8 spår December dagliga Notebook - Bing Crosbydenna 8 spåra December Daily notebook är gjord ut en gammal 8 spår bandet som jag hittade på sparsamhet butik för en nickel.
En December dagligen är en bärbar dator som används för att spåra dagliga händelser i December. Helst skulle du ta en bild varje dag och skriva om händelserna den dagen. Det är ett bra sätt att spåra minnen varje år. Jag hoppas du gillar det! Här är instruktionerna:

Förnödenheter som behövs
1 - 8 spår tejp
1 - borr med liten bit
1 - hål
Skrot papper (minst 31 sidor)
Bagare garn
Utsmyckningar

Vägbeskrivning:
1. öppna 8 spår bandet
2. ta bort insidan tejp och plast spole
3. borra hål på sidorna för bindning
4. skär upp några scrapbook papperslappar
5. slå hål längs sidan av papperet
6. Använd skrot broderi tråd och bagare garn att slutföra bindningen
7. dekorera. Jag använde utsmyckningar som jag haft från andra projekt

Relaterade Ämnen

Göra en Christmas Santa prydnad för du är ditt bord, eller bara för skojs skull. HO HO HO

dessa är magiska instruktioner för starkare dig med kunskap och säsongsbetonade cheer att bygga en Christmas Santa prydnad.Ett kit med alla material kan köpas på Etsy för US $5,00, plus $2,50 frakt. Min fru satte detta samt information, säckar, och i...

Pocket Planner Notebook - dag/vecka/månad på 1 sida

Som någon som har använt de flesta kommersiellt tillgängliga dagböcker och planerare som dag löpare, Franklin Covey och Rolodex genom åren, var jag aldrig riktigt nöjd med layout och funktion av dessa verktyg. Eftersom jag har varit i grafik, Pre pre...

Duct Tape tilldelning Notebook Organizer (A.N.O)

jag kom med detta projekt efter att vara trött på en penna väska till alla mina klasser. Nu, jag kan inte tänka mig vad jag skulle göra utan den. Det håller mig organiserade och låter mig fokusera på viktigare frågor. Övergripande, det är ett mycket...

Kände ring notebook cover

här är vad du behöver göra en täckmantel för en ring notebook:Kände den färg du vill ha (jag gjorde det vita)nålWireDet första du kan göra är att ta mätningar av den bärbara datorn.klipp ut filten av samma åtgärder men lämna 1 cm utrymme.skär två rem...

Justerbar Notebook Riser / bärbar dator eller Tablet PC stand

Detta är en elegant, lätt och bärbar notebook riser / laptop stand / tablett stativ jag designade och sätta ihop i ett par timmar på Nottingham Hackspace. Jag har varit med och förfina detta ett tag nu så jag tänkte jag skulle dela den med världen :)...

Skräddarsydd Notebook Cover

jag köpte ett gäng anteckningsböcker online. När jag äntligen fått dem, var jag ganska besviken på omslaget.Så jag bestämde mig att göra anpassade täcker för dem. Craft tid! (:Material:Anteckningsbok du vill täckaScrapbook papper eller andra dekorati...

En annan laptop stand (otro soporte para notebook)

Por favor, vea una mejora en Mi notebook tiene un problemita: la pantalla parpadea en ratos (arreglado en böter de setiembre 2010, era un contacto flojo). Pero me han dado cuenta de que si la abro todo lo que da, el defecto minskar.Pero entonces mig...

Hur man reparerar HP dv6 notebook power adapter

Efter år av lurar är det dags för mig att ge något till instructables gemenskapen. Jag hoppas detta kan hjälpa!FörrestenJag kommer inte ta något ansvar för olyckor eller skador uppstod försök eller till följd av detta instructables! GÖRA DET PÅ EGEN...

Hand sydda läderklädsel Notebook

Här är en cool anteckningsbok täcka med en integrerad pennhållare och kortplats för visitkort... eller vad du vill att kasta in där.Detta lock kom genom en vän till mig som äger en Försäkringskassan och han ville få några fina läder skal för anteckni...

Binge tittar på Netflix

Behöver du lite hjälp om hur till binge watch Netflix? Bra innan vi börjar måste du förstå innebörden av ordet "binge".Binge: börjar på TV-skärmen flera timmar i sträck utan några avbrott.Nu när vi har definierat begreppet, är det när vi kommer...

Ändra din dagliga attityd genom din morgonrutin

Har du någonsin hört frasen, "Lycka är ett val"?Väl så kliché som det låter, har jag gjort detta uttalande en mycket framträdande del av mitt liv och mentala tillstånd. Nu förstå att jag är ingen saint heller förväntar jag alla att försöka vara...

Få Firefox nattliga och dagliga Thunderbird, eller Aurora och Earlybird i Ubuntu

vi vet alla Firefox är en bra webbläsare och att Thunderbird är en stor e-post och chatt-klient, rätt, och den stabila bygga av programvaran är ganska bra som väl, men vad om du vilja de blödning kant versionerna av programvaran? Tja, att få det i Wi...

BING 14mm FÖRGASARE åter JET

varför åter Jet, du frågar?Det kan vara nödvändigt att ändra storlek på jet i din förgasare. Kanske vädret har ändrats, höjd id olika, kanske du sätta på en annan avgasröret. Saker som detta kan orsaka din motor att köra "mager" eller "rika...

Serietidning sidan täcka NoteBook

jag är beroende av bärbara datorer. Jag ussally skal ut cirka 10-15 dollar för en riktig en. Men har sen jag varit, med ett ord, pank, och för att fortsätta min bärbara obession jag har använt sig av att göra min egen notebook löst baserade på utform...

Helping Hands från Notebook Cooler Pad

detta är min första instructable. Och detta instructable kommer att visa dig hur man bygger min version av hjälpande händer verktyg för lödning.Det finns en hel del Helping Hands instructables där ute. Men för min version bara använda notebook cooler...

Hur man fixar 72Mbps långsam Wi-Fi-anslutning hastighet Notebook

Hur man fixar 72Mbps långsam Wi-Fi-anslutning hastighet notebook...

Cyberpunk notebook

Göra en billig, otäck notebook till ett önskvärt objekt genom att lägga några värdelösa skräp, i detta fall: en gammal bit av kretskort. Det är inte svårt, Följ bara stegen!Dessa kretskort finns inuti datorer och bärbara datorer och de gör en underba...

Handgjorda projektet Notebook

Så, jag har letat efter ett bättre sätt att organisera mina projekt. Ett bra sätt är med en anteckningsbok av papper. Det finns många underbara system för detta, inklusive Kula Journal och Strikethru.Men jag ville verkligen köpa en bärbar dator att a...

Telefon täcka notebook

Idag jag presentera en idé för att återanvända gamla telefon täcker. Förvandla det till ett omslag för en bärbar dator.Steg 1: materialMaterialDu behöver bara 3 material:Gamla (och nya) telefon täcka,En liten anteckningsbokDubbla side bandVerktyg (ej...