9V Usb Altoids Tin laddare med 2 ledHej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princip allt som jag använt är från radio shack, och det kommer att kosta dig runt omkring 20 dollar att köpa alla delar (inte inklusive batteriet, eftersom även normala människor har 9 volts batterier ligger runt huset). Men eftersom Radio Shack säljer de flesta av de objekt som krävs för detta projekt i mängder av 2-5 stycken, pengar är värt det. Så länge du har bara ett 9v batteri, en 9v-kontakt, en slide switch, sladdar, en 5v regulator och en extra ledde från 2 pack, kan du göra en (förutom den ljusa blå LED delen)!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Växla läge Altoids iPOD laddare med 3 "AA" batterier

målet med detta projekt var att bygga en effektiv Altoids tin iPod (firewire) laddare som körs på 3 (uppladdningsbara) "AA" batterier. Projektet började som ett samarbete med Sky på PCB design och konstruktion, och jag på krets och firmware. Som...

ALTOIDS TIN CANDLE, MED BARA EN LAMPA.

i detta instructable, jag kommer att lära dig att skapa en Altoids tin candle, med hjälp av minimalistisk resurser!DISCLAIMER: JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR NÅGON SKADA ELLER EGENDOM SKADA DU KAN STÖTA PÅ DETTA INSTRUCTABLE. VARA NOGGRANN OCH SÄKER OCH SM...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Lilla Altoid Tin Robot med personlighet

jag älskar robotar. Normalt de som jag bygger är ganska stora och inte skulle passa i fickan, men för en omväxling jag beslutat jag skulle prova något litet och roligt! Denna robot är just detta, och i själva verket passar inuti en altoids tin. Det ä...

Hur man gör en Altoids tin laddare

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en Altoids telefonladdare. Deras en bra sak att ha i bilen eller stuvas bort någonstans i huset ifall strömmen går och du behöver ta ut din trogna mobiltelefon.Steg 1: Få det tillsammansLista:1 9v batteri klip...

Altoids Tin spis med potten resten

The Pot Rest i detta Instructable är avsett som en förbättring av lo-tec's Instructable "Altoids Tin alkohol spis" och plockar upp där lo-tec: s Instructable slutar av visar stegen för att lägga till denna funktion till din Altoids Tin alkohol s...

Enkel USB-Altoids AA laddare!

Dag jag ska visa er hur man bygger en 4 x AA laddare som fungerar mycket bra på någon USB-enhet. Jag har märkt att det kan ladda så snabbt som en väggladdare, kanske ännu snabbare!Denna handledning är perfekt att göra om du är nybörjare och vill lära...

Enkla 9v USB-laddare i en Altoids tin

delar som användsAltoids Tin (tom)5V spänning regulator-i används en 7805Kvinnliga USB-portWireBatteri klippBatteriVerktygLödkolvLödaDrillEn filTillvalKrympslangSwitchObs: detta är min första instructable behaga tala mig hur jag gjorde :)Steg 1: 7805...

DIY USB-Altoids Apple/Samsung laddare

Om du läst min profil beskrivning, säga jag att jag älskar att bygga USB-enheter. Jag tänker alltid på enheter ladda nästa med det apple-liknande funktion som försöker stoppa oss DIY-nalister för att bygga vår egen laddare. Du uppenbarligen vet att A...

Altoids Tin USB-hubb

detta är en 3 port USB-hubb med en flexibel manliga port leder ut. Hela är mycket enkelt att bygga och är en rolig hårdvara hacka. Navet är också inbyggda i en altoids tin, nu får du några lustiga ser från människor när de ser du ansluta din flash-en...

Gör ett uppladdningsbart Pocket LED Flood Light [Altoids Tin]

i detta instruera-kan jag kommer att visa dig hur man gör en uppladdningsbar Pocket LED Flood Light, vad du behöver, altoids tin, 12 volt litium batteri med laddare, 24 led ljusramp, 1 hane 12v. kontakt, värme Krymp slang, silikon, 2 små magneter. ve...

Sol mobiltelefon laddare gjorda av gamla delar och en... ALTOIDS TIN... vad annars??

Vad gör dessa 2 träffar har gemensamt? Tja kan du bära dem tillsammans i en handväska eller ryggsäck. I slutet av detta instructable de kommer att ha mycket gemensamt.Jag ska visa dig hur man ta modet från en gammal liggande lysdiod och göra det till...

Altoids Tin USB Hub 2.0

detta är en uppdatering av min Altoids tin USB-hubb. Jag la en 5V grön LED (finns på radio shack) som lyser upp när den är nätansluten. Se till att kolla in min ursprungliga projektet.-Känn dig fri att borra ett hål i din burk och ansluta en LED till...

Altoids Tin bärbara bakbord med Power Supply

Im användande Lödfritt set av brödunderläggen mycket ofta, jag finner det mycket användbart slipper du löda allt, så du inte kommer att förstöra dina delar och du kan snabbt ändra något om theres ett problem. Nyligen arbetar jag på ett stort projekt...

Dubbel USB-laddare med växling Regulator

detta är en bärbar USB-laddare. Det använder en kickeffektivitet byter regulator som körs på 85-94% verkningsgrad beroende på ingående spänning och belastning.Det tar en inspänning från 8 till 16 volt och kan köra från allt från ett 9 volts batteri t...

Göra en Altoids Tin bärbara Helping Hands (med Fume Extractor)

Hej det här är min första Instructable så jag hoppas du kommer att gilla det.För några dagar sedan har jag beslutat att skapa denna coola Altoid Tin bärbara Helping Hands. Jag lödning mycket så jag behöver hjälpande händer men för det mesta jag gör b...

{Bäst} Altoids Tin LED ficklampa

detta instructable är en post i Pocket-Sized tävlingen, så rösta!Detta instructable är en post i orkanen Laser tävlingen, så rösta!Detta instructable är en post i Green Tech tävlingen, så rösta!Någonsin behöver en ficklampa, men inte vill släpa runt...

Mini Marionette med scenen i Altoids Tin

jag trodde det skulle vara gulligt att göra en mini marionette med en liten scen som skulle passa i en Altoids tin och skulle också kunna hållas där. Så i videon var jag att vara dum och pojkvännen trodde det skulle vara roligt att lägga upp en video...

Så gör du: Altoids Tin USB driva Protector/bärande fall

detta Instructable visar dig hur man gör en USB tumma driva protector/bära fall ur en Altoids tin. Om du är som mig och har flera USB tumma drivar, hjälper detta organisera del av ditt digitala liv! Detta enkla projekt kan skapas på fem minuter, om d...