Acer Extensa Bärbar dator (5620 / T5250) uppgradering & Tweak Guideför en tid sedan jag postat om att installera Windows XP på min nya Acer Extensa 5620-6830 laptop. Det är en trevlig liten maskin - priset var rätt, och standard specs är inte illa. Men här är lite information som kan vara till hjälp för någon med denna budget bästa köpa laptop och vill få mest valuta för sina pengar!

Denna guide kommer att omfatta tips för uppgradering, underhåll, plus tweaks och tricks specifika för denna och andra liknande modell bärbara datorer. Lär dig att fördubbla batteritiden, vilken maskinvara kan bytas ut och om det är smart att göra så. I samband med min andra Instructables har detta några värdefulla godbitar specifika för bärbara datorer.

Innehåll:

1. minne
2.Bluetooth/Wifi
3. CPU (hårdvara)
4. CPU (programvara)
5.misc. Tweaks
6. avslutande tankar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Acer Extensa 5620 Laptop Hotrod översyn Guide

vår lilla Acer Extensa 5620 har varit bra för oss de senaste två åren, va? Det är en trevlig nog maskin... men... du känner det också, eller hur? Kör lite långsam, hårddisk göra något buller, batteriet varar mindre än tjugo minuter... är det dags att...

Uppgradera din nya bärbara dator från Vista till XP

Efter installation av XP på min nya Vista laptop jag var helt förvånad över hastighet och prestanda när du kör XP över Vista. För korrekt hastighet, prestanda och verktyg har XP lösningen för dig.OUTDATED:Detta instructible är föråldrad. Jag rekommen...

Hur man installerar RAM i en bärbar dator (Asus G60-JX)

detta är en grundläggande översikt på hur till tillträde, avinstallera och installera RAM (Random Access Memory) kort i en bärbar dator. RAM används som en form av "tillfällig" minne i din dator. I grund och botten mer RAM = mer minne för progra...

Nytt liv för en gammal bärbar dator

Jag ber om ursäkt för att inte ha bilder i framsteg eller jämförelse data. Jag var inte planerar att göra en Instructable förrän efter det gjordes. Detta visar bara möjligheterna av vad man kan göra...Så min kusin gav en äldre bärbar till denna lata...

@TechShop MP: lägga till RAM till en bärbar dator

ju mer jag får till att skapa mönster i Autodesk Inventor desto mer jag känner att jag behöver en ny dator. Nyligen bestämde jag mig för att istället för att köpa ett nytt system jag skulle uppgradera minnet och se om det fanns en förbättring. Följan...

Konvertera en gammal bärbar dator till en Media Center-

hur man tar och gamla Laptop och omvandla den till en Home Theater PC som kör XBMC på Openelec.Jag har använt en Acer Aspire AMD moderkort med 1gig RAM.Hur man installerar Openelec med windows.HärObs: Openelec och XBMC är Open Source program. Kredite...

Hur uppgraderar Ram minne bärbar dator installera Ersätt

Idag ska vi se hur lätt det är att uppgradera / installera eller byta ut ram-minnet på en bärbar dator. På dagens video instructable vi använde toshiba Satellite c55d-b5102 som bara kommer med 4gb eller Ram och vi uppgraderas till 8gb Ram, använde vi...

Hur man kan förbättra en gammal bärbar dator!

Detta instructable kommer att berätta hur att få den junker ur källaren och få den till arbetsnormer igen. Du behöver inte vara en nörd eller geek att uppgradera din gamla laptop. (även alla bilder på den bärbara datorn innan målning är generiska, ef...

Toshiba T3200SX bärbar dator

Detta instructables visar dig hur du omvandlar en 1989 Toshiba T3200SX laptop till en dagens moderna bärbara super stationär dator.Här är en lista över saker du behöver för att börja detta projekt:Toshiba T3200SXIntel Core i5 - 3350P Ivy Bridge Quad-...

Bygga en bärbar dator svalare!

Bärbara datorer CPU och GPU överhettning mycket ibland, och om du inte vill att watercool, kan du lägga till fans! I detta kommer jag att visa dig hur du gör din egen laptop cooler! Du behöver följande:WireDatorfläktarNågon form av byggnadsmaterial (...

1 monitor på en bärbar dator

alltid vill lägga till en annan skärm till din bärbara dator? Här är steg för stegSteg 1: Ta bildskärmen Koppla in kabeln för makt och den andra till VGA-portenSteg 2: konfiguration På min vista, gå till trycka skärm och klicka på: ansluta en bildskä...

Enkelt sätt att anpassa din bärbara dator

någonsin se de stora skinn för bärbara datorer?Inte de ser ut som de skulle vara jättesvårt att få tillbaka av?Det är den huvudsakliga anledningen jag har skyggat dem tidigare, men riktigt vill lägga en personlig touch till min laptop, jag började tä...

Extern enhet "Sele" för bärbara datorer

varning: första INSTRUCTABLE!Efter att ha fått nog av att balansera min externa hårddisk på min laptop när jag försökte bära dem runt mitt rum, beslöt jag att göra något åt saken.Jag ville dock göra något permanent enhet omslaget eller den bärbara da...

Ta bort skärmen från en bärbar dator

Så jag har detta gamla laptop som inte fungerar och jag vill ta bort skärmen så jag kan använda det i raspberry pi-projekt. Du kan köpa en skärm för detta ändamål, men eftersom jag har en gammal bärbar dator, det är mycket vettigare att ta isär och i...

Hur du ändrar en bärbar dator Processor

från http://www.instructables.us/?p=5Steg 11. Skruva loss alla omslagen nedan din bärbara dator och ta bort batteriet, hårddisk och RAM.Steg 22. Skruva loss alla andra skruvar under din laptop och nedre höljet att exponera moderkortet.Steg 33. ta den...

Hur du ändrar ram (HP compaq bärbara datorer).

Steg 1: Förbered laptop. Behöver du:platt huvud skruvmejsel.bärbar datorRAM-krets (-s)Först:Inaktivera laptop, ta ut batery och bringa ur fattningen laddare.Steg 2: Att få i. Skruva ut skruven, finns under laptop.På andra bärbara datorer visade att s...

Gör din egen bärbara dator/laptop hud

en helt individualiserad och unika laptop hud med obegränsade möjligheter.Steg 1: Material lista och före projektet timesaver Ark med självhäftande laminat eller vinyl cling (företrädd av plast baggie, inte ersättas med väska)SaxLiten pensel (som i e...

Dekorera din bärbara dator med en dekal

Trött på samma tråkiga anteckningsboken? Krydda upp det med en lätt (och flyttbara!) dekal.Vi är Lumi. Vi vill dela våra idéer för att hjälpa dig att anpassa ditt liv. Vi kommer att göra denna tutorial använder www.lumi.com men du kan köpa din dekal...

Att lägga till hård driva utrymme till din bärbara dator

jag är säker på att många av din bärbara är full eller nästan full och vill ha ett lätt sätt att lägga till mer utrymme på hårddisken i din dator. Jag brukade hålla en USB-enhet i hemmet för säkerhetskopieringar tills nyligen, när jag var tvungen att...