5 högtalare bil huvud enhet Boomboxjag byggt denna 20 + pund monster 2005 för min mamma som arbetade i en bullrig industriell miljö och behövs några ljud umph att njuta av hennes låtar. Jag hade byggt ett par fyrkantiga rätlinjiga 80-stil bärbara att Linda gamla bilstereor och talare i innan och ville designa något mer elegant och sofistikerad. Jag ville också innefatta några biffiga industriella utilitaristiska delar därav den utökade metall grillar, exponerade skruvar och ofyllda brad hål.

Ack jag har bara några dåliga bilder av denna bygga som inte visar alla konstruktionsdetaljer men jag skall försöka beskriva processen. Uppdatering: jag kunde få några färska foton visar fler detaljer!

Specifikationer

Skåp dimensioner

  • Längd = 24"
  • Höjd = 10"
  • Djup = 11,5"

Elektronik

  • Pyle PLCDS200 AM / FM CD kassett 50 w X 4-kanals huvudenheten
  • 2 x 5,5" Goldwood Woofers
  • 2 x 1" Dome tweeter-högtalare
  • 1 x 6.5" dubbla Voice Coil Subwoofer
  • 120VAC till 12VDC 9A byta nätaggregat

Material
Skåp

1 - 8' 1 x 12 furu
1 - 4' x 4' X 1/4" Pine Plywood
1-5/8" hardwood Dymling
Träskruvar
Brads
Trälim
4-skåp fötter
3 - port ringar
Elektronik
Bilen huvudenheten
2-5" till 6" Woofers
2-1" dome tweeter-högtalare
1-6,5" dubbla Voice Coil Subwoofer
1 - 120VAC till 12VDC XA byta nätaggregat
Högtalarkabeln
2-6" utökad metall högtalare grillar
1 - teleskopiskt antenn

Verktyg
Bord såg
Router och bitar
Borr & bitar
Pneumatiska Brad spikpistol & luftkompressor
Sticksåg
Måttband
Penna
Sandpapper

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvandla din Android tablett till en bil huvud enhet

Jag slutade nyligen integrera ett dockningssystem i min 2005 Subaru Baja för min Asus Nexus 7 (2013). Här är en uppskrivning om mitt projekt med några bilder och en reservdelslista för alla som vill göra något liknande.En vanlig bilradio är bra, men...

MP3 eller telefon till bil Amp utan huvud enhet / como conectar mp3/telefono directo en un amplificador

min bil har en av de nya stereoapparater ockuperar halva dashboard och också har integrerat luftkonditionering kontroll.Stereon har ingen AUX-ingång och jag vill inte skada instrumentpanelen i bilen om jag vill sälja den i framtiden, så jag leta efte...

Anpassad stereo Installation nr huvud enhet

följande är den process där jag byggt en egen stereo för min 1967 Citroen Ami6.På grund av ändringar av bilen av tidigare ägare kunde jag ta sig vissa friheter i installationen men jag ville installera vara till stor del diskret på den övergripande u...

Hur man gör en gitarr högtalare till den ultimata BoomBox!

Hej, detta är min första instructable så bär med mig här. Med en gitarr högtalare eller virtualy avvara några andra talare och några andra talare. Vad jag använt var 2, 3 tum tweeters, och 2, 4 ohm gamla TV subwoofer. De två andra talarna på toppen p...

OBD bil doktor - bil + Adapter + enhet

Efter att vi fick lite teoretisk information (man kan se vår tidigare behandling här), redan kan vi föreställa oss vad vi kan förvänta oss om vi ansluter vår smartphone till bilen. Så, låter gå vidare till bruket.Låt oss börja med det faktum att för...

Mer bas för din PC högtalare!

Mer bultande bas? Du kom till rätt ställe. Oroa dig inte, du är inte ensam - inte alla använder bassy PC högtalare / hörlurar. Detta instructables kommer att lära dig att lägga till mer bas utan att förstöra resten av ljudet./ ** Uppdaterad den 19 ma...

