50cc fwd drift trikedetta är mycket enkel att göra jag fick en 50cc cykel motor kit (kan köpas av e bay) och en drift trike och bara monterade den på framsidan av gafflarna
börja med några gafflar från någon cykel skär den ner till storlek svetsa det upp till framsidan av gafflarna på drift trike precis ovanför hjulet så att du har din huvudsakliga motormonteringen gör sedan upp några fästen på varje sida av den motorn nu montera sprocket se till att kedjan är rak kan du behöva ta ut några länkar sedan montera tanken att hantera barer accelerator kabeln , spjäll grip och koppling motor kit levereras med allt du need.if du har pedaler kontrollera trike har en 3stage vev som vägen pedalerna inte snurra på dig
Det kostade mig $300 NZD $200 för motorn $100 för trike
Relaterade Ämnen

Motoriserad Drift Trike

Hej, är detta min första Instructable så gå lätt på mig!Jag har letat på Drift Trikes ett tag nu sedan jag kom över USA scenen på en random Pinterest session (se min samling här http://pin.it/8zGFnXD).Jag äntligen beslutat att bygga en efter att ha s...

Så byggde jag en Drift Trike steg för steg guide.

Detta är en steg för steg guide att ersätta tediously långa bildspelet som ärligt talat inte gjorde någon rättvisa på trike build.Jag blev först upptäckte världen av drift trikes ca 6-8 månader sedan på You-tube och omedelbart fast och bestämde mig f...

Ständiga Drift Trike

är du trött på din vanliga cykel? Du får aldrig trött på den här. Det är förmodligen den mest mångsidiga drift trike någonsin. Se videoklipp nedan!VARNING!DENNA cykel hacka drar massor av uppmärksamhet!Steg 1: Titta på videor.Steg 2: Ta bort allt som...

Bästa, enklaste och billigaste nr Weld Drift Trike

om du inte har hört talas om en Drift Trike innan Drift Trikes är trehjulingar som har smart bakhjulen, normalt tillverkas av en hård plast kallas pvc. De är oftast ridit på asfalterade vägar med en brant nedförsbacke övertoning och några hörn. Jag o...

Sin cykler Drift Trikes - Independence.

Vi jobbar mycket. Våra dagar spenderas på våra vanliga jobb så vi kan hålla våra hyresvärdar glad. Våra nätter spenderas hälla våra kvarvarande energi, pengar och tålamod i våra personliga mål och hantverk. Vi är ofta trött men vi älskar vad vi gör o...

90cc front wheel drive trike / glida trike

ramen var gjord från två barn cyklar motorn är en 90cc chainsaw plats är från en gammal moped i princip fick styrelsen en dag och bara gjorde detta från saker som användes inte längre det kan bli riden som är eller kan du Linda bakhjulen i pvc-rör oc...

Glida Trike gafflar - hur jag gick en SNARSTUCKEN grön maskin rullar till BMX gafflar.

jag arbetar för närvarande på en drift trike projekt över vintermånaderna att vara redo för några förödelse på lokala kullarna nästa vår och sommar.Bygget kommer sakta men säkert, jag vill minimera risken för framtida skador så jag tar min tid och in...

Avdrift trike

detta är en drift trike gjorde jag med min brorSteg 1: däcket första jag tog av framhjulet och ersatt det med ett cykeldäck. sedan skär en bit av trä och skruvas dem på hjulet som pinnarna.Steg 2: tillbaka resten jag klippte en ny bit av trä och spik...

Cykel till Trike

Så detta är en kort Instructable på hur jag konverterade en 20'' barn mountainbike till en kul trehjuliga ride.Detta kostar ca 30-35 USD om du får dina fälgar på Harbor Freight.Steg 1: Demontering och montering Först lyfta bakhjulet och bromsar. Dett...

Glida Trike

Drift trikes har funnits ett tag nu och verkligen växer i popularitet, särskilt i Storbritannien. För några månader sedan, (Gud vet hur) jag snubblat över dem och beslutade att det skulle bli mitt nya uppdrag!Samtidigt göra mig jag verkligen kämpat f...

Glida trike build

beslutat att bygga en drift trike. och här är hur jag åstadkommit den. Jag har en video på YouTube som delar hur jag och vad delar jag användeKlocka "Drift trike build" på YouTubeGlida trike build: http://youtu.be/PU1_6wA1MMkhär är en video av m...

Bärbar arbetsbänk

jag alltid ha alla mina saker på golvet. Så jag bestämde mig att göra en arbetsbänk. Men eftersom jag inte kunde lägga den i garaget jag trodde jag skulle bara göra det movabable. Det är ganska svårt projekt. Det tar ungefär två dagar för att göra. O...

Belysta Rocker Switch spänning konvertering

Jag jobbar på att bygga en elektrisk drift trike och ville ha en switch för elektroniken. Tyvärr, de flesta DC växlar runt 48V tenderar att vara kostsamma eller inte alls vad jag ville (menande innehöll inte ett inre ljus). Jag hade denna upplysta bl...

Hur man gör fake rör för aything

Detta är hur man gör stötta rör för drift trikes cyklar gravitation cyklar och så vidare.Steg 1: Detta är min första instructable bära med mig killarSteg 2: Först dricka en läsk (valfri storlek kan kommer att göra)Jag rekommenderar normal storlek läs...

K'nex RC Trike: VIDEO uppdatering

Hej. Eftersom K'nex tävlingen har kommit igen, tänkte jag jag skulle äntligen få denna sak Inlagd. Jag har haft det för ca 5 år nu, och bara har inte haft tid att lägga upp eller slutföra det. Just nu det köras inte på grund av en mycket gammal och m...

Omvänd gå Kart Trike skoter

Steg 1: Omvänd Trike Ok så detta inte har några instruktioner som det byggdes 16 år sedan (innan kameror lol) men byggdes med minimal kompetens! En full baksidaen avslutar av en skoter (yamaha BWS 50cc) och en klientdel med en go kart. Framhjulen är...

600W elektriska Trike

detta är ett skolprojekt där jag gör en dubbel motor elektrisk trike att bära en person. Jag har använt många olika metall arbetsredskap som en svarv, fräs maskin, MIG svetsare, och massor av handverktyg.Steg 1: Huvudramen konstruktion Material behöv...

En elektrisk Trike med en lutande träram

bygga en elbil kan vara lätt. Vi ville räkna ut hur till bygga en från början, och vi ville också bygga en som var rolig att rida. Målet med vårt projekt var att göra tillgängliga planerna på att bygga en låg hastighet, lutande, elektriska trike som...

Elektriska Trike

Mina barnbarn som bor utanför staten nyligen kom på besök. Som vanligt behövde vi ett projekt för att arbeta med medan de var här. Thomas Edison sa en gång "för att uppfinna, du behöver en bra fantasi och en hög med skräp." Jag har skräp och min...