5 hot lim Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbeteHej Instructables gemenskapen,

denna vecka har jag förmånen att dela med dig ett samverkansprojekt med Jimmy Diresta och mig själv! Han är verkligen en extra maker och en av anledningarna till varför jag startade min egen YouTube-kanal.

De av er som vet Jimmy från sin YouTube-kanal och hans video redan vet att han är en stor innehåll skapare. Tyvärr men Jimmy är också en mycket upptagen innehåll skapare. Eftersom min tidigare samarbete med Giaco oavsett var ganska populär bestämde jag mig att pröva lyckan och nå till Jimmy. Han var glad att ge detta ett försök och så vi kom överens om att prova detta.

För det första Instructable jag även om det skulle vara en intressant idé att konvertera Jimmy's Tips som är en serie videoklipp med användbara tips och knep på vissa ämnen så som varmt lim, slipning, färg, borrar och många fler.

Användare av mobil App kan använda denna länk för att komma till videon!

Om du vill se mer av dessa Instructables se till att lämna oss många kommentarer, gilla och dela!

Cheers Alex

PS: Prenumerera vänligen Jimmys kanal på YouTube och medan du är där du kan hitta min egen kanal intressant alltför ;)

Se Steg
Relaterade Ämnen

20 slipning & skrapning Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbete

Hej Instructables gemenskapen,här är redan del tre av denna serie Instructables samarbete mellan Jimmy Diresta och mig.Denna gång handlar det om Tips och Tricks kring slipning & Scraping.Användare av mobila App kan använda denna länk för att titta på...

7 borstar & färg kan Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbete

Hej Instructables gemenskapen,här är den andra delen av Jimmy Tips serien som utlovat i det tidigare samarbetet Instructable mellan Jimmy Diresta och mig.Denna gång dess allt om penslar och färg burkar och som ni ser i rubriken vi har gått från en ma...

Jimmy DiResta samarbete: 26 geometri, linjaler & mönster Workshop Tips

Hej Instructables gemenskapen,dess varit ett tag sedan min senaste release men slutligen här är steg fyra i talserien Instructables samarbete mellan Jimmy Diresta och mig. En av anledningarna till varför det tog längre tid att skapa detta Instructabl...

Mini överlevnad kniv tillverkad av en gammal såg bladet - Jimmy Diresta inspirerade

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka är det dags för ett nytt afternoon projekt. En sak som irriterat mig ganska länge när att göra pocket survival kit var att jag aldrig hade jag en fast kniv som skulle passa in i en liten mynta tenn. Jag vet a...

Gör din egen Hot-lim klubba! (Gummi hammare) | DIY Woodworking verktyg #4

Varför skulle jag köpa en gummiklubba? Varför ska jag betala nästan $10 för en liten bit av gummi och ett handtag? Tja, kan jag göra en med flera pinnar av Hot-lim!I mitt experiment är en gummiklubba ännu bättre än en träklubba för mejsel-arbete. Ha...

Hur man gör en klubba från Hot-lim / handledning

https://www.youtube.com/watch?v=HuBOozGtq_Y&feature=youtu.beSteg 1: för att göra en klubba från Hot-lim du behöver!Steg 2: I dagens instructables jag ska dela en briljant idé om hur att återanvända spåren av smältlim lim du kan ha efter att göra ditt...

Cirkulär kartong Shadowbox (Hot-lim metod)

denna mini kartong shadowbox är en mall för en mycket större cirkulär bokhylla.Dess varaktiga och stora för att hålla din mest minnesvärda och uppskattad miniatyr objekt.När jag kan hitta mer kartong, ska jag lägga upp bilder av den större bokhyllan,...

Bildspel: Kartong svamp bokhylla (Hot-lim metod)

Jag ville testa en olika byggnadssätt med kartong hyllor. Skulle det vara lika hållbart som Eric Guiomar fjäderben sättet? Den använder mycket mindre kartong och mindre bitar kunde kopplas samman för att "jig-såg" en större konstruktion. Det kan...

Bästa Workshop tips någonsin

Detta är en av bästa om inte den bästa butiken tips jag har någonsin hittats.Utrustning: Används Soda plast flaska värme pistol glas burk har bra applikationer inte bara i verkstaden men även kök, kontor och någonstans du inte vill spilla saker eller...

GlowHacker cykel lampor Workshop

Det finns alltför många intelligenta, begåvade människor som rider runt utan några lampor, som totala idioter (aka "darkwads"). För att ändra på detta, har jag kört en workshop som heter GlowHacker, som sätter TRON-värdig ljus remsor på din awes...

Löstagbar 360deg "Mag-ljus" för Workshop glasögon

Har du någonsin ville ljus medan du arbetar, men ville ha båda händerna fria?Dessa Mag-lampor hålla på sidorna av dina skyddsglasögon - men också läggas till hjälmar, örat-försvarare, cyklar, borrar, Rave, du namn den. Jag tror att vad är bra med dem...

Varm lim ljus

Jag har en enorm anknytning till dia de los muertos, mexikansk tradition annars känd som dagen av döda. Jag tror min kärlek till det ligger i respekten och ära till döda. Så för två år sedan en vän till mig som är mexikansk värd en dag av döda part s...

Q-Tip snöflinga dekorationer

vill ha några snabba och enkla dekorationer i jul? Inget får mycket enklare än dessa Q-Tip snöflingor. Förutom att vara enkel, är de också super anpassning till tusentals olika former och storlekar, så att du kunde göra en fantastisk display som är s...

Varm lim Headphone Jack reparera / skarvning

detta instructable visar hur man gör headphone jack reparation eller skarvning med varmt lim, lödning färdigheter, och några eld. Vad kan möjligen gå fel?Steg 1: Förbered material i det här steget, kontrollera att du har material redo. I detta fall j...

Göra egna kablar med varmt lim och krympande rör

Jag äger en WRTnode styrelse - en mycket intressant 600MHz utveckling styrelse för OpenWRT distribution. Så istället köpa en WiFi router kunna köra OpenWRT och börja plocka isär det och lödning olika kablar, kan du använda WRTnode - alla signaler är...

Varm lim prydnadssaker

Min fru och jag var du surfar i en matlagning butik och var titta på silicon formar tillgänglig, massor där av riktigt fina sådana där ute. Då vi såg Ice Cube formar, inga kuber var synliga, vilket är en bra sak som vi skulle ha gick bort utan en ann...

Konstgjorda Spider Web skapelse med varmt lim

Vill du förbereda din egen web? som spindlar?Först av allt, plocka en fin spider web bild från internet genom att helt enkelt googla.Efter att förbereda ditt material.1) limpistol2) hot lim (vit färg) (mer än 1 Kg)3) brett klistermärken (jag använde...

Candy torn byggt med en Molten-socker Hot-limpistol

medan alla andra var att göra något mer traditionella ingefära bröd hus, jag använde en smält socker hot-limpistol för att göra några imponerande lång godis torn. Det första tornet byggdes från M & M's, och så småningom candy shell på botten bit brut...

Fiber-Optic Jungle Insect Traffic Taster

Här är en enhet som kan känna av rörelsen av små djur samtidigt i flera olika delar av regnskogen och sedan delar denna information i realtid genom att stimulera din tunga!Detta hur-till artikel kommer att visa dig hur du kan bygga:Fiber Optic insekt...