5 watts LED Table LightHär gjordes för min mammas symaskin men kan anpassas för alla typer av bord. De mått som används i detta var för symaskinen tabellen, alltså du måste justera den efter dina behov.

Lite bakgrund om detta projekt, Känn dig fri att hoppa över den, om du är uttråkad. Jag hade en 1W LED-ljus med flexibelt huvud som kan användas som en tabell ljus eller kan hängas på väggen som jag gjorde det för min egen användning när jag var i universitet hostel. Jag ville inte min rumskompis bli störd när jag slår på lampan röret. Så jag använde detta att läsa eller göra vissa lödning och så vidare. Jag har avslutat studier och nu jag använder inte det längre. Min mamma nyligen lärt mig sy och började använda maskinen och var tvungen att vända på tuben ljus hela tiden bara att ha lite ljus när hon ville sy. Jag gav henne 1W LED som var inriktad på området nål. Detta var tillräcklig dagtid när det finns starkt solljus. Under perioden när det är molnigt utanför har hon att använda röret lätt. Som vår regering har konstiga sätt att fakturering av elförbrukning som kostar mer om du använder mer än 500 enheter / 2months. Om det är under är det billigare. Så att dra ner på konsumtionen och att undvika att använda en stor 26W tube light, beslutade vi att köpa en LED tabell ljus som denna men detta var pricy på Rs.1,521 (ca $24, Hej jag vet att det är ganska rimligt, men på 1 k + rupier är en stor sak i Indien) som var den enda som såg fina och har funktionalitet vi behövde.

Så inte villiga att kasta detta belopp för en ljus min mamma sa nej. Jag beslutade därför att göra en kraftfull LED bordslampa som inte tar det användbara utrymmet på bordet för henne så att det finns tillräckligt ljus för henne att arbeta med och inte behöver slå på röret ljus.

Se Steg
Relaterade Ämnen

24 Watt LED Grow Light med ljusstyrka

mat växer är en av mina favorit hobbies eftersom jag är ett stort fan av ekologiska livsmedel och sunda matvanor. Detta Instructable visar dig hur man bygger en LED grow light med röd/blå ljusstyrka kontroller efter växande behov och tillåta dig att...

2 Watt LED Accent lampa

om du är som mig, du köpt LED Christmas lights när de var 75% av... du vet, för att projektet på vägen. Här är ett sätt att sätta dessa strängar till god användning.Detta var upp för visning på Orlando Visa och berätta (för två andra människor som ko...

Build Your Own 3120 Lumen LED Grow Light

I started this journey after after testing several of the low cost grow lights being imported from China. Varenda en som jag testade var över hyped, låg powered skräp. När jag tröttnade på lurar med den kinesiska skräp 3 watten LED hade kommit ut och...

LED Grow Light

Hej alla,Uppdatering: fläktlös design -.Jag kommer att dela med dig hur man gör en billig men ändå mycket kraftfullt ljusna. denna 12 Watt - brett spektrum led-ljus kommer att blomstra dina växter ($ 7,88/år). nästan varje del finns runt huset eller...

High Powered LED Solar Lighting System

Även om jag älskar att göra bevis på konceptet sol projekt, eller sol projekt som jag kan använda om världen tar slut, föredrar jag att göra sol projekt som är användbara i mitt dagliga liv. (Jag älskar min sol FM-radio, men jag har aldrig haft behov...

LED TUBE LIGHT (AC)

INTRO.Min vän Justin, ville ha min hjälp att göra en LED Tube Light, så detta är resultatet för alla att se.Tube light är en rad med LED som körs på 110 eller 220 volt växelström, precis som din vanliga Fluorescent Tube ljus.Steg 1: Steg-1 Lista över...

Mini LED Spot Light för datorfall eller annan plan yta

denna miniture LED spot light kan lägga en varm glöd och lysa upp utseendet på datorns hölje. Det är små och runda och kan monteras på nästan alla där inne ett fall. Kretskortet är bara något mindre än en krona men har gott om plats för sex 3 mm höga...

Touch Sensitive RGB LED Mood Light

Jag ville alltid verkligen en cool LED Mood Light, men alla jag har sett på Instructables använder IC: s, och jag hitta IC: s ta ut några av roliga för att bygga kretsar. Det är anledningen till att jag designade denna lampa. Jag ville också se till...

1 watt led driver

Hej! vännerVälkommen till min en annan 1 watt led driver projektet. Det är enkelt och lätt att bygga. Jag hittade bara en 1 watt led driver kopplingsschemat på internet och jag bygga det eftersom det är bra för mig.Så låt oss komma igång.Steg 1: Kopp...

Automatiserad låg Watt LED Mini växthus

i detta instructable du lära dig att bygga en mini gröna hus, med tidsinställda växa lampor.Steg 1: Lista Du kanske inte vill eller behöver så mycket isolering som jag använt. Dess mycket kallt där jag bor. Det är inte en sak av skönhet och var bygga...

DIY Off Grid LED Grow Light

en prisvärd LED växa ljus för off grid drift.Steg 1: koncept Med aktuell tillgång på både högre makt vita lysdioder och billig DC till DC-omvandlare, är det nu möjligt att konstruera egna LED växa lampor som kan drivas direkt från din solpaneler och...

1 Watt LED Joule tjuv

* kit köpa information kan hittas här: http://www.easternvoltageresearch.com/joulethief30.htmlSom jag hade en del ledig tid i sommar, beslöt jag att ta tillbaka några av de populära mönster jag hade skapat nästan tio år sedan med mitt fritids belysni...

24 Watt LED lampa.

Denna high power LED lampan är gjord av en kasserad PVC-rör 110 mm diameter.Jag har använt 24 numrerar av 1 watt LED som ger ett kraftfullt ljus och är mycket bra för att lysa upp ditt arbete tabell när dukräver mer ljus för att jobba lite invecklad....

3 Watt LED hink lampa

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en LED-skrivbordslampa från skrot material. Med undantag för lampor, sladdar och andra komponenter, kan du få andra material gratis. Beroende på var du få delar, kan du bygga det för under $5. T...

5 Watts LED-lampa

kära vänner, denna Led lampa har ljus produktionen lika med 12 watt CFL. Besparing av el är ca. 80 enheter vilket sparar INR 500 / $ 8 per år på grund av 24 timmars användning.Steg 1: Komponenter och deras syfte 1) metalliserat Polyster kondensator1...

Motorcykel LED Tail Light

om du har tänkt bygga en svans lysdiod för din motorcykel - eller alla andra fordon- då du måste läsa denna guide. Varför? Om du försöker lista ut hur man gör det än du förmodligen redan har räknat ut att lysdioder är super ljusa, slå på och av vägen...

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...

Joule tjuv LED Night Light

Jag har många batterier runt. Fjärrkontroller, kameror, många elektroniska prylar alla använda batterier, mestadels AA-storlek. Jag alltid kände skuld för att kasta bort de förbrukade batterierna. Jag vet att det finns laddningsbara batterier, men må...

LED night light cube

min första någonsin Instructable. YAY!Detta instructable är en kub LED night light.Behöver du följande leveranser / verktyg:bristolkartongtejpkändebrodertråd och nålLED (ljusaste kan du hitta)saxlim2-3v coin cellsbatteriertråd /wire stripporPinsSteg...