Aaahh! Riktiga monster! Ickis & OblinaMin flickvän och jag beslutat att gå för en 90-talet kid throwback kostym i år. Ickis och Oblina från Aaahh!!! Riktiga monster! Dessa var 100% hemgjorda dräkter, och inte så svårt som de ser ut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Multi-function käpp III - fackla bärare

Lägga till en fackla till toppen av en vandring personal att lysa upp din väg.VIDEON visar facklan i aktion.Detta är Del3 i serien multi-function käpp Instructable.Den ursprungliga multi-function käpp Instructable beskriver hur man:Göra en tre bit kä...

Havsfiske

detta är allt du behöver veta om havsfiske.Steg 1: Köpa ett spö och rulle Det finns ingen mening med att spendera en förmögenhet eftersom du inte kan njuta av det. Alla ta itu med affärer göra combo erbjudanden. Detta är vad du vill köpa till att bör...

Motorsåg Monster Halloween kostym prototyp

Jag älskar Halloween. Mer specifikt, jag älskar att göra häftiga kostymer och visar dem upp. För de senaste åren, har min kostym val varit en phoenix outfit som så småningom utvecklades till en flamboyant monster med ett vingspann på 12', en löjlig b...

Läskiga allvarliga Keeper monster

hur jag fick idén för denna kostym var jag kombinerade flera bilder på monster att jag gillade och kombinerat olika delar och kom upp med detta. Hoppas ni gillar den.Jag först började med en skallig mössa och används anda tuggummi för att limma det n...

Jätte Monster händer (nu med action video!)

Detta är en instructable som följer byggandet av min jätte Monster händer. De är ett Halloween tillbehör avsedda att bäras med skräck huvudet.Detta projekt var ljus på preconception. Jag består mestadels det när jag gick. Band in, barn, detta kommer...

7' monster kostym

Jag har länge velat skapa en jätte monster kostym. Drivs från spänning och roliga jag hade att göra Batman kostym, bestämde jag mig att få ambitiösa.Jag drog upp ansiktet en dag när uttråkad i ett möte och sedan dess min fantasi har tagit mig mot res...

Hur man startar en Monster Fish Tank

I denna tutorial lär jag dig hur du ställer in, underhålla och vårda den mest fantastiska typ av sötvatten akvarium finns; Rovdjuret tanken. Detta ska se till att fånga alla besökarnas uppmärksamhet... särskilt under matdags.Steg 1: Skaffa en tom Tan...

Monster snor

Monster snor är lite känd delikatess som finns endast i de kallare månaderna, främst oktober (i början av den officiella Monster kalla årstiden), om man vet hur att hitta den.Först måste du söka den djupaste, mörkaste skogar och dampest, dammande gro...

Monster i en låda, Haunted House Halloween Prop

När jag byggde detta projekt, jag var inte ursprungligen planerar på att göra en instructable med det, så förlåt mig för bristen på bilder tidigt i byggprocessen. Dock med undantag för mekanik är konstruktion ganska mycket enkelt.Att vara en av de fr...

Monster-In-A-Box Halloween Prop (Del1, The Box) eller bara en bra pall låda

Jag har sett flera Monster-In-A-Box videor på YouTube under de senaste åren och varit fascinerad av dem. Jag har inte sett mycket många detaljerade instruktioner om hur man sätter man ihop ändå. Jag ville bygga min första Halloween prop i år och jag...

Ledde powered monster energy kan

så jag gjorde en led belyst monster energy kan, och detta är min första instructable så jag inte är alltför säker på om detta är mycket bra, men detta bör inte vara mycket svårt att byggt, det tog mig ca en timme kanske för att göra detta.-För detta...

Att skapa en Guardian Monster i 123D varelse

att skapa en Guardian Monster i 123D varelse.Beskyddare av de stulna guld gömd i katakomberna under jorden av Skugga elit.Han har inga ögon som dess mörka underground, men kan känsla någon nära genom.Du behöver 123D varelse tillgänglig från Apples Ap...

Spela rockband 2 med en riktig gitarr och boxhandskar

gör plast gitarr controller för rockband och Guitar Hero känns dumt? Inte skulle du hellre spela på Harmonix spel med en riktig gitarr? Naturligtvis göra du! Och vad sägs om att få stansade i axeln med boxning handskar när du spelar, bara för att gör...

Att skapa ett Halloween Monster med 123D varelse

skapa en rolig Candy Monster för Halloween.Detta Instructable kommer att vara i 4 video tid förflutit segment. Den första skulptera Candy Monster, målning Candy Monster, skulptera och måla en godis hink och skulptera och måla en slickepinne.Du behöve...

Monster klorna med hemgjord papper lera

Jag gillar monster kostymer. Tyvärr, de flesta av dem där ute ser töntiga, är för dyra, eller båda, så jag sluta göra en hel del min egen bitar. Ett stycke jag specifikt har haft problem att hitta är några anständiga klor.Jag ville klor som hade följ...

Förvandla din mollskinn till en haj dinosaurie monster med 3D tryckta delar

Detta projekt ingår i ett kort och roligt samarbete med kollega Pier 9 sänds konstnärer i Residence Bernie Lubell, Maddy Maxey och Andrew Thurlow. I början av vår hemvist fick vi alla dessa coola lilla bärbara datorer. För ett litet projekt beslutat...

Bygga en riktig bell-slående klocka för din dator och en brandsläckare-slående klocka.

En mässing klocka, ett litet relä några saker och en riktig klocka kan slå timmarna på skrivbordet.Om detta projekt kan köras på Windows och Mac OS X också, jag idecided att installera Ubuntu Linux på en PC jag hittade i papperskorgen och jobbar på d...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...

Cookie Monster muffins

Cookie monster muffins har varit på mig ända sedan vi började cupcake utmaningen. Jag älskar absolut cupcakes, men den här gången ville jag fokusera mer på inredning än smak. Om du har en läcker cupcake recept, Använd gärna det här. Jag betalade vörd...