8 Gem HacksOvanliga användningsområden för gem.

Blir uppdatering varje gång jag hittade några nya idéer.

Vänligen rösta mig om du hittar intressant :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

19 oväntat Life Hacks med String

Det finns en uppsjö av kreativa livet hacks med string-- och vi pratar inte bara om att skära vinflaskor eller PVC-rör...Här är 19 awesome-- och oväntade!--life hacks att vi alla behöver i våra liv!Steg 1: Få en Ring loss från fingretVisste du att du...

15 liv och skönhet Hacks

Jag älskar hacks som gör livet lättare! Så jag tänkte skulle jag dela med världen några av mina favorit liv och skönhet Hack! Dessa alla arbete och jag älskar dem och använder dem hela tiden! Prova dem jag lovar att de kommer att förändra ditt liv ti...

Trasiga usb tummen enhet fix. Hack

USB-minne minne fixa eller hacka en nyDe flesta nya enheter tumme verkar vara ganska stor, och jag böjde nyligen ett 16gb minne! Tack och lov påverkade avbrottet inte enheten som du kan se den faktiska enheten är liten medan fallet var under en tum l...

Logoband hacka - justerbar snodd

Hälsningar, Instructables gemenskapen!Jag arbetar i en miljö som kräver mig att bära en namnbricka. Denna miljö kräver också mig att klä smart. Eftersom Hej, vem inte gillar herrkläder som är smartare! Problemet är att jag inte vill att klipp eller s...

Hacka en seriell mus

bäst som män och möss planer.Allt jag ville är ett tillfälligt hack i en seriell mus att se det en dator fläkt skulle arbeta bort en seriell kabel.RS-232 25 pin seriell kabel har pin9-10 en makt. Forskning som jag lärt mig de flesta mbds använda Supe...

Örat telefon hacka!

Är inte vi alla har problem med våra hörlurar? Du får em' i din ficka och boom alla fumla upp...Så är här två ganska cool Hack som du kunde hålla them(earphones) på plats utan att låta dem rusning som ägg.Du behöver dessa följande verktyg:-1) öra tel...

E-Cig hacka - större, lättare träffar för elektroniska cigaretter

jag har njutit av fördelarna med friskare "röka" med elektroniska cigaretter ett tag nu, men var frustrerad med begränsade hit kapacitet av standard, billiga patroner. Det lilla hålet i slutet av filtret tillåter endast små träffar. Nu är jag ku...

$10 iPhone 3g och 3gs LED blixt stigning hacka

jag älskar min iphone 3gs. Det gör bara om allt jag vill göra. För mig är är den största skillnaden mellan 3gs och 4 eller 4s en stor prislapp. Men gillar jag verkligen LED-blixt. Och eftersom jag ofta hitta mig själv i behov av en ficklampa, jag äls...

XXX penna Hacks / radergummi mOds xxx

jag satt i min stol, utan en tanke eller vård, när jag såg på en penna, och sade att detta är mer än en redskapen, jag tog ett gem och böjde det ur form, detta projekt är enkelt och behöver ingen lim eller tejp.Inspirerad av annat Gem vapen typ xxx h...

$8 GPS mottagare hacka!

GPS-mottagare är dyra! Denna snygga och relativt lätt hacka blir en hög kvalitet (och billigt) GPS kort till en som kan användas via seriell port. Sedan du in bara den i en Arduino eller någon kompatibel mikroprocessor och du är bra att gå!Kolla in A...

10 Hacks life med PVC #13

10 Hacks life med PVC #13[Se VIDEO]Här är den 13: e upplagan till vår "10 Hacks Life med PVC" serie. Vi byggt och testat dessa projekt med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hacks ingår:1. benskydd2. resa h...

Fantastiska livet Hacks för lata människor

Det här om några av de användbara livslängd Hack som gör ditt liv lättare! Njut avSteg 1: Hur öppna marker fördel Steg 2: Gör ett litet hål i mitten av chipSe till att du gör hål på framsidan av chipet.Steg 3: Rip wrapper genom att rulla den i en cir...

DIY 5 Life Hacks med dricka halm | Enkla knep

https://youtu.be/jIcEbcVQgQgSteg 1: Life hack 1 Hiii! Idag vill jag visa dig hur man gör 5 Life Hacks med dricka halm, enkla knep som kommer att förändra ditt liv!Steg 2: Life hacks 2 Gillar du dricka genom sugrör? Men vad kan vi göra med plast strån...

10 Hacks life med PVC #12

10 Hacks life med PVC #12[TITTA PÅ VIDEO]Här är den 12: e upplagan till vår "10 Hacks Life med PVC" serie. Vi byggt och testat dessa projekt med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hacks ingår:1. limbo Stand...

10 Hacks life med Carabiners

10 Hacks life med Carabiners[TITTA PÅ VIDEO]Lifehacks är bra metoder, tricks, genvägar eller nyhet sätt att använda vissa produkter på ett ovanligt sätt att göra livet lättare.Vi tog vad är vanligt förekommande i rock klättring och vandring och använ...

10 Hacks life med PVC #11

10 Hacks life med PVC #11[TITTA PÅ VIDEO]Här är den 11: e upplagan till vår "10 Hacks Life med PVC" serie. Vi byggt och testat dessa projekt med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.Hacks ingår:1. mobiltelefo...

En DVD spelaren hacka

detta är en beskrivning av öppen källkod/öppen hårdvara projekt av en fjärrkontrollerad Arduino (Freeduino) baserade Klocka/termometer utnyttja strömförsörjning och VFD panel från en trasig DVD-spelare i en skräddarsydd akryl hölje. Syftet med projek...

Billigt och enkelt Clock hacka för tunga sliprar

detta är min första Instructable så jag hoppas att alla njuter.Jag brukar ha problem att komma ur sängen på morgonen. Jag har försökt ställa in flera klockor, att sätta klockor acroos rummet, och ändå jag hitta ett sätt att stänga av dem och få tillb...

IKEA Clock hacka: Gummy Bear klockan

Hej! Här är en video av mig visar du hur till hacka en billig IKEA klocka för att göra en awesome färgglada och roliga gummy bear klocka! Njut!Min Youtube-kanal...