50 olika nyanser av grå kostymVänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."
Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även om detta gör det svårt att bygga en kostym runt karaktärerna, vi beslutade att tolka titeln mer bokstavligt och gjorde en "50 olika nyanser av grått" kostym.
Se Steg
Relaterade Ämnen

50 olika nyanser av fågel Bondage

Hur man knyter din fågel så den inte flyga bort. Behöver du en fågel och något snöre.Steg 1: SköljTa bort den från paketet och rensa den smutsiga fågeln bort.Steg 2: Det smutsiga arbetet Ta en längd på slaktare garn, ca 18 till 24 inches och vik den...

50 nyanser av Gandalf grå

Perfekta Mashup av 50 olika nyanser av grått och Gandalf grå från LOTR. Kostym använder exakt 50 nyanser av grå prover och personalen var gjort av mig. Det lyser även i mörkret....

Gråtande angel eller staty kostym

Denna kostym kan se svårt att skapa men det är verkligen mycket lättare än du tror. Behöver du veta några grundläggande sömnad färdigheter eller bli riktigt, riktigt bra med en limpistol. Redo nu kör vi!!!Steg 1: Kan arbeta på peruken Jag försökte at...

Majs på Cob kostym

jag såg en bild på en kostym som denna online och beslutade att försöka göra min egen för Halloween. Detta är min första tid att lämna in en instructable så bär med mig!Steg 1: Steg 1 Det första jag gjorde var att göra en gul klänning för basen av dr...

Åldrande, plågsamma och dör tekniker för Halloween kostymer

Hej killar, så detta inte är tekniskt en steg för steg-DIY, men jag tänkte jag skulle dela några hemligheter från min tid på uppsättningen för snabba sätt att göra din kostymer ser smutsig utan verkligen få dem smutsiga. Detta är perfekt för kostymer...

Bettlejuice kostym

så du vill vara "ghost med mest" nästa Halloween? Det är relativt lätt och ser mycket bättre än alla köpta som jag någonsin sett. Som make-up artist har jag gjort min egna kostymer för år och som en kvinna, detta var en av de roligaste att klä s...

Svartvit stumfilm kostym + Makeup Tutorial

KimmiKillZombiePresenterar------En HALLOWEEN dräkt handledningRe-skapa eran av svartvit Film, och du är stjärnan!I fyra steg, och ett extra Bonussteg.------En Paramound bild.... Okej, det var äcklig. Här är en tutorial för en klassisk kostym för din...

Gotye och Kimbra Couples kostym

Denna Gotye och Kimbra par kostym från musikvideon "Någon att jag använde to Know" är den perfekta aktuella kostym för Halloween 2012. Om du inte har hört Gotye låten "någon att jag använde veta" på radion eller sett videon måste du le...

Att skapa kostym Armor med Wonderflex

detta Instructable kommer att guida dig genom processen att skapa lätta och tåliga rustningar för costuming med hjälp av ett material kallat Wonderflex.Medan 90% av rustningen i denna handledning kommer att bestå av Wonderflex, är det viktigt att vet...

Chainmail kostym (tyg)

Inledning(hoppa över om du inte bryr dig)Hej, Michael här. Detta instructable visar min idé för en pseudo-chainmail kostym. Vid denna tid är det bara konceptuella, men jag är säker på att resultaten kommer bara att ha mindre buggar.Material & verktyg...

Star Trek filmen jacka TWOK (The Wrath av Kahn) kostym

när jag blev ombedd att sy en Star Trek jacka för en medarbetare jag tänkte "bra! Sy på kul och profit! ". Jag var sedan räckte mönstret och hittade endast 17 rader av anvisning. Som en hobby avklopp beroende jag välskriven och illustrerade möns...

Silent Hill stil Monster kostym

jag kommer att förklara hur jag skapade min Silent Hill monster inspirerade kostym jag bar för halloween förra året.Denna kostym har varit en långdragna projekt för senaste 4 halloweens och har bara förbättrats och arbetat på varje år, men förra året...

Trio av Minion kostymer (Despicable Me)

förra månaden hustru och hennes vänner begärt några vuxna minion kostymer och här är vad resulterade. Jag hoppas du njuter.Denna konstruktion blir så nära film proportioner som möjligt. Armarna är falska och slitsar kommer att minska på sidorna så at...

RATCHET och CLANK: kostym för halloween / cosplay videogame

detta kommer att bli fullständiga instruktioner om hur jag gjorde Ratchet och clank med hans skiftnyckel och goldfish sonic eruptor rapa pistol vapnet. Jag bar detta till Anime North i Toronto den 30 maj, 2010.Krav:Material:Två klick lampor eller loc...

Minecraft kostym Tutorial (valfri storlek)

vi kommer att göra ett barns rum till en minecraft nörd grotta. Wih mycket arbete vi kan göra det!Steg 1: Komma igång Om du vill göra en Steve, zombie, eller verkligen något, overaller du behöver är:•Scissors, en brytkniv, en exacto kniv och ganska m...

Teen Wolf kostym

chef honcho av mitt arbete är ett stort fan av Halloween och uppmuntrar alla att klä upp i en kostym på Halloween. I år (2007) jag bestämde mig för jag skulle gå som Teen Wolf.Om fem eller sex år tillbaka gick jag som en apa från den ursprungliga Apo...

TV kostym idé: Röd kappa (Pretty Little Liars) lade tillbaka Version

Alla som någonsin har sett "Pretty Little Liars" och är ett fan av showen, som min mamma och äldsta syster har, måste erkänna den unga kvinnan med den röda ensemblen som i princip går "Red Rock". Men om du är ute efter att klä sig som...

Hemlagad Teen Wolf kostym

I år jag uppfyllt en lång tid dröm om att bli Teen Wolf (Michael J Fox stil) för Halloween. Det var en intensiv projekt men värt det i slutändan. Jag kommer detalj hur jag gjorde varje del men som en översikt, allt du ser var anpassade gjort eller än...

Teenage Mutant Ninja Turtle kostym

Det senaste året, gick min son till en födelsedagsfest där födelsedagsbarnet fick en Ninja Turtle skal som en gåva. Min son älskade det, och ville ha en! Jag visste att jag hade material hemma, och förmågan att göra ett skal till min son som såg lika...