna ständigt...

Minecraft grundkompetens

Detta instructable visar dig de grundläggande överlevnadsfärdigheter att komma förbi din första dag i Minecraft.Hädanefter, betyder "Harvest" vänsterklicka och håll ner till nämnda blocket har försvunnit och du har möjlighet att samla in det &qu...

250 klass FPV Drone Under $350

Så du vill bygga en första person vy quad copter men vet inte var du ska börja? Tja eftersom du klickade på detta instructable jag sitta tillbaka få en penna och papper ut för anteckningar och få redo att lära dig. Detta kommer att bli en lång instru...

En ganska enkel Survival Guide

Detta är bara ännu en annan överlevnadsguide än en förenklad en som kommer med pixellated grafik. Jag ursprungligen planerat att göra detta för min lillebror att lära honom grundläggande överlevnadstips på ett enkelt sätt men jag har lagt det på spar...

Skapa en karaktär med hjälp av Pathfinder Roleplaying System

Pathfinder Roleplaying System, utgiven av Paizo, är otroligt lik Dungeons & Dragons 3.5 i de flesta avseenden. I allmänhet, men spelaren ges fler alternativ och många förvirrande regler har förenklats. Detta är ett utmärkt system som man kan introduc...

Gör ett ljus från ost

Så fann jag mig med lite fritid. Hade ett mellanmål och tänkte att jag skulle göra en instructable.Steg 1: Skaffa lite ostKöpa några populära snackable ost,Steg 2: Ta bort händig ost öppningsmekanism Leta upp och dra försiktigt på en av de två flikar...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

Savonius horisontella vertikalaxlad turbin

Denna Savonius vågräta axeln vindkraftverk (SHAWT) är ett pågående projekt som jag fortfarande utvärdera och ändra enligt vad observationer görs under testningen. Öppna bilden visar SHAWT som det är just nu - kommer att testning fortsätta under vinte...

Hur man gör en bugg väska (Bob) eller lång sikt Survival Kit

IntroduktionI detta instructable jag hjälper dig göra din egen personliga bugg ut väska eller Bob för korta. Först ska ut jag berätta vad bob är. En bob är en väska som du sätter tillsammans så om en nödsituation inträffar kan du få ut av ditt hus el...

Introduktion till byggnad enskild survival kit

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för den positiva svar och återkoppling, favoriter & abonnemang för mina tidigare projekt. En sak jag insåg genom meddelanden och kommentarer för min tidigare Pocket Survival Kit Deluxe och omfattande Altoi...

Perfekta vandringen: Följ vägen för Backpacker

Vad är den perfekta vandra? Tja, ser jag på det som jag gör en plan landning--någon backpacking resa kan du promenera bort från...Backpacking är konsten att bekvämt överleva i en ogästvänlig miljö med så lite som det är säkert möjligt. Praktiskt tage...

Family Survival and Preparedness

När $hit verkligen träffar fläkten, och jag menar verkligen träffar det hårt, jag vill ha en plan som min familj kan följa för att säkerställa att vi är säkra och att överleva. Detta kan vara en plan som kan täcka så många eller så få olika scenarier...

K'NEX Skunk gevär

detta instructable kommer att bygga en modell gevär att bränder blå K'nex stavar eller trä dymlingar. Utbud och robusthet av denna modell är fantastiskt; skjuta stavar på upp till 65 fot på en platt bana. Detta är en stor regnig dag leksak att bryta...

Modern Warfare 2 - vapen, utrustning, särskilda granater, roliga grejer...

Hej killar,här är nästan allt som du behöver i mw2 Steg 1: Primära vapen Första de primära vapnen-Gevär (1-9) - Sub Machine Guns (10-14)-Lätta kulsprutor (15-19)-Sniper gevär (20-23)+ sköld Steg 2: Sekundära vapen Detta är de sekundära vapen:-Maskin...

EDC Urban Survival Kit

Ahh ja. Altoids Tin Survival Kit. Sådan en kliché. Det finns bokstavligen hundratals instructables om hur man gör en altoids tin survival kit. Ändå anser jag dem alla saknar en sak eller de andra som gör dem ofullständig. Jag har har gjort dessa för...

Resurect en död laddningsbara rakapparaten

OK så jag har en gammal remmington rakapparat, batterierna dog och eftersom jag är både billigt och lat, jag inte eventuellt kunde kasta ut eller förbruka alltför stor ansträngning på den.Steg 1: Coralcuba tillverkare eftersom im exceptionellt lata,...