5 min billiga & ugly jul tröjaletar efter en present till ett ex?
Kanske för att betyda gamla chef?
Väl här är det...
Min 5 min billig och ful jul tröja!
Tänk dig titta på deras ansikten när de packa upp din awesome gåva.
Och det bästa är de tror du spenderat timmar dekorera den de ska ha åtminstone prova det.
aw lukten av söt hämnd. Glöm inte att pic. Det kommer komma till hands nästa gång du behöver den dagen off eller när ditt ex börjar stressa dig igen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

UGLY jul tröja DIY 2013 (Tipping stegen)

Woohoo! Gjorde upp 12 år igen.Kolla in min video och de andra finalisterna och låt mig veta vad du tycker... Förra året jag ihop min första Ugly jul tröja med titeln "Fastnat i skorstenen". Min kärlek för att bygga kostymer runt Halloween, något...

Blå Ugly jul tröja

blå Ugly jul tröja gjord med gnistra skumplastskydd, papper, piprensare och fiberfill. Sätta fiberfill längst ner på tröjan. Scraggle fiberfill att se ut som snö. Twist tan och bruna piprensare tillsammans, form som horn.Använd stor snöflinga punch f...

Ugly jul tröja

Steg 1: Ful tröja i princip jag bara samlades slumpmässigt Christmas Ornament tillsammans med röd & vit ull att göra pom poms och sedan började hand sy den på en gammal tröja. Ta da en ole stor ful tröja! :)Steg 2: fulSteg 3: Ugly jul tröja...

Ugly jul tröja-för dig och för ditt husdjur!

Så glad att min skapelse var bland deFinalisterna... men att vinna är bara SUPER!!!Tack för din röster och stöd!Fula tröjor är överallt! Men kan vara kreativ och göra en "Super ful" tröja!I slutet av detta Instructable är en BONUS, snabb och sup...

Billiga dumma jul får

En varm gosig känsla, päls framför en öppen spis, ingen jul utan fåren. Fåren, flock, lamm, man undrar varför får inte mer används som jul symbol. Så gör dig själv en får för denna jul eller heminredning resten av året.Allt som behövs är en bit med f...

Billig hemmagjord jul ljus hållare

Jag behövde ett billigt sätt att skapa en jul ljus hållare för vissa LED-lampor som jag fick i år, så jag kom upp med min egen.Innehavare i detta instructable är mycket lätt att göra och kostar ca $2 för att fyra av dem. De är relativt robust och kan...

Ugly jul Jamm'n tröja

I detta projekt kommer vi att arbeta för att använda LinkItOne för att producera en ful jul tröja som kommer att lysa och kommer också att spela musik.Att njuta av!Stöd kanal spetsen med bitcoinsAdress: 1MvcZHRbDm9czS8s776iutBBPJ39K4PEHhFölj mig på y...

Mini billiga ac till dc-omvandlare

min vän berättade för mig att eller helt enkelt utmanade mig att göra en konverterare som är lätt .jag kan inte göra svåra saker men den här var så lätt att jag gjort det i nästan tre minutes.this en var en ac till dc converter.it kostade det mig bar...

Gör ditt eget äventyr tid Rage ansikte Ugly jul tröja!

jag var på humör för att göra en ful jul tröja och tänkte varför inte göra det äventyr tid tema! Nu ser vad fult i äventyr tid som jag kan sätta på en tröja? Hmmm......

Cat lady ugly jul tröja

hedra vår första tävling någonsin ful tröja, jag har skapat detta lyser upp katt dam sweatshirt monster. Det har Luna tonfisk (katten hängande utanför trädet) och Big Dee (den feta en hjälpa slå det över) eftersom de är bästa.Det är super lätt att gö...

DIY jul inredning! Lätt & prisvärda idéer!

Idag vill jag ge dig min första jul tema video! där kommer jag visa dig några DIY idéer för att dekorera ditt rum för semesterperioden. De är verkligen enkelt och prisvärt så jag hoppas du gillar dem och låt oss gå in videon!Den första är verkligen v...

Billiga variabelt nätaggregat LM317 under 10$

Jag hade inte en atx power supply eller en professionell lab strömförsörjning, men som någon elektronisk entusiast skulle veta, elektronik alla fungerar på olika spänningar. Detta gör prototyper mycket svårt om du inte har en variabel strömförsörjnin...

Driver en Lego NXT robot med en billig borrmaskin batteri / ackumulator

en av de mest viktiga och dyra aspekterna av utforma en mobil robot, är att hitta rätt ackumulatorn som gör att långa perioder av självständig operation. De flesta ackumulatorer är ganska dyra och moderna ackumulator teknologier, såsom LiPos (står fö...

Göra någon tröja en ful jul tröja

om du någonsin försökt att hitta en ful jul tröja i sista minuten för de alltmer populära "Ugly jul tröja" part då kanske du har hört de sparsamhet butik anställda berätta att de är alla slutsålda. Jag gjorde. Och naturligtvis, jag visste jag ha...

Billiga skrivbord

Hej alla,Detta är min första Instructable, även om jag har läst för månader jag äntligen beslutat att bidra! Jag behövde ett skrivbord för en oanvänd hörn av mitt vardagsrum. Jag började titta på craigslist för skrivbord, olika shopping webbplatser o...

Sågbock skrivbord på billiga

Som ett collegestudent och viktigare, som en maker, är ett skrivbord inte valfri. Portabilitet var 120 miles hemifrån, ett stort utforma villkor. Och som student med inget jobb, göra saker så billigt som möjligt är ett måste. Den första jag såg var d...

Bärbar MIDI Tone Generator på-the-billiga

IntroduktionJag tar den elektriska Funkatron till en show-and-tell händelse som kommer att stå utanför med begränsad eluttag. Min setup är oftast Funkatron, som utlöser anteckningar om en Alesis QS7 tangentbord, vilket förstärks av en stor, tung gita...

Omforma plast lins i en billig kompass

av tonytran2015 (Melbourne, Australien).Jag upptäckte just att lins av min billiga, oäkta kompass (köpt för att göra några nya instrument) har en god form varken rätt brännvidd. Den fokus lenth är för lång för det kompassen: Jag kan se varken skala e...

Billiga & snabb konserverad tonfisk recept

Ibland behöver du bara göra snabb pastasås men det är mycket svårt om du inte är ute på färska livsmedel. Här är min billiga pastasås från burktomater, konserverad tonfisk, vitlök och lite oregano. Det är inte något fancy men med dessa mycket billiga...