Installera Subwoofers i en bil

i detta instructable, jag visar dig hela processen att installera en förstärkt subwoofer i en bil. När du har din subwoofer system inrättas, hör du mycket bättre ljud från din stereo.Denna process kommer att arbeta med de flesta lager stereo och alla...

Återanvända datorhögtalare

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .Denna artikel är upphovsrättsskyddat...

Salams ut LED bil Sound System

du någonsin gå på vägen som du kan flytta till beat? Med denna LED mod av befintliga bilstereon kan du din musik i ljud och ljus. Denna ändring använder basfrekvenser att ändra ljusstyrkan lampa fäst med brädan. Vi beslutade att använda basen som de...

5 minuters högtalare

att lyssna på musik på en telefon högtalare är bara hemskt. En högtalare är bra, men låt oss skjuta för stor! Jag kommer att visa dig hur du ändrar en "Hamburgare" högtalare till en enhet som kommer att rocka!Steg 1: material För detta, jag anvä...

USB till 12V på bil

jag behövde 5 volt ström från 12 volt bil stereo enhet ansluta trådlös laddning för en iPhone 6. Behövs det strecket, och ville att det skulle se ut rent. Detta är min återgivning på detta hur.Steg 1: Min enhet Det var den mest tillgängliga, billigas...

Förvandla en IKEA tidningen fil till en högtalare

I ett försök att minska röran runt mitt hus, fik jag befria för en massa gamla tidningar jag hade sparat. Som lämnade mig med ett antal Knuff tidningen filer från Ikea. Stirrade på de tomma filerna en dag, insåg jag att botten av filerna såg ut för a...

Raspberry Pi media player och arbete stationen med en integrerad högtalare

En mängd olika ramar för Raspberry Pi pekskärmen är kommersiellt tillgängliga och publicerade. De flesta av dessa lösningar är tyst, saknas en aktiv högtalare. Adafruit har nyligen släppt en utbrytning ett I2S DAC & förstärkare whichworks bra med en...

Billiga lap timer, navigering och i bilen nöjescentrum

Mina bröder 2002 Subaru Impreza STI var helt strippad ner bland annat radio och högtalare. Stora 2DIN hål i instrumentpanelen såg riktigt dålig, så jag beslöt att göra något med den.Jag hade en del skräp från som kan vara användbara:Nokia N95 med tra...

Soul Cycle moderskepp, en gjuten glasfiber högtalarlåda för cyklar.

När du har skapat 5 eller så helt anpassad själ cykler, mödosamt, en i taget, jag behövde ett sätt att skapa attraktiva skåp på en bråkdel av tiden. Så investerade jag extra tid i processen att göra en form för att kunna återge en attraktiv böjda for...

Slår av Lee och Julian

I detta DIY projekt kommer du att visas hur du skapar en högtalare. En högtalare består av en massa olika komponenter, men i denna DIY verksamhet kommer vi bara att fokusera på membranet, talspole och magneten. Membranet är viktigt att projektet ljud...

Land Potter stenar ut DIY Juke Box (och möjliga framtida Instructable)

byggs från 90% återvunnet / hittade och eller skräp delar. Detta är min DIY Touchscreen Jukebox.Det är byggt från:1 Dell Pavilion mitten 80 stationär bärgade dator, med Windows 98.1 kopia av WinAmp gratis från www.winamp.com)2 högtalare från en trasi...

DIY bärbara USB Solar Charger ($20-4 portar)

Dreamed för att göra en billig och "Extremt pålitlig" bärbara USB-sol laddare? Här är en sammanfattning av handledning, avslöjar hur jag gjorde mina med en budget mindre än $20!____________________________________________________________________...

Öppna brain wave hårdvara

uppdaterad den 16 juni 2014 för avsnitt 9:Du kan också gå direkt till avsnitt 9.göra högkvalitativa brain wave interface som låg kostnad och liten storlek är mitt över 20 år av drömmen. För att göra detta måste samlas produktion, behöver arbete med i...