6-pack cykel hållare

Hur många gånger har du slut drycker på BBQ och hittade själv farligt fumlande med ett 6-pack medan Cykling tillbaka från hörnet butiken? Du behöver en 6-Pack cykel hållare! Med 5 dollar och 10 minuter, kan du göra en tålig lätt rem som kommer att bära den 6-pack för dig på din cykel övre röret.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan 0$ cykel flaskhållare, pipe baserat

Du vill inte ge bort surt förvärvade pengar för en cykel flaskhållare och inte överväga andra metoder vara styv, tålig eller multifunktionella nog? (dvs. tråd + svetsning eller coathanger)Då kan min pipa-baserad lösning vara värt en titt.Vad jag gill...

Cykel hållare i bil stammen

Jag ger dig min prototyp av cykel hållare i stammen.Varför inuti?Eftersom;-Det är mycket mer billigare än alla andra innehavare utanför bilen-Det är inte problemet om jag glömde att jag har något på taket:)-Jag gillar inte innehavare de baseras på ba...

En starkare Mini-u cykel hållare

här är min första instructables.Jag har nyligen köpt en mini-u cykel lås, mycket praktiskt, kompakt, men levereras med en dålig hållare.Jag beslutade att ersätta denna cykel hållare. Här är resultatet.Steg 1: Den ursprungliga en Ursprungliga u-bike i...

6-pack öl hållare för cykel

Så hade jag sett olika produkter till försäljning på etsy och ebay som erbjuder ett sätt att bära ett 6-pack öl på din cykel. De är en bra idé och ser riktigt cool! Men de flesta av dem är ganska dyr för sådan enkel produkt. Så i sann instructable mo...

Bärbara USB-batteri pack cykel ljus (med en Luxeon III konvertering)

du har förmodligen sett hur praktiskt det kan vara att ha en bärbar USB strömkälla för laddning av iPod, PSP, mobiltelefoner etc. Jag bestämde mig att göra en men det behövde vara multipurpose att motivera bär runt den extra vikten.Jag ville göra det...

Flat Pack cykel hjälm

Jag är en student på Västflandern High School (HOWEST). Jag studerar industriell produktdesign och för ett av våra projekt hade vi att göra en platta packade produkt. De villkor på vår platta packade produkt är:-Att hitta en kreativ lösning för att s...

Cykel mugghållare för stora drinkar

ett par år tillbaka började jag rida en cykel att pendla till och från arbetet. Jag gillar att dricka stora koks och iced teer så kände jag behovet av en mugghållare som skulle passa min 64oz cup. Ingen av sport flaskhållare jag såg var ens i närhete...

DIY cykel mobilhållare

Någonsin velat bygga din egen cykel smartphone innehavaren? Här är något du kan prova och det kommer inte kosta för mycket!Steg 1: Vad behöver du?Skaffa en billig mobiltelefon hållare för bilar. Det slag som du helt enkelt placera på din dash med dub...

Cykel batterihållare - 3 x AA

följande instructable visar hur man gör en 3 x AA-batterihållare för montering på en cykelram. För att bygga det behöver du följande:Material:1 våren material1 av plåt 3 1/16 "x 3"1 1/2" PVC bröstvårtan 6" längd2 1/2" PVC gängade...

Cykel pakethållare bak

efter söker en kraftig bakre bärare för min cykel, och inte att hitta en, jag tittade i min "skräp låda" för några lämpliga slangen med rätt kurvor. Kunde komma med några stol rör och svetsade det alla tillsammans, som visas i den första bilden....

Rullande sex Pack cykel Rack

jag har tänkt nyligen att jag inte ville skräpar ned garage golvet med alla mina cykel projekt precis som förra året. Jag har två fack och min sida har alla cyklar och cykel relaterade saker att bygga min cyklar. Tidigare bort jag bara min frus bil f...

Bambu cykel pakethållare bak

bara ha kul att göra grejer-povSteg 1: Material plocka ut bambu var enkel lokal maskinvara har dem. Jag använder a1/2 tums bambu för trädgårdsskötsel och skär den ner till storlek. Instant självhäftande garn skärande verktyg och eld jag ska förklara...

Nya Storable från Six-Pack flaskhållare

i år har jag sparat mina stickor i en frys och medelstora plastpåse. Funktionella, är det visserligen fult och knappast stoff av mina organisatoriska drömmar.Syftar till att leva upp till min CheapChicCrafts handtag, skurat jag min lägenhet för en åt...

DIY 0$ cykel flaska & flaskhållare

Hej alla! Denna gång vill jag dela hur jag gjorde flaskhållare & flaska för min cykel. Jag saknade verkligen denna enheter och jag ville inte köpa dem. Så, jag bestämde mig att göra det själv. Nu är jag nöjd med resultatet.Här är några fördelar:Flask...

Cykel Trailer Hitch (till pakethållare)

här är hur jag gjorde en stark och permanent hitch för min Cykelkärra.Trailern är en Bellelli Eco Trailer Maxi som jag modifierade (med lite träbearbetning) att en bagagehylla nivå hitch. Varför? Den ursprungliga plats post hitch justera inte tillräc...

Korrekt pack/justera cykel hub lager

detta är en metod jag har använt för väl över ett decennium att packa cykel hub kullager, och justera dem till en ordentlig preload för optimal livslängd och prestanda.Detta var postat i en relativ hast, så kommentera eventuella korrigeringar/förtydl...

Cykel styret telefonhållare

Här är en enkel och elegant cykel telefonhållare som kan fås att passa nästan alla typer av smartphone ute. Ja, det finns redan ett stort antal telefonhållare på marknaden idag, men majoriteten av dem är antingen telefon-specifika, för stor, för dyrt...

Snabb spets #4 - installera nr-Mor-lägenheter på din cykel

En av de bästa tillbehören för någon cykel som du kan köpa i min mening är en produkt som kallas No-Mor-Flats.När du installerar dem, köpa du aldrig en annan röret. Endast däck.Vilken promped detta instructable att en av falisies är att de är svårt a...

Bygga en lugged cykel med en CNC dirigeras Rama in jiggernaut

detta Instructable är presenteras av Mixed Media Engineering LLC och visar processen för att bygga en lugged cykelram med "The Jiggernaut" en CNC dirigeras, flat pack cykel ram jigg. Vi kommer att ge dig genom alla steg från prepping klackarna,...