Actobotics tid förflutit kanal reglaget uppgraderingActobotics kanal reglaget Kit är ett bra sätt att få motion för tid förfaller eller video med en liten kamera som en en GoPro. Eftersom jag mycket mer intervallfotografering än videoproduktion, ville jag uppgradera detta skjutreglage för att ge mig fler funktioner, såsom:

  • Gear minskning att göra heltäckande rörelsen mycket långsammare
  • Kunna montera till standard stativ för olika monteringsalternativ för horisontell rörelse
  • Lägg till motion relä att vända riktning mot vagnen när det kom till slut
  • Uppgradera reglaget så att flera kameror kunde fästas.

Jag byggde detta ett par år sedan, men trodde jag skulle lägga till fler bilder och några förklaring av stegen jag tog för att uppgradera kanal reglaget från Actobotics. Personligen använder jag detta med en GoPro på time lapse-läge eller en Sony spegel mindre NEX-5 kamera för tid förfaller. Båda fungerar bra. Antagandet är att du redan äger, eller kommer att köpa Actobotics kanal reglaget, och sedan göra ändringar i den ursprungliga designen.

Länk
http://www.servocity.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

Actobotics tid förflutit kabel Cam

Ibland är det skönt att fånga en tid förflutit sekvens med rörelse med ett större avstånd än du kan få från ett reglage. Jag har sett många kabel kameror som används inom videoproduktion, och trodde det skulle vara en bra idé att göra en som gick myc...

Actobotics 48 tum kanal reglaget med Auto Reverse & Speed Controller

2014 byggde jag den Servocity.com's Actobotics kanal reglaget för användning med intervallfotografering. Den ursprungliga bygget kan hittas via följande länkar:Reglaget byggaMed hjälp av skjutreglagetLägga till redskap reduciton och reläInstrucatable...

Arduino 2 axel tid förflutit Dolly

det är på tiden att jag visade internet min tid förflutit dolly. Detta är åtminstone iteration 4 eller 5, kombinera en linjär rörelse rigga med en panorering rigg, så tyvärr jag inte har en steg för steg byggprocessen. Men om din på mig en bild är vä...

Lång sikt tid förflutit inhägnad

Jag har en möjlighet att fånga ett byggprojekt över ca 8 månader med intervallfotografering. Jag har en gammal Canon G11 kamera som jag kan använda till ta till fånga den tid förflutit sekvensen. Denna prototyp inneslutningen kommer att säkert monter...

360 graders panorering tid förflutit för GoPro

360 graders panorering tid förflutit för GoProEste proyecto uppsving de la necesidad de realizar vídeos Time-Lapse y las opciones en el mercado para poder realizar ese giro de 360 grados son muy costosas. por lo que pensé göra uno con materiales econ...

360 rotation tid förflutit med GoPro

De flesta GoPro kameror har möjlighet att spela in time-lapse video. I en time-lapse video, när spelade på normal hastighet, verkar tid röra sig snabbare och således upphöra.(https://en.wikipedia.org/wiki/Time-lapse_photography)För att spela in en ti...

DIY tid förflutit dolly

Jag har gjort tid förfaller video länge nu. Jag ville skapa en tid förfaller video i vilken kameran också flyttas medan du fotograferar timelapse. Detta är att få en ny dimension av rörelse över en statisk tid förflutit film. Kameran ska täcka ett av...

Tid förflutit för kamera

Jag blev ombedd att göra en tid förflutit anordning för en Sony kamera som har en IR-fjärrkontroll.Sortering av IR-koder hade varit tidskrävande om jag inte hade hittat detta utmärkta bibliotek av Sebastian Setz.http://Sebastian.setz.Name/Arduino/My-...

Tid förflutit hacka

Tidsinställd hacka från Dana Freeman på Vimeo.Detta är en verkligt lätt hacka och kräver inte några verktyg eller komplex inrättas. Allt du behöver är en TiltPod och ett IKEA kök timer. Du kopplar helt enkelt magnetiskt till pod på platta ovansidan a...

ClearShot tid förflutit lins Defogger

Hålla ditt objektiv fria från damm, pollen och dagg under de långvariga time lapse fotograferingar!Verktyg som behövs förLödkolv3D-skrivare eller en vän som har en!SkruvmejselSteg 1: Ordning reservdelslistaClear Shot reservdelslista Kvt1. Slå på/stän...

GoPro vattentät tid förflutit Box

Jag sökte på Internet högt och lågt för något att montera min gopro kamera också, för att skjuta extremt lång sikt tid förflutit footage. Jag hade idéer för att omvandla en trail cam låda, till bara fästa kameran på ett träd. Den senare bara ber för...

Sprinkler Timer tid förflutit panorering enhet för GoPro eller liten kamera

om du är i fotografi, tid förflutit och/eller GoPro kameror, då du har sett massor av ägg timer-baserade panorering hacks. Också som svävar runt interwebs, men inte lika framträdande, är liknande enheter - men med en vind upp manuell sprinkler timer...

Tid förflutit med Raspberry Pi

Jag gick nyligen igenom hela processen med att installera en rasbian bild och ställa in min pi cam ta en tidsinställd bilder. Hur detta är setup kommer också att fortsätta att ta bilder efter ett strömavbrott.Vad vi ska göra...a. installera Rasbianb....

Hur att skulptera en Lion's Head i lera - tid förflutit 4 X

Detta är en annan version av min ursprungliga video, "Hur att skulptera ett lejonhuvud i lera". Denna nya version görs i 4 X vanlig hastighet - tid förflutit för dig som vill njuta av att se processen gjort snabb tid. Jag kommer att göra detta,...

GoPro hacka DIY: dubbel tid förflutit Pan Tilt med IKEA Timers

Hej Instructable kompisar!Här lägga jag en enkel DIY video med en steg för steg förklaring. Här kommer du att kunna behärska tekniken att tid förflutit med en rotation av kameran, dvs Hyperlapse.Videon är på spanska men detta behöver inte hindra dig...

3D tryckt tid förflutit Dolly

om du gillar detta instructable vänligen överväga att rösta för det i göra den riktiga tävlingen, tack.En time lapse dolly lägger en mycket dynamisk touch till ett normalt statiska form av fotografi. Jag har byggt flera dockor de senaste åren, min fö...

TIC! En knapp tid förflutit kamera Timer

detta projekt är en en-knapp time-lapse kamera timer ursprungligen utvecklades för min Canon 400D Digital SLR kamera men det bör fungera med andra kameror.Du kan köpa en fjärrbrytare för Canon 400D, men som kostar minst $35 och i slutet av dagen är d...

Raspberry PI Rotary tid förflutit rigg.

Så detta instructable handlar om en time lapse rigg. Det började som en enkel idé och sedan växte till vad du ser. Även om du inte vill bygga en time lapse rigg kanske några av delarna av denna bygga till hjälp för användare av underbara Raspberry PI...

Raspberry Pi drivs tid förflutit dolly (RasPiLapse)

här är min instructable för en hem bygga timelapse dolly. De pro riggarna för detta är ganska dyr, så jag gjorde min egen :)Rösta om du gillar detta projekt!Steg 1: programvara i hjärtat av denna maskin är en Raspberry PI, en låg kostnad litet fotavt...