5 Lifehacks med modellering lera

Makeing 5 life hacks med modellering lera, smartphone stötfångare, smartphone innehavaren, kabel arrangör, web cam innehavaren och USB-stand.

Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!

Prenumerera på macobt projekt:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobt

Min blogg:http://macoprojects.blogspot.com

Facebook:https://www.facebook.com/pages/Maco-projects/460101797400258

Relaterade Ämnen

Hemmagjord (oljebaserad) modellering lera

jag tycker om stop motion-animering, så var inspirerad att försöka att göra mitt eget modellera.Det är inte billigare än att köpa fabriken gjorde modellera, men det är kul för en regnig eftermiddag så barnen kan bo underhöll.Mitt recept är experiment...

Gjutning med Delft lera (vit brons Anvil hänge)

Delft lera gjutning är bara en av många metoder att kasta metallföremål. Delft lera gjutning har vissa nackdelar men är utan tvekan det mest tillgängliga gjutning mediet för dem som just har börjat.Steg 1: Skapa din Form En av stora nackdelar att anv...

Multi colour trollspö med lufttorka lera

Att vara Harry Potter-fans, ville mina barn ha några stavar av sina egna att leka med.Det finns några fantastiska instructables för Harry Potter inspirerade trollstavar på denna sida - något som lyser upp och andra som är sinnrikt snidade i trä. Men...

Salt modellering lera

min 8 år gammal ville göra ett hantverk på denna regniga dag, och jag ville göra något för den trädgård so... en idé föddes!Jag hade fäst en liknande idé på pintrest, men jag använder hemmagjord lera i stället för köpta.Steg 1: material Med en gammal...

Kawaii Halloween Cupcake Toppers skapad med modellering choklad

jag kämpar för att bli upphetsad om Halloween, förmodligen eftersom det var aldrig en del av min barndom. Jag älskar de små barnen som vänder upp täckt i ark begär godis, men jag är sorteringen person som inför antingen titta på en skräckfilm eller e...

Modellering lera svin

dessa söta små piggies kan användas som prydnader, ges som present eller säljs till skolan fetes. De är extremt lätt att göra och så gullig. Modellera kan köpas på de flesta hobbybutiker. Det behöver inte vara ugn-bakar, det gör bara det snabbare. Om...

Modellering lera slug

min andra skapandet av lera som kom till liv, booohahahahaha. Enkla ännu mycket trevlig snygg modell att hålla dig underhållen. Jag såg en film och det slog mig för att göra detta och placera dem över hela min grannar gräsmatta. Kanske hittar du en m...

Komisk karaktär lera bead halsband (med hemmagjord lera)

detta är en lera pärla halsband som några av mina favorit serietidning karaktärer: Garfield & Ådi, Snoopy murmeldjur, Hello KItty, Angry Birds (inte en serietidning tecken men jag älskar verkligen dem!), och även Instructables roboten. Detta projekt...

Purpleheartträd Ouija hänge med Polymer lera Inlays

detta är min andra Ouija tema projekt, denna gång med purpleheartträd trä (Peltogyne), som är en naturligt lila lövträd som kommer från de tropiska områdena i Central- och Sydamerika. Jag hade aldrig arbetat med purpleheartträd trä innan så jag ville...

Göra en lera potten ganska med en lera Tie-On

det är lätt att ta en lerkruka upp ett snäpp med lite band och en binds. Det kommer att göra någon gåva lite mer speciell.Se fler hantverk projekt på Min stämpel LadySteg 1: Färg lera Lägga till Crumb Cake bläck refill till en liten mängd Bara tryckt...

Göra en smurf ur modellering lera

jag trodde jag skulle ge detta en wack. Detta är min första instructable så försök att vara trevligt. Jag gjorde denna smurf för en vän och jag visste aldrig hur man skulptera eller forma något. Faktiskt mycket enkelt när det kommer till kritan. Jag...

Att göra egna kock kniv med 3d-skrivare

Ett år sedan min flickvän och jag började en foodblog kallas Yue'sFoodStory, sprids vårt fokus California matkultur (hållbar, friska, lokala råvaror) till kinesiska samhällen. ett år senare, har vi vuxit till har 50 k anhängare. här är hennes instruc...

Hur att reparera en svag USB kabel med Sugru

hurra! Vår Hacker utrymme är att ha en Sugru bygga natt! Jag har aldrig provat det här men jag har hört bra saker om den.Låt oss se, ska jag göra en blodsprängda blinkande LED lampa? eller en Skyddskåpa för min mobiltelefon portar?Också visar sig att...

Att göra choklad med 3D-skrivare

Jag vill alltid göra användning av 3d-skrivare att göra något mer praktiskt, jag tror att 3d-utskrift ett plast objekt kunde göras till mögel att göra något annat. Jag försökte med choklad denna gång och och i slutet kunde jag mögel choklad med min d...

Choklad formar med husgeråd

min flickvän gillar dinosaurier, och alla älskar choklad... så varför inte kombinera båda och göra en fin present till henne!Det var julafton och jag kunde inte bestämma vad du ska ge henne, när plötsligt slog det mig: choklad dinosaurier, men jag be...

Pape: Lera larm

idag, eller vilken dag du får förvärva material för projektet, kan jag berätta hur man gör en visselpipa. AV lera! Du kan nu galen. Där, fick det av ditt system? Lugna? Bra, OK, låt oss börja, ska vi?Steg 1: material Först, du vill börja med en halv...

Kryptonit (glödande kristaller, Nerd Swag)

Denna glödande kristall kryptonit var ett projekt för min son och brorson gymnasiet Robotics team, CRyptonite Team 624 från Cinco Ranch hög. (Team CRyptonite hette ursprungligen att bekämpa en rival som använder Superman logotypen).Robotics turnering...

Svarta tavlan konversation hjärta

detta stora, tjocka gips hjärta dekoration ser ut som en jätte populära alla hjärtans dag godis och kan användas för att lämna meddelanden av hänsyn till din egen älskling. Till skillnad från sina små, ätliga motsvarigheter, kan detta hjärta torkas r...

Halloween 2010: Terminator misslyckas

Så i år var jag lite av en budget. Utgifterna var begränsad så jag tittade runt huset för att se vad jag kunde använda. Jag fick idén att göra en av dessa T-800 med sitt ansikte lurade och bestämde sig för att göra det, men ögat bit Visa inte sig som...