Ädelost & tryffel olja grillad ostsmörgås
Lyx.
Dekadens.
Överflöd.

Varför inte ha dessa saker i din grillad ost sammich? Borta är dagarna av barndom grillad ost sammies gjorde med margarin och bearbetade ost produkt. Det är dags att skruva upp volymen på dessa dåliga pojkar och göra en vanlig mellanmål, till en extra måltid.

Mina vänner Steven och Julio har visat mig vägen, och nu är jag besatt av småäta på dessa dekadenta grillad ost smörgåsar. Och det visar... på min midja. Men ändå, detta är ett utmärkt sätt att imponera på några gäster med traditionell komfort mat, men sassed sig upp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa grillad ostsmörgås

Här är min ta på hur man gör den perfekt grillad ostsmörgås. Något som kan vara ganska tråkigt, som förvandlas till något av en trevlig måltid. Här är hemligheten... mer ost! Innan den faktiska grillning av smörgås, se jag till att lagret ut sidan i...

Avokado grillad ostsmörgås

äta grillad ost smörgåsar alltid påminner mig om min barndom, så de har blivit en komfort mat i mitt kök. Jag har också nyligen utvecklat en kärlek för avokado, så jag tänkte jag skulle kombinera två. Jag gjorde och det gjorde för den bästa grillad o...

Enkel avokado grillad ostsmörgås

jag har bara känt underverk av avokado grillad ostsmörgås i en månad och jag måste säga det är en av de bästa smörgåsar jag någonsin provat. Jag blev inspirerad av The Food Network men jag lagt min egen snurra till det (bacon jag tappade limejuice).S...

Hur man gör en grillad ostsmörgås gameboy!

God morgon/kväll/vad är i mellan! Jag tänkte (ett säkert tecken att hålla utkik) "Hur gör jag min gameboy advance bättre?" Tja, jag grunda ute hur! Detta är hur man gör en grillad ost smörgås gameboy! (inspirerad av pinky-dinky-doo) DISCLAIMER:...

Hur man gör en "Hantverkare" grillad ostsmörgås

Varför nöja sig med en fotgängare grillad ostsmörgås, när du kan skapa en "Hantverkare" grillad ost istället? Kom ihåg: "hantverkare" = "Bättre"!Steg 1: Bröd Här, jag "partner" med min lokala Boulanger att diskutera...

Hur man gör den mest djuriska grillad ostsmörgås

denna grillad ost är en som gör din lokala mataffär älskar dig.Steg 1: Få ingredienser För en grillad ostsmörgås, behöver du två skivor bröd, två skivor ost, smör och ditt val av kryddorSteg 2: Förbereda det Måste du först smör varje brödskiva. Efter...

Jalapeño Popper grillad ostsmörgås

De säger att vissa gillar det varmt... Är du en värme sökare? Älskar du klassiska komfort livsmedel som grillad ost? Eller är du bara en älskare av de stekta, krispigt och krämig lite jalapeno poppers? Om du sagt ja till någon av dessa frågor du måst...

Hur man gör kalkon Bacon och avokado grillad ostsmörgås

Detta är en snabb video guide på hur du gör din egen grillad ostsmörgås med kalkon bacon och avokado....

Kryddade grillad ostsmörgås

detta är en ny variant på den klassiska grillad ostsmörgås.Jag använder en gjutjärn grill för att grilla smörgåsar men en smörgåsgrill eller stekpanna skulle fungera lika bra.Steg 1: Stiftelsen Detta är vad du kommer att behöva bygga denna klassiker....

Den näst sista grillad ostsmörgås

inte din mammas grillad ost... om du råkar vara en av barnen... Här är en instruktions video som visar hur du tar din grillad ost smörgåsar till nästa nivå.Processen är mycket enkelt och okomplicerat, om du använder en smörgås press som George Forema...

Grillad ostsmörgås och Bacon

grillad ost smörgåsar är en av mina favorit smörgåsar; särskilt under vintern. Det var inte fullt så varmt idag, så jag gjorde tomatsoppa med grillad ost smörgåsar! Jag gör dem annorlunda än någon annan jag vet. Vi älskar dem.Steg 1: ingredienser För...

Hur man gör den bästa grillad ostsmörgås någonsin

material som behövs:SmörSmörknivTvå skivor brödFry panOstFavorit smak av syltSteg 1: Placera två bitar av brödet på en plan yta.Steg 2: Ta bort smör med Smörkniv (ca en matsked) och jämnt fördelade på ovansidan av båda brödskivorna.Steg 3: Skär tunna...

Varmluftspistol matlagning - grillad ostsmörgås

Njut!Tack för att titta på!...

Stekt runda biff och grillad ostsmörgås

beroende på var du är rund biff kan kallas Georgien rund biff, NC rund biff, Memphis runda biff eller vad men dess BOLOGNA! Ja bologna, att föga imponerande lunchmeat från barndomen. Denna teknik ger det en helt ny smakprofilSteg 1: Låt oss vad vi ko...

Grillad skinka och ostsmörgås

jag älskar varma smörgåsar och en av de jag bott på som jag växte upp var en grillad ostsmörgås. Jag älskar fortfarande dem, först nu har de en vuxen upp twist. Jag grill skinka, cheddarost och mjukost tillsammans. UM, underbart! Här är hur jag gör d...

Grillad ost för varje tillfälle

Vad är inte för att älska om sentimental, melty ost och krispiga, mjukt bröd? Tillsammans är de det perfekta paret.Men jag tror det är dags att ge klassiska cheddar och vitt bröd en paus.Jag har loggat här några tips och idéer om hur man gör enkla, k...

Perfekt grillad ost

Helt rätt för någon måltid och någon familjemedlem. Här är hur man gör en perfekt grillad ostsmörgås. Denna toasty, melty smörgås och en skål med soppa kan bli din favorit comfort mat!Steg 1: Vad du behöverSkivat bröd. Jag föredrar en hela korn.Skiva...

KAKA grillad ost & tomat soppa

Jag är ganska säker på att alla älskar Grillad ost smörgåsar doppad i tomatsoppa.Men... för dessert?Ja! Denna grillad ostsmörgås och soppa är 100% söt! Det är så övertygande, att det är ett lite konstigt att äta. Men när du komma förbi det maskerad s...

Avocado Bacon grillad ost

Letar du efter ett nytt sätt att njuta av en gammal klassiker? Är du trött på samma gamla grillad ostsmörgås? Om du svarat ja på någon av dessa frågor då är detta recept för dig!Steg 1: ingredienser BrödOstSmörBaconGuacamoleGuacamoleAvokadoJalapenoLi...