A.P.T.A.W. - alla ändamål Tactical Assault vapendetta vapen kan användas för någon misshandel utom psykologiska. Bifogat: handgranat, kniv med en liten pistol gömd i handtaget, spänna pistol, små semi-auto pistol, granatkastare, ammo för kniv och semi auto pistol och en kniv kan fungera som en bajonett. PLZ TAKT!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Alla ändamål mjöl salta snacks i tre enkla varianter.

Namak pare eller nimki. Det finns många namn för denna krispiga mellanmål. De är gjorda på många sätt och många former men en sak är de är så lockande och du kan inte motstå att äta dem. Detta mellanmål går bra med några drink.Ingredienser som krävs:...

Dremel - alla ändamål penny kniven

Detta instructable visar processen att göra din egen alla ändamål kniven för en Dremel tillverkad av ett öre.Huvudsyftet för detta verktyg var att klippa ut plasten i denna 8000 Lumen LED blixt ljus instructable som kan ses härSteg 1: Material och ve...

Gör din egen alla ändamål renare

Jag har gjort min egen allrengöringsmedel år! Det är så enkelt och kräver endast tre saker-vatten, sprayflaska och rengöringsvätska.Steg 1: Mix Jag använder återvunnet spray flaskor från tidigare köp... Ren dem väl med varmt vatten.Jag lägger ungefär...

Alla ändamål kex Mix

Är du trött på att köpa dyra kex Mixs? Expecially Biscquick?Här är en lösning. Ingredienserna är billigare på sikt köpa i bulk. Och att göra vad du behöver hemlagad och färska.Inget slår friskhet av hemlagad objekt. Och hemmagjord alla ändamål kex Mi...

Alla ändamål grov sågade projektregistret

Min fru ville ha en projektregistret att hon kunde göra mat prep, sömnad och andra projekt på. Hon ville också att det är oavslutat - som ett arbetsbord. Så jag tänkte att det bästa alternativet skulle för att bygga något så skrymmande att hon aldrig...

Alla ändamål Robotic Platform

HejI detta instructable jag kommer visa er hur man bygger ett allrengöringsmedel robotic platform. Tidigare har jag arbetat mycket med robotar. Det finns vissa robotliknande plattformar finns men de har vikt hastighet och storleksbegränsningar plus a...

Alla ändamål: Äpple och Yoghurt fyllning

Detta är en mycket enkel äpple och yoghurt fyllning jag brukade göra det ofta när jag var i college. Jag är en stor foodie men ville äta kryddig och frisk ännu haft aldrig mycket tid att göra något utöver det vanliga. Detta recept kan användas för at...

Låg kostnad alla ändamål mål styrelsen

Jag har nyligen beslutat att ta upp kniv kastar, och naturligtvis det innebar att jag behövde ett mål, så, naturligtvis, jag byggde. Det var mycket billigt, extremt lätt att göra och bäst av alla gratis eftersom det gjordes från skrotar vi hade ligga...

Regenererade pall och plywood alla ändamål tabell

Jag flyttade någon gång sedan och pengar är nu ett problem. Större problem är bristen på lagring under diskbänken i stora badrummet, så jag fick några saknade pallar och en bit plywood att starta denna snabba projekt.Steg 1: Att göra upp Efter att ha...

Alla ändamål fjäderfä lager

hade vi en Turkiet stommen kvar från Thanksgiving i år som jag inte vill slösa, så jag gjorde en stor gryta av stock ur den. Du kan säkert ersätta kyckling....

FX-9 (TAW) eller taktiska angrepp vapen

här är FX-9 Tactical assault vapen. Denna pistol var utformad som ett allrengöringsmedel vapen. Det började som min hopfällbara pistol som du kan se här. . Det eld inte över 5 fot så jag tog den och försökte göra det en slunga shot. Det fungerade int...

Fleece sjöjungfru svans Lap filt/Baby säck, alla storlekar

detta roliga enkla sy projekt var inspirerad av en vacker virka mönster som jag hittade på nätet. Enkla och attraktiva men det var tidskrävande att göra. En ung vän föreslog jag försöker göra en med fleece och här är vi. Två lager av tyg gör denna co...

Lord Sauron hjälm tårta - en kaka dem alla!

Detta är min andra försök på en 3D tårta. Jag lärt mig mycket mer av denna kaka också. Jag gjorde en hel del om samma misstag igen för ändå. Lol. Lord Sauron är från Sagan om ringen serien om du inte visste. Vi gjorde, Japp du gissade rätt, en Sagan...

Belgiska våfflor med en kokosolja/grädde ost twist (alla hjärtans dag Edition)

jag älskar våfflor, och jag slår de flesta tjejer gör. Så för alla som planerar frukost i sängen sak, anser detta som ett alternativ hon / eller han kommer att älska!Belgiska våfflorTorra ingredienser:1 kopp tårta mjöl1/2 kopp för alla ändamål mjöl3/...

Vanilj Cupcakes

Stor vanilj Cupcake recept!Steg 1: Ingredienser/materialIngredienser:1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 stick osaltat smör1 dl socker2 ägg1 äggula1 1/2 tsk vaniljextrakt2/3 kopp varm mjölkSteg 2: Blanda de torra ingrediens...

Baby majs Fry

Grunt stekt baby liktornar blandas med andra ingredienser gör det en perfekt kväll mellanmål med kaffe. Det tar ca 40-45 minuter för att förbereda och smakar så bra barnen kommer att älska den.Steg 1: ingredienser Cirka 5 öronen av minimajsHalv kopp...

Förvara laddare en

Vi har nyligen infört Samsung Andriod enheter i till arbetsplatsen... men det stod snart klart att de "fria" vägg laddarna var bara för mycket frestelsen för "någon" att lämna i det power board... och de fortsatte att gå...Så utarbetat...

IKEA Ribba Word Clock

Min första ordet klocka var "igång" ungefär 5 år sedan. Den var baserad på de traditionella enskilda LED-klockorna med mer lödfogar och ledningar än jag hade tid, eller tålamod för. Det togs upp och bits gjort då och då för att lägga undan samla...

Kaffe Merignue - en episk misslyckande och hur man inte gör det!

Jag planerar för kaffe tävlingen. Jag har aldrig gjort en maräng och därmed tänkt på att göra en kaffe maräng. Jag började på riktigt bra.Men en gång gick ur och jag försökte rätta till det. Sedan så småningom visade det sig vara en riktig röra.Jag h...