$8 trälåda dator fall mod!jag byggde en mainstream gaming dator och passar det allt i en låda som jag köpte för $8 i konst butiken och du kan göra det också!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dator fall mod kylfläktar

som en hel del instructable folk jag är billigt.När jag byggde detta torn jag använde alla delar jag hade på hand, är det min första bygga med en p4 så inte mycket överförs, jag inte visste att det skulle vara så mycket varmare än en coppermine var.I...

Dator fall Mods

bara en samling av modding jag har gjort en lång åren äga datorer....

Lysdioder sync till musik (med bilder av min awesome dator fall mod)

jag avslutar upp min Datorbord jag har jobbat på och en av de sista justeringarna är att lysdioder sync till högtalarna. Jag har några bilder på min dator också. Detta projekt tog mig ca 15 minuter och var gratis eftersom jag hade de delar liggandes....

DATOR fall fönster MOD

HUR TILL MOD OCH TEMA EN DATOR FALL FÖNSTRET:DET ÄR SANT ATT DE FLESTA DATORBYGGARE SÖKER STÄNDIGT EFTER ATT NÄSTA STORA MOD, SOM MED MITT TIDIGARE INSTRUCTABLE (VRIDA PÅ EN PC GENOM ATT SÄTTA IN ETT KORT).UTAN UNDANTAG SÖKA DE OCKSÅ EFTER EN UNIK LO...

Zombie PC fall mod, tillbaka från de döda PC med utrymmesbesparande sida monterade enheter.

Projektet Zombie, återuppliva livet till en död PC och att den passar min dator bänk bättreUngefär 2 år eller så sedan min dator gick bang precis när jag behövde det för lite arbete och jag var tvungen att gå ut och panik köpa en laptop för att få ar...

Metal USB - Flash-enhet fall mod

ett fall mod för en blixt driva gjorda med en kylfläns.Steg 1: Hitta delarDu behöver:Flash-enhet jag använde en PNY Attaché (256 - Ja, det det gamla (2år))En metall fall jag använt en kylfläns bildar en dimmer, men något bör fungera (golo e115041 sc2...

Dator fall täcka mat bricka

i detta instructable jag ska visa dig vad till gör med fall täcka kvarleva från dator fall hylla-projektet.Steg 1: material SvampDiskmedelVattentäktFall datorkåpanSteg 2: Ta bort skruvarna, skölj svampen och rengör Ta bort överblivna skruvar.Skölj sv...

Hur att fall mod en Xbox 360 för dummies

** Detta är en ofullbordad INSTRUCTABLE, men i dess nuvarande tillstånd du kan FIGUREN ut THE resten **Jag har försökt att hitta instruktioner om hur att fall mod en Xbox, men hittills inte har jag hittat några instruktioner som en normal person kund...

Dator fall väckelse från 90-talet till now(MOD)

Hej alla, detta är min 1: a instructable så snälla hjälp mig att få bättre :)Steg 1: Planeringsfas Första sak 's förstaförst måste du planera den. Hur du vill att ditt ärende ska se ut.Den innehåller 2 viktigaste saker1. yttre utseende.2. och viktiga...

Dator fall berg stå (anpassa för Corsair 800D) Ver 1.0

om du är en Corsair 700/800D ägare, då som mig går det att bara rengöra botten filter är en uppgift. 5 HDD, 3 optiska enheter och vattenkylning gör det svårt att lyfta från punkt A till punkt B. Lian-Li gör en uppsättning hjul som gör en trevlig MOD...

Dator fall termometer

Riktiga nördar har en fancontroller/fall termometern installeras i en 5,25-tums fäste i deras fall. Detta kommer att ställa dig tillbaka minst $30/25€. Detta DIY projekt kommer att instruera dig hur man gör en case termometer för mindre än $3!Materia...

DIY dator fall Badge!

Om du någonsin har köpt eller byggt en dator du har förmodligen sett snyggt lite klistermärken/märken som är på framsidan eller som kommer med vissa delar. De är en trevlig liten tillbehör att några vill ha att visa upp vad som finns inuti sin dator...

Dator fall beehive

Inledning:Min dotter fick ge en presenation på skolan om ett djur. Hennes farfar är biodlare så var valet självklart: hon pratade om bin. Hon fick en massa grejer från sin farfar, inklusive en liten koloni av bin i en så kallad parning nucleus bikupa...

Raspberry Pi färgade Server fall Mod

Syftet med denna mod är att skapa ett ärende för Raspberry Pi, baserat på Adafruits fall skapad av Mike Doell. Det har en bättre luftflöde och vara lätta att identifiera genom färg.För detta projekt behöver du:KylflänsKylfläns föreningMike Doell fall...

LEGO hård driva fall Mod

jag är en datornörd, 13 år. Jag gillar också bygga grejer outta Lego. Nu, mina två världar kolliderar.Jag gjorde en Lego yttre USB hård driva! OK, bra, tekniskt, jag gjorde inte det, jag bara modded fallet. Inneslutningen fungerade bra, men det var h...

USB-tumdrev Zippo-tändare fall Mod (fickformat tävling! RÖSTA PÅ MIG!)

Trött på det tråkiga ser USB tumma driva?Krydda upp med detta Zippo lättare Mod!Steg 1: leveranser! Du behöver några saker att göra detta instructable hända.Här är listan:Limpistol + limTänger/SnipsUSB-minneGamla ZippoTvå starka magneterSteg 2: Ta is...

IPad Air auto sleep/wake fall mod

sätta din iPad luft att sova när du stänger ditt fall (om du köpt ett fall som inte gör detta)Detta kan skada din iPAD!JAG INTE REKOMMENDERAR DETTA, REKOMMENDERAR JAG ATT KÖPA EN OFFICIELL APPLE SMART FALL!Jag är JUST visar du vad jag gjorde, det kan...

Dator fall gravyr

en old-School metod för att anpassa en dator lackering. Jag Ursprungligen postat detta på PCAPEX men jag beslutat att lägga upp den här cuz det var min första mod.Först av allt, min första mod jag planerar att använda min gamla alienware och bör förb...

Custom NES fall mod

jag har varit ett stort fan av Nintendo (NES) sedan den först kom ut 1985. Jag har alltid hållit en arbetande NES omkring, och ibland spela. Döda tid surfa på interweb, och jag upptäckte casemodding. Jag älskade omedelbart idén att göra en anpassade...