600W elektriska Trikedetta är ett skolprojekt där jag gör en dubbel motor elektrisk trike att bära en person. Jag har använt många olika metall arbetsredskap som en svarv, fräs maskin, MIG svetsare, och massor av handverktyg.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En elektrisk Trike med en lutande träram

bygga en elbil kan vara lätt. Vi ville räkna ut hur till bygga en från början, och vi ville också bygga en som var rolig att rida. Målet med vårt projekt var att göra tillgängliga planerna på att bygga en låg hastighet, lutande, elektriska trike som...

Elektriska Trike

Mina barnbarn som bor utanför staten nyligen kom på besök. Som vanligt behövde vi ett projekt för att arbeta med medan de var här. Thomas Edison sa en gång "för att uppfinna, du behöver en bra fantasi och en hög med skräp." Jag har skräp och min...

Anpassade elektriska Trike - det är för hundar.

I en tidigare Instructable sett här, beskrev jag byggandet av en $100 recumbent pedal trike jag byggt för att ta min hund, Louie, ut för fina långa serier. Jag gillade den så mycket pedal trike (liksom Louie) bestämde jag mig för att lägga till en el...

Elektriska Trike med bmx fronten.

Hej alla!Jag är tillbaka med en annan kul elektrisk cykel bygga. Jag nyligen hanteras som skräppost en gammal trike ram från ett tidigare projekt och sedan den bakre delen av trike var fortfarande i ganska bra skick jag ville göra något nytt.Du kan k...

Elektriska Trike på billiga

Hej alla. först och främst tack för alla fråga/kommentarer på min elektrisk cykel bygga. Nu går vi till nästa nivå. En elektrisk Trike på de billiga med en gammal Elektrisk rullstol och en standard trike.Steg 1: hitta en trike. och motor(s)Jag plocka...

Elektriska Trike w/luftfjädring

Detta bygga inspirerades av min kärlek till kommer att bil visar. Jag tycker verkligen kommer att större utomhus bilen visar/swap meets, men hatar alla promenader, inte till nämna behöva bära alla coola saker du pickup under en promenad. Så började j...

Hub Motor Delta Trike

Detta är min andra elektriska trike och en förbättring över min första insats som kan ses häroch härDe nya trike funktionerna full fjädring, bakre pedal, 1000w hub motor, disk broms (bak) och även farthållare. Den grundläggande ram konstruktionen lik...

Recumbent Trike från gamla delar ** nu elektriska **

Min YouTube-videor verkar inte dyka upp på den mobila versionen. Du kan besöka min Youtubekanal direkt för att titta på serien. Tack :)Min kanalThriftstore Hacker på YouTubeHej Karl beslutsfattare! Jag är tillbaka med en ny cykel bygga och berätta ja...

Titanium elektriska grodyngel Recumbent Full Suspension Trike med DIY Motor Controller

intervju med en kille som gjort denna trike 25 år sedan. Han fick en massa Titan super billiga på en bilskrot och lärde sig att svetsa det.Dessa är tre videor jag sköt när jag gick över till besöka honom.Ämne omfattas inkluderar:-Ackerman styrning-En...

En mängd elektriska cyklar och trikes

här är ett gäng min lilla elektriska cyklar och grodyngel trikes som visas på gigatrike.com. KOLLA UPP DET! .......

Gas Powered Trike eller elektriska

Hey guys im back! Jag har ett galet projekt som im gör för närvarande. Jag kallar det pocket trike. Om ni kommer att ge mig några förslag på namn och tips och hur ska jag göra en axel med två hjul för en cykel... Tack sjuk lägga bilder på cykeln anta...

Elektrisk trehjuling

med den dramatiskt ökad tillgången till verktyg och resurser som medföljde kommer åt college, jag ville bygga en andra elektriska fordon, finare, mer kraftfull, och mer kul än min tidigare. Detta är resultatet av mina ansträngningar.Detta var min för...

Solar Electric Trike

konvertera en elektrisk skoter till en trike. Och sedan göra den solar för extra awesomeness.Detta är inte mitt projekt. Det är en kille jag ser omkring. Jag intervjuade honom och tog några bilder. Det finns tillräckligt med information här att komma...

Solar Powered Trike

resa gratis med kraften i solen!Hur man bygger en Solar Powered TrikeSyftet med detta projekt är att bygga ett fordon som:-Ger gratis, "gröna" transport för korta sträckor (< 10 miles), således måste det aldrigAnslut till ett vägguttag eller...

Motoriserad Drift Trike

Hej, är detta min första Instructable så gå lätt på mig!Jag har letat på Drift Trikes ett tag nu sedan jag kom över USA scenen på en random Pinterest session (se min samling här http://pin.it/8zGFnXD).Jag äntligen beslutat att bygga en efter att ha s...

Så byggde jag en Drift Trike steg för steg guide.

Detta är en steg för steg guide att ersätta tediously långa bildspelet som ärligt talat inte gjorde någon rättvisa på trike build.Jag blev först upptäckte världen av drift trikes ca 6-8 månader sedan på You-tube och omedelbart fast och bestämde mig f...

Bubbla Trike

detta kommer att vara den första Trike var du kan rida i framhjulet. Detta är en elektriska fordon och kommer att göras av lite metall, plast och gummi.Bubbla Trike har tre hjul, framhjulet är accelererande och ratten, i framhjulet finns två säten oc...

Elektrisk enhjuling Arduino DIY

Detta är en billig elektrisk arduino själv balansera unicykle. Total kostnad är cirka 360 dollar, och du får en räckvidd på 10-15KM. Enhjuling fungerar som en Segway bara med ett hjul.Steg 1: Steg 1. Delar För att göra det du behöver:Jag har köpt all...

Vår hund $100 Recumbent Trike

vår choklad lab, Louie, bara älskar att köra. Hans favorit brukade vara trav längs i koppel medan jag red min cykel. Men för några veckor sedan en unleashed/obevakad hund kom på oss medan ridning genom ett närliggande område. Louie bultad instinktivt...