Accelerometer-logger med SD-kort minneen logger enhet för åtgärd tvingar på en berg och dalbana och spara dem till ett SD-kort.
Det är också möjligt att modifiera programvaran i enheten så att den kan mäta annat om det kan vara ansluten till en i2c-buss.

Top Thrill Dragster

Se Steg
Relaterade Ämnen

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extra

Undistructible uppgradering till din gamla föråldrade stereoanläggning med SD-kort, USB, trådlös extraVad du uppnå genom att göra detta utan skadliga bil fm modilator:-1. fortsätta att använda i bil2. Använd för att höra musik från sd-kort, usb pendr...

Bilen datta logger med hjälp av OBD-II-protokoll (atmega 2560 + SD-kort + lcd 16 x 2)

OK först av allt detta var ett sista projekt för min mikroprocessor kurs i mitt universitet, dess avsedda att förtydliga och guide till någon har ett liknande projekt eller bara vill göra det och lära, tror eftersom när jag gjorde detta projekt det v...

ACCELEROMETER & LOGGER + göra & användning

Bakgrund och syfteFör några veckor sedan en vän bröt hennes underarm: hon var på en buss vars föraren drog våldsamt bromsarna, och hon föll ner. Detta påminde mig om de få gånger som jag hade (artigt) påminna busschauffören att han inte skulle transp...

Raspberry PI och DHT22 temperatur och luftfuktighet-logger med lampa och e-varningar

Detta är en Raspberry Pi grundval av temperatur och luftfuktighet logger som använder 2 (fungerar även med 1) Adafruit DHT22 sensorer för mätningar. Du kanske har sett liknande typ av instruktioner innan, men här har en twist. Det bara läsa inte temp...

Automatisk påminnelse/varning med ljud kort

Mina barn alltid lämnar sidan garagedörren öppen när de tar ut Papperskorgen eller återvinningsbart avfall och jag alltid skrika åt dem att stänga dörren eftersom det kan vara ett sätt för vissa oönskade/odåga att få i och ibland blir det riktigt kal...

4Pin Molex strömförsörjning / Power 2 HDD med ett kort

Detta kommer att VisaHur man gör en Molex 4 Pin nätaggregat från en konventionell 12V Adapter?Kör 2 externa hårddiskar med en strömadapter.Steg 1: Delar som behövsDe flesta delar från skrot som visas.12V 2A adapterManliga strömkontakt (som passar den...

Accelerometer samverkar med Mediatek Linkit en stiger ombord

Dag ska jag visa hur Mediatek Linkitone styrelsen arbetar med accellerometer ADXL335.ADXL335 är en liten, tunn, låg power, komplett 3-axlig accelerometermed signal luftkonditionerade spänning utgångar. Produkten mäter acceleration med en fullskalig m...

Hur kan jag fixa svchost med hög minne på windows 7

Hur man minska svhost.exe CPU-användning i Windows?De flesta Windows 7 användare Upplev 100% CPU-användning i deras PC och Laptop.It's verkligen frustrerande att datorn frysa av sig själv med ingen anledning. Så fick du en massa frågor i din hjärna."...

SKYDD... Aktivera PC med ett kort

ÄR DU TRÖTT PÅ ATT TRYCKA PÅ EN KNAPP TILL VÄNDA PÅ DATORN...? JAG ÄR!ÄR DU TRÖTT PÅ ÖVER MED FINGRET FÖR ATT GÖRA SAKER...? JAG ÄR!Så jag bestämde mig att ändra hur jag slår på min dator. Jag har alltid modded min dator, lampor, klockor visslar allt...

Hem I/O - kontrollerande med DAQ kort

DAQ kort gränssnitt- kontroll hem I/O använda externa enheterSteg 1: Förstå delarnaMål: DAQ kort gränssnitt-kontrollera hem I/O använda externa enheterKontroll: Ansluta I/O Ladda ner härProgram plattform: FBD (inbyggd ansluta I/OMiljö: HEM i/o- Ladda...

Magi: Den Gathering förvaringsbox med laserskurna kort fack & avdelare.

Min Magic: Gathering insamling har vuxit exponentiellt nyligen så jag tänkte det var dags att reda ut vissa fin förvaring för mina kort. Jag ville flytta dem från de gamla Fat Pack lådorna i skåpet till något mer presentabel.Steg 1: RutanJag lekte me...

Pazaak med normala kort

Hej! Om du har öppnat detta instructable antar jag du ett KOTOR fan som mig.Steg 1: Dela upp korten 6 grupper... Kungligheter jokrar spader hjärtan ruter och klöverSteg 2: Hur man spelar Pazaak är en 2 spelare. Kungligheter ska inte användas, svart k...

UNO R3 2,8 TFT pekskärm med SD kort uttag för Arduino ombord modul

Försöker få denna beröring skärm uppvisning arbetande har orsakat vissa människor frustration. Enheten kom i en antistatisk påse som visas på bilderna med en penna och ingen dokumentation. Efter att ha sökt runt hittade jag några bibliotek och arduin...

Intellekten Edison temperatur logger med RBG-LCD

Först och främst tack så mycket Instructables + Intel för Edison styrelsen och grove startkit plus!Detta projekt är första jag gjorde med styrelsen bara för att testa det och det är mycket lätt för alla att göra.Mer användarvänlig projektets som alla...

Arbetar med Adafruit FRAM minne

Jag köpte en Adafruit I2C FRAM minneschip för att kunna spara några variabler mellan omstarter på en Arduino kamera reglaget projekt var jag arbetar på. Adafruit har 2 FRAM minneskretsar. Man arbetar med SPI buss och andra använder I2C. I2C modell är...

Hur man gör avancerade magiska trolleritrick med signerat kort

I den här videon lär jag dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett signerat kort. Detta trick kräver mycket fingerfärdighet och trotsigt är avsedd för personer som är mer avancerade i kort magi. men om du lägger tid i att lära sig detta awesom...

Arduino temperatur och luftfuktighet logger med DHT11 och I2C Display

För en tid sedan har jag hittat en intressant instructable om temperatur dataloggning. Som jag hade några av de delar runt mitt skrivbord och med med anledning av att göra den Universella sköld, jag sa till mig själv varför inte göra en Arduino klock...

Office rumstemperatur logga med pcDuino och Yeelink Server

pcDuino kan ansluta till Internet via Ethernet, WiFi, GPRS och 3G. I detta projekt, kommer vi se en TMP36 temperaturgivare att känna office temperatur och tryck till yeelink server och kontrollera temperaturen när som helst var som helst via Internet...

Arduino zip lösenord ordbok anfalla med SD kort

Mycket grundläggande arduino lösenord knäckt.Leonardo prova 10000 lösenordet från SD kort lina efter linjen.Metoden är baserad på mina andra projekt (RFID-windows inloggning), är utmaningen här, att läsa lösenordet.Tyvärr efter arduino hittade rätt l...