A simple lamp made from laminated woodHi everybody!

I min utbildning att bli licensierade trä/metall butiken lärare fick jag bygga många saker. Ett av uppdragen var att experimentera med laminerade böjt trä. Vi bör göra en rund del, en del gjorda av en solid bit med skära skåror, och försök att plasta något vi inte har gjort förut.

Jag ville göra något användbart så jag bestämde mig att bygga en enkel läslampa. Den runda delen användes för foten, den fasta delen med de skära skåror för montern och den experimentella delen för de elektriskt ledande.

Som vanligt - gör inte detta om du är osäker på maskinerna eller El ingår. Använd sunt förnuft och vara försiktig. Och ledsen för konstiga engelska, det är inte mitt modersmål.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Achille le grand (a lamp made from fire extinguishers)

As some of you already know, I love turning objects into something they are not. Med mig, en skruvmejsel blir en gaffel, en basket blir en väska, en burk blir citron juicepress, en jerrycan blir en talare, gamla godis förvandlas till coola smycken oc...

Old Camera Style Lamp made from scrap, Fullmetal

Hello,Here´s en annan lampa i´ve tillverkad av skrot och carpartsDet blev utseendet på en Vintage filmcamera wich jag verkligen gillar, på grund av det smutsiga krossat glaset med gravyr det ser mycket mer används och ursprungliga vintage.Thats inte...

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Awesome Night-Light Castle/ Taj Mahal Made From Old Fabric

Detta är en super lätt men tidskrävande uppgift, som du kan göra en supercool nattlampa eller lampa nyans för alla rum. Det finns många olika sätt att göra detta men bäst skulle vara med trasa och sy den i fläckar runt strukturen på lampskärmen. Om d...

Dust Cyclone made from a Traffic Cone

This is my first try at a Dust Cyclone separator A La' a home made dust deputy. Liksom många före mig jag tittat på damm ersättaren och tänkte att jag kunde ha en spricka på att bygga en själv.Inget särskilt knepigt eller större färdigheter som krävs...

Maker/Work Bench From Scrap Wood

Jag hade en plast fällbord för att bygga olika projekt i min verkstad. Det var en bit tunn (gå figur) och inte de mest solida tabellen i världen. Jag behövde något mer passande för en arbetsplats. Det var dags att göra något robust, stark och bra sök...

De flesta Simple Home-Made PCB genom Toner överföring

jämför med Photo-sensitive PCB, toner överföring PCB kräver mindre verktyg, steg att göra, också varje lätt att kontrollera. Vi avslutar denna enkla styrelse i 10 minuter. Naturligtvis, vi ger en mycket professionell PCB service nu, du kan få en myck...

Vertical garden, vegetal wall / fense from recycled wood

Hihär är tanken: göra en levande vägg som ska användas som ocultation (dölja papperskorgen)den utrustning som används:-strukturera av en trä säng (återvinning)-A blad (Idont nu hur att nämna detta, jag är franska (storlek: 20 cm mer än kanalbredd, 2,...

Toy Steam Boat made from Recyclable Material

What you need:6 - 8oz burkar8ft av kopparrör1 - såg som kan skära koppar1-stora kan (som en energidryck kan)1-två liters plastflaska1 - betydelsen av duck tape1 - exacto kniv1-runda pinne ungefär två inches i diameter.1) skär helhet i din stora energ...

Graefin 10 a small dinghy made from cardboard

Hej gjorde jag en liten segling jolle med ovanliga material. Jag använde en gammal plan från thJag gillar att använda saker som "ramlar av lastbilen" eller behöver ingen. Jag har hittat några ark från 10mm papp med en honeycomb liknande struktur...

Min speciella Chao Pan Rice(made from left overs)

lätt att förbereda Chao Pan ris till frukost. Allt du behöver är 2 msk av matolja, lök, vitlök, lämnade över ris, stekt skinka hackad, stekt hotdog hackad (om önskat), ägg, ostronsås, salt och krydda efter smak. Första, sautee lök och vitlök. Sedan L...

Bottle lampa AKA Bacardi lampa

detta kommer att visa dig hur man förvandlar en vanlig flaska till en glödlampa.Detta är ett experiment och det kan finnas brister men som är en del av inlärningsprocessen.Jag använde en Bacardi flaska för lampan men någon glasflaska kommer att göra,...

Stora siffror bakåt räkna bluetooth klocka

varför?Jag ville göra min egen stor 7-segment siffror för en lång tid nu. Jag hade några idéer hur man gör dem annorlunda. Under processen kom jag till slutsatsen att den standard 7-segment displayen är inte så illa :). Jag var tvungen att ändra på n...

Bungee Bazooka

detta är i huvudsak en axeln monterad lyftsele skott som skjuter stora hembakade Nerf-typ dart.Det kan också användas för att starta andra saker som tennisbollar, golfbollar, tomater, äpplen och även råa ägg.Detta är något jag hade jobbat på baksidan...

En fungerande, gamla Timey Stirlingmotor - handverktyg bara!

The Stirlingmotor i detta instructable är den enklaste, säkraste motor jag har hittat. Det är en bra storlek, mycket robust, ganska billigt (om du har tillgång till verktyg) och gör ett bra projekt för att lära sig använda verktyg och hur fysiska beg...

Kickin ' Kiosk, Mp3 Jukebox

denna Kickin ' Kiosk kommer att hålla högtalarna Kickin ' allas favorit takt. Pulserande ljus, bra vibrationer, användarvänlighet, och bekant utseende gör det en träff på någon insamling. Enkelt välja låtar från en samling av MP3-musik på en klassisk...

Rocking tupp Radio - Hacking en radio att sätta på när solen går upp

för ett University projekt vi var att konstruera en befintlig radio för att lägga till värde.Jag vet att folk gillar att lyssna på radio på morgonen när de vaknar. Rocking RoosterRadio använder en ljussensor för att automatiskt slå sig på när solen g...

Stativ för kamera - Tripode para Camara

stativ för kamera, om du har en kamera och vill ta bra bilder där du kan vara med på bild, en bra lösning är att be att någon ta bilden eller kan du göra en robot som du ta bild, i mitt fall gjorde jag ett stativ som höll kameran , detta görs av trä...

How to make a camping radio

This is a homemade camping radio that I made from a piece of wood , A car stereo ,speakers and a power converter . Ljudet är otroligt. Det är en bil stereo, CD-spelare, med en jack spela musik från din ipod. I mina yngre år jag köpte min första mekan...