8U Rack från IKEA RAST tabellen falljag var i behov av ett instrument rack att hålla all min musikutrustning, men jag inte var villig att betala ca £60 för en. Jag upptäckte IKEA avsaknaden rack, tillverkad av ett soffbord. Åka till IKEA för att köpa en, jag var lite besviken eftersom bristen på soffbordet är mycket stor för vad jag behöver, och också konstruktion kvalitet är skräp - benen är gjorda av en kartong bikakestruktur och är mycket tunn. Jag såg emellertid senare på nattduksbordet RAST. Vid mätning av det, jag var mycket glad att upptäcka det var 19 inches inne - den exakta dimensionen för rack mount redskap. Jag köpte en och tog hem hitta det var perfekt för ett rack. Den är gjord av massiv furu trä så det är mycket robust, men också attraktiva. Det finns också en mycket praktisk hylla på toppen att sätta andra bitar av redskap som blandare, drum-maskiner eller effektboxar.

Du kan färga eller måla den som du vill. Oförändrad, den rymmer endast 6 rack enheter, men om du sänker hyllan, kan du hålla upp till 8. De slutliga kostnaderna för detta projekt är ca £25.

Se Steg
Relaterade Ämnen

20 enheter instrument rack från IKEAs bristen på tabeller

Om du äger rack utrustning vet du hur dyrt kan vara att köpa en fin rack för att stapla dem up...thats varför denna idé ledde till i mitt sinne... en rack med 20 enheter utrymme för min utrustning, med en trevlig trä utseende och för mindre än 30 spä...

Bygga en tv rack med en ikea brist på tabell [aka lackrack]

min fru ville att jag skulle städa upp alla kablar och skräp runt min tv skåp. Efter några google-ning och en snabb tur till Ikea bygga jag detta.Jag blev inspirerad av: http://wiki.eth-0.nl/index.php/LackRackJag använde det delarIKEA brist på tabell...

Trä Magazine Rack från Ikea delar

så detta är min första instructable, jag hoppas alla har det lika mycket som jag njöt av att göra detMin flickvän och jag har letat efter en fin billig tidningsställ ett tag nu. Men allt som vi hittar är antingen för dyrt eller inte efter vår smak. S...

IKEA cykel Rack hacka

Under åren har cykling tar över mer och mer av mitt liv. Start som kid racing BMX till ridning spår cyklar på stadens gator och nu dyrare cyklar med växlar och prylar. Alla dessa cyklar har jag samla för olika scenarier börjar ta över min lilla lägen...

Cykel dra Rack - jag gjorde det på TechShop!

Problem... hur du ta hem en cykel från cykelaffär när allt du behöver är en cykel att rida?Det är mitt mål att kunna göra alla mina ärenden med cykel. Tyvärr, ett ärende som jag inte kunde göra med cykel är att plocka upp en annan cykel på cykelaffär...

Drivved kniv Rack

Jag har drömt om att bygga en klassisk kniv rack, ända sedan vår billiga rack föll på golvet och bröt. Jag lucked i vissa drivved en bogserbåt operatör vän till mig plockade från havet av punkt Bonita. Efter lite efterforskningar upptäckte jag trä är...

Justerbar tabell Top bok Rack

du vill ha en cool helg projekt?? Vad sägs om en helg projekt att göra med dina barn, att introducera dem till roliga värld av träbearbetning? Intresserad av?Här är en cool tabell top bok rack som är bra att hålla alla dessa böcker organiserad på bor...

Kök hylla från en träpall

I denna handledning kommer vi att visa en av de många sätt att förvandla en vanlig träpall till ett bra komplement till alla hem! Det finns gott om Instructables som visar hur man gör en tabell från en pall eller stol, men vår hylla kan användas prak...

Team Building övningar

några enkla och roliga teambuilding övningar och spel att få någon grupp arbetar tillsammans.Detta kommer från mina erfarenheter som och att arbeta med ungdomar i en kyrklig miljö. Ingenting är mer utmanande då få högstadiet och gymnasieelever att sa...

Använd din gamla tvål rester - och njuta av det!

Alla vet känslan... du har en härlig, ny bar tvål, en glädje att använda, men det snabbt försämras i lite skrot av tvål som inte löddra, pauser när du använder det, och slinker igenom fingrarna att sitta hånfullt på dusch golv - eller, ännu värre, an...

3D tryckt Power bågfil

Detta är power bågfil som kommer att skära oftast något. Från trä till plast till stål. Jag har också testat detta med rostfritt stål. Filmerna nedan visar hur det fungerar samt Visa komponent arrangemanget.Steg 1: Strukturlista (BOM)StycklistaBOM 6...

Trasa blöja sorterare

Min partner och jag upptäckte tidigt med vår son att det är bra att alltid ha färska blöjor å sidan och enkelt tillgängligt. Vi ville behålla vår sons tygblöjor så de skulle vara lätt att ta medan du håller en slingrande baby, men efter att ha gjort...

Hur man gör s'mores (på tre olika sätt)

Här är hur man gör en stor s'more tre olika sätt. Om du är camping utanför eller sug efter en marshmallow inne, här är stegen för att göra en s'more i ditt kök eller över elden (helst inte en brand i köket). De tre första steg måste utföras för alla...

(Fällbara) vägg monterad stående skrivbord

Jag ville skapa ett stående skrivbord för mig själv, men jag ville kunna lägga undan när inte i använda. (Ja, även mindre fotavtryck än en vanlig stående skrivbord)Jag valde att använda ett sidobord IKEA saknas för det är ljus. Billigt och enkelt ers...

19-tums kommunikation rack, IKEA brist

En 8U, 19-tums rack kostar ca US$ 2000, det är en stor över dyra för hur, men med en minsta budget och ansträngning, om en US$ 70 och en regnig söndag, något liknande kunde uppnås. KISS, Kit it Simple Stupid var strategin eftersom tanken var inte att...

IKEA Hack Mail Rack

med bara en hylla och några IKEA magazine innehavare, det är lätt att göra en praktisk förvaring station för mail och allehanda viktiga saker. Placera denna rätt genom dörren, och aldrig mer kommer du undrar där dina nycklar eller telefon vandrade iv...

IKEA krydda Rack smycken innehavaren

Du har förmodligen sett ett antal sätt att använda IKEA'sBekvam kryddhylla för saker annat än, Tja, kryddor. Dagens DIY projekt har denna mångsidiga pjäs som chic DIY smycken innehavare.Material som behövs:IKEA Bekvam krydda rackHooksSpray färg / trä...

DIY antika vitkalkade sko-rack från gamla IKEA delar & skrot

så jag har problem många av oss står inför, särskilt i en stad där utrymmet är tight. För många skor och inte tillräckligt med lagringsutrymme. o_0 så jag beslutade att bygga ett skoställ och fick idén att använda vissa delar från en IKEA skrivbord k...

Att göra ett rekord fall ur Ikea Trissa

Ikea hade en försäljning på dessa lådor och de såg ut som de skulle glida rakt in i min Expedit bokhylla som jag har min tur tabeller på men så var inte fallet. Det var emellertid inte till fjärran.Steg 1: Cutdown Rutan normal Trissa är 13 3/4 inches...