8-bitars stil LEGO MarioHi!
Detta är min första Instructable. Detta är i Lego Mario som jag gjort. Det var lite knepigt att hitta rätt färgade bitar men nu jag har avslutat den. Jag vet att Mario är en stor hit så läs på att lära sig hur man gör en!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini LEGO Mario & Luigi

Hej!Detta är min 2: a Instructable. Denna guide lär dig hur tillgör miniatyr versioner av Mario och Luigi från LEGO!Steg 1: Bitar The LEGO tegelstenar som du behöver för detta projekt är:6 gul 2 x 23 blå 2 x 23 blå 2 x 42 röd 2 x 22 röd 2 x 41 grön 2...

LEGO Mario Sprite mosaik

LEGO mosaik är roliga eftersom de är ganska enkla att göra och inte alltid kräver en hel del bitar. Mario sprites är roliga eftersom många passar in i 16 x 16 gränserna för en liten LEGO bottenplatta. I detta Instructables jag ska visa dig hur man gö...

8-bitars stil melodi kort från Public Domain innehåll

8-bitars stil melodi kortet införs i den här guiden kombinerar enkel DIY elektronik med nedsamplas Public Domain bilder och ljud. Själva kortet är gjort av kraftig kartong, skumgummiplattan och utskrifter av berömda målningar. Målningarna har varit p...

LEGO Mario

en lego mario gjorde jag med bara 69 stycken. Du behöver röd, blå och gul...

LEGO Mario svamp

jag älskar verkligen svamp från Mario, jag tänker på dem som mer mer sedan bara förstärkare så för att hedra dem jag har "Brickified" dem...

LEGO ursprungliga Mario

Hej. Vi kommer att göra en retro original Lego Mario siffra!Du behöver:3 2 x 4 röd tegel6 1 x 2 rött tegel1 2 x 3 rött tegel1 2 x 8 rött tegel2 2 x 3 svart tegel6 1 x 2 svart tegel2 2 x 2 svart tegel3 2 x 4 svart tegel5 2 x 2 gult tegel5 1 x 2 gult t...

Montera en Super Mario Brothers mynt blocket lampa

uppdatering: ett antal åtgärder har förändrats, sedan vi har börjat att få professionellt producerade kretskort och screentryck designen på insidan av rutan. Alla gamla bilder är fortfarande här i referenssyfte.Ah, mynt den klassiska Super Mario bloc...

Awesome Super Mario Bros. påskägg!

My son is going through his Super Mario Bros. phase. Jag vet inte att jag någonsin kom över mig. Spela Nintendo för oräkneliga timmar är en av mina käraste barndomsminnen. Med påsken runt hörnet trodde jag jag skulle överraska honom med dessa Awesome...

LEGO iPhone fall

Jag är en allvarlig fidgeter, så det är en bra idé för mig att bära en fidget leksak med mig tiden hela. Jag har funnit att det finns ingen bättre fidget leksak än LEGO, så jag bestämde att jag behövde sätta några LEGO block på något annat jag bär me...

Mini Mario

detta är en lätt 16-bitars Lego Mario. Jag bestämde mig att göra denna modell eftersom jag älskar Mario-serien. Jag såg på en bild från Super Mario All-Stars (för SNES) och räknas varje enskild pixel som gör upp Mario. Varje stud är alltså lika med e...

LEGO Minecraft hacka

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego modell av hackan från TV-spelet Minecraft.Eftersom dess 8-bitars stil varje 2 x 2 kvadrat är lika med 1 pixel, så dess exakt med den äkta varan. Dess ca 3-4th faktiska storlek så du kan fortfarande använd...

Hund Bot: Lego roboten Rover med webbkamera

Här är hur man gör en Lego-robot kan du styra från valfri skärm över wifi. Det har också en webbkamera så att du kan se där din pågående och LED lights för ögonen! Detta är ett stort projekt att göra med dina barn som de kan göra logotypen byggnaden...

LEGO piedestal klockan

enkelt litet projekt, hade en rese väckarklocka som sitter på min arbetsbänk och ständigt skulle flytta sådan för bästa visning.Tanken slog mig att sätta klockan på ett slags skivspelare och min någonsin-handy låda med Legos förutsatt lösningen.Åtta...

DIY Lego Raspberry Pi + Usb hub fallet

Hej detta är min instructable om hur man gör ett lego raspberry pi fall, jag var trött på att ha min USB-hubb och min Pi separat från varandra så jag beslöt att göra ett fall att hysa dem båda.Detta fall har också en extra USB-hubb. Designen är gansk...

Kompakt Lego USB stick

denna design är kompakt och skiljer sig från den klassiska Hampton genom att ha samma bindväv funktionalitet på båda sidor. Om du har tur med måtten på USB-minne eftersom det är också ganska lätt.Delar som behövs:En standard USB-lagring minneEtt par...

Lego Man Lamp

Bygga en Lego man lampa!(Om du använder en mobil och vill se den i aktion, klicka på den sista bilden (det är en GIF)Om jag kunde vara någon lego människa skulle det vara vintage utrymme människan. Definitivt den coolaste och lyckligaste killen som n...

LEGO vin glas charm

Jag älskar Lego! Och om jag någonsin gifta mig, min älskade måste du älskar Lego också. Det är inte förhandlingsbart! Ett Lego bröllop är helt rimligt. Jag är ganska säker på att mina föräldrar kommer att godkänna. Men även om jag aldrig gifta, dessa...

Att göra gummiankor mer awesome (med Lego & Sugru)

Vår hacka utrymme (Leicester Hackspace) har fått ett parti av Sugru för oss att förbättra allting vi vill. Jag blev inspirerad av webbplatsen Sugru ge en av min frus många gummiankor en bit av en makeover (give-rubber-ducks-a-little-extra-style) men...

En sandsten block byggt av lego, blanda riktiga objekt med 3d Tryck

genom att kombinera 3d-scanning, 3d digital modellering och 3d-utskrifter, är det möjligt att skapa fantastiska och överraskande effekter, föremål som kan sömlöst smälter mellan verklighet och fantasi. I denna tutorial kommer beskriva jag processen a...