68 sätt att återanvända gamla recept medicin flaskorLåt oss höra det för bättre boende genom läkemedel. Recept, jag menar. Det finns läkemedel för att sänka blodtrycket, sänka ditt kolesterol, minska inflammation, blockerar betaversioner och bota den otäcka utslagen du fick förra sommaren. När du befinner dig på "underhåll" mediciner, dock kan såsom blodtryck medicin eller astma mediciner, du titta på att få en återkommande regelbunden tillströmning av receptbelagda flaskor.

Dessa små flaskor har några intressanta egenskaper, är helt nyttig för vad de gör, och självklart kosta något att göra och att vara gjorda av plast, inverkar på miljön. De definitivt gör inte någon någon bra fylla upp deponier.

Denna frågan har ställts många gånger... även på Q & en del av Instructables, som det visar sig.

Mitt mål är att ge en ganska omfattande svar på "vad kan jag göra med alla dessa $% #&! recept flaskor?"

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kreativa sätt att återanvända gamla plastflaskor. Återanvända gamla eller använda plastflaska som Tap.

Hej alla, här har jag (Mr.Suhasa, Ph.D. student i bioteknologi, Bengaluru, Karnataka, Indien) visat hur man kan återanvända gamla plastflaskor som tap - https://youtu.be/L79pTSoe3hs nämnda kranen är användarvänlig och främst gäller för avlägsna områd...

Heatsinking leds genom att återanvända gamla transformatorer

Heji denna tutorial kommer jag visa dig hur du återvinner gamla transformatorer till ledde kylareförsta: Varför kyla en led, om du arbetat med power leds innan det är något du måste veta, till skillnad från normal liten ledde som inte avger någon vär...

Enkelt sätt att återanvända gamla hängslen

om du har någon hängslen du vill bära även om de är mycket gamla, (jag menar, de som du normalt sett knappar för), här är hur man får dem att fungera utan att behöva sy knappar på varje par byxor som du äger.Dessutom kan resultatet bli lite rå, men d...

Återanvända gamla skrivare band och videoband att göra rep!

Återanvända gamla skrivare band och videoband att göra rep!ingen im talar inte om matrisskrivare bläck band {även om de kommer attarbete det skulle bara vara stökigt} im med hänvisning till denen du får från de små fotoskrivare som canon selphyeller...

Penna fat Refil Shooter återanvända gamla penna!

Denna handledning skall hjälpa för att återanvända tomma pennorSteg 1: Återanvända begagnade pennor för att göra pilen shooterDetta är en tutorial som jag kan göra en awesome penna pilen shooterVi kan återanvända gamla pennor för att göra en pil shoo...

Återanvända gamla pc högtalare

Hej, jag hade ett par datorhögtalare, men de var i mycket dåligt skick. Jag har tagit bort och jag gjorde en låda att sätta din elektronik, jag tycker det ser coolt. Jag har satt ett slags stativ för telefon eller liknande anordning-utgång, så jag ly...

Återanvända gamla elektronik

Om du är som mig och ofta ta isär används, trasiga, eller ens bara värdelös elektroniska apparater, då du förmodligen undrar "Tja... vad ska jag göra med all denna coola grejer." eller om du är som min mamma, du undrar "Vad ska du använda a...

Återanvända gamla lampa - LED

i detta Instructable jag ska visa dig hur man kan återanvända gamla lightboulb för att göra dem "kör på" LED.Det är snabbt, enkelt och billigt!Steg 1: Samla material/verktygTitta på bilden för att se vad du behöver!Steg 2: WieringSteg 3: Att gör...

Gratis kuvert: Hur att återanvända ett återvända kuvert

jag får minst ett dussin avkastning kuvert varje vecka med räkningar, värvningar och bara allmänt skräppost. Jag kom med ett snabbt sätt att återanvända dem och detta sparar pengar eftersom du inte köper kuvert och du hålla en bit papper ur deponin....

Återanvända gamla PCB

Vad är PCB?PCB är en förkortning för mönsterkort. En PCB stöd för mekaniskt och förbinder elektriskt elektroniska komponenter med hjälp av Konduktiv spår, kuddar och andra funktioner som etsade från koppar täcker laminerat på ett icke-ledande substra...

Återanvända gamla, för liten, fiberband av tvål

detta är en instructable om hur att återanvända de små flisor av tvål som är för små att hålla eller använda längre.Steg 1: material -Flera små överblivna bitar av tvål-Strumpbyxor-små rep eller snöre-saxSteg 2: montering 1) på ett av benen skär stru...

Hur att återanvända en gammal hårddisk

Jag vill verkligen inte att säga detta eftersom vi alla är trött på att höra det, men detta är min första Instructable, så konstruktiv kritik skulle vara till hjälp.Nu när det är över med, kan få ned till företag.I detta Instructable ska jag Visa yo...

Hur att återanvända en advent kalender för att göra mer choklad!

Helloooo! Detta är en enkel guide till en funky sätt att använda gamla advent kalendrarna. Du behöver:1. om 180-250 gram choklad är Cadbury bäst att använda (DUH!).2. en gammal (kartong) advent kalender.Steg 1: Smältande choklad Bryta din choklad i s...

Återanvända gamla laptop-webcam

Jag hade en gammal, inte arbetande laptop, och jag ville att återanvända så mycket delar som möjligt. Så kom jag på idén att försöka använda webbkameran.Detta instructable är bara möjligt med en webbkamera ansluten via en USB-anslutning. Den bärbara...

Återanvända gamla telefon batterier som ett Powerbank (earth Day Del1)

Jag antar att du förmodligen också tillhör majoriteten av världens befolkning som äger en smartphone och du förmodligen hade mer än en under de senaste åren av smartphone evolution.Med dem, hålla kommer används litium jonbatterier som man inte kan ba...

Återanvända gamla staket brädor!

Som staket ålder, de börjar falla sönder och allmänt ser ganska orkeslös. Jag fann att även om styrelserna är mycket gamla (upp till 50 år i vissa fall), om de är gjorda av cederträ, de kan vara i ganska god form, har massor av integritet kvar, och k...

Att återanvända LAPTOP batteri för att driva banken för smartphone?

HEJ MINA KOLLEGER... (JAG ÄR REBECCA)...!IDAG SKA JAG VISA DIG HUR MAN GÖR EN POWER BANK MED GAMLA LAPTOP BATTERIER.Varför?NÄSTAN alla har en LAPTOP & varje LAPTOP i dag har ett batteri.EFTER ANVÄNDANDE DEN FÖR NÅGON GÅNG BATTERI FÅ SVAGARE ELLER SKA...

LCD-skärm för under $35 (återanvända gamla bärbara)

Hej Instructables jag har lurar runt och njuta av den stora kunskapen här. Ive beslutat att försöka göra min egen instructable att hjälpa andra som finns på denna webbplats. Så med detta skall jag göra ett försök till att göra min första instructable...

Hur att återanvända burkar.

Hur man återanvända burkar och lägga tillen dekoration bit till ditt rum.Steg 1: Material Burk av ditt val.Verkliga eller falska blommor.Kvist med blad (valfritt)SaxGarn eller bandvattenljus (valfritt)Steg 2: Rengöring av burken.Om din burk har klist...