Adventure Time: Animerade tovade BMOSlammacow Instructabrarians!

Tid för ett annat matematiska äventyr tidsprojekt! Ända sedan jag byggde min första BMO Gameboy fall mod tillbaka i 2011, det har varit en absolut spänningen! Min första stora elektroniska projekt, det har sedan dess varit med på Kotaku och Frederator Studios blogg och det är utan tvekan min mest besökta projektet på webbplatsen. Jag har alltid älskat denna kantighet video spelsystem, men jag förväntade mig aldrig det är sådan älskade av fans!

Så i år, som en hyllning till Adventure Times tredje årsjubileum och deras femte säsongen igång, jag bestämde mig att återkomma till denna karaktär. Har precis kommit in underverk i nålfiltning, jag skapade en bedårande plysch version, denna gång med utbytbara ansikten: animerade tovade BMO!

table.curvedEdges {gränsen: 10px solid RoyalBlue;-webkit-border-radius:13px;-moz-border-radius:13px;-ms-border-radius:13px;-o-border-radius:13px;border-radius:13px;} table.curvedEdges td, table.curvedEdges th {border-bottom: 1px Prickig svart; padding: 5px;}

Speciellt tack till Mikeasaurus för att ge mig gif!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Adventure Time's BMO: GBC Mod replika

"It's Adventure Time,Kom igen, ta dina vännerVi ska gå till mycket fjärran länderMed Jake hunden och Finn mänskligaRoligt tar slut aldrig är det äventyr tid!"Hej Instructabrarians, vad är klockan?... Äventyr tid!Gott folk, jag frickin' älskar de...

Adventure Time! Göra en Ice King mask!

Mina barn gick som Finn och Jake för Halloween, så i linje med tidens äventyr tema, min man och jag gick som Ice kungen och prinsessan Bubblegum. Klicka igenom stegen för en bonus enkel prinsessan Bubblegum tutorial.Steg 1: Google "Adventure Time is...

Adventure Time Fan Test

Detta är ett test för äventyr tid fans i alla åldrar. Du kan göra detta i huvudet eller i kommentarerna. Här går vi.Steg 1: Testet. 1. har du över 100 dollar värt av äventyr tid merchandise?2. har du som en miljon papper vikvägg?3. har du ett svärd p...

Adventure Time! Finn kostym! Ryggsäck (funktionell, med blixtlås öppning) + hatt.

Mina barn älskar äventyr tid. De beslutade att de ville vara Finn och Jake för Halloween. Tecknat är ganska ny och du inte kan hitta några äventyr tid grejer i butiker så jag var tvungen att göra sina kostymer från grunden. Här är vad jag kom med för...

Adventure Time! Gör Jake!

Mina barn älskar äventyr tid. De beslutade att de ville vara Finn och Jake för Halloween. Tecknat är ganska ny och du inte kan hitta några äventyr tid grejer i butiker så jag var tvungen att göra sina kostymer från grunden. Här är vad jag kom med til...

Adventure Time Pop Tarts (kanel)

Adventure Time Pop-Tart (kanel) receptFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIA!?YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8ML...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfactory.tumblr....

Adventure Time Sugru BMO Kabeldike

BMO (fonetiskt stavat Beemo) är Finn och Jakes levande video spel konsolen, bärbara eluttag, musikspelare, rumskompis, kamera, väckarklocka, brödrost, ficklampa, blixtljus, skateboardåkare, vän, fotbollspelare, videoredigerare, videospelare och kock....

Adventure Time Bmo USB hållare

Steg 1: Gör Bmo jag fick min bmo från en liten lådaSteg 2: material Vad du behöver oss din USB och en kniv... små eller stora. Jag fick min från min händig dandy survival kit.Steg 3: klipp Skär de två nedersta delar de använder i showenSteg 4: Se om...

Papercraft Finn (Adventure Time)

Mathematical!Från tecknad Network.com, äventyr tid papper skära ut Finn mänskliga! Äventyr är en animerad serie om en pojke och hans magiska omvandla hund som de reser en konstig värld som kallas Ooo med bisarra äventyr som ingen vettig människa skul...

Adventure Time tema Clock

Detta Instructable kommer att startas med dig att sätta ner ditt svärd och plocka upp din penna.Steg 1: Gör ansiktet av klockan Börja med att rita en cirkel. Detta kan göras 2 olika sätt du kan schablon det runt en stor tallrik eller du kan bara påsk...

Adventure Time Tresure flaska

OK guldet och pärlor kommer från en djuraffär deras fisketankar och det enda du behöver är en burk bara putta guld och pärlor i burken och skaka den runt för att blanda dem. mycket enkel....

Adventure Time kostymer

Intro till äventyrFast för en awesome kostym? Så var vi...Som studenter, att skapa bra kostymer har en hel del nackdelar, främst att vi är pank och har inga pengar. Så vi bestämde oss att göra dessa kostymer så billigt som vi kunde.Vi använde främst...

Adventure Time skor

detta är inte mycket av en steg för steg eftersom processen är ganska enkel och självklar men här går.Detta är mina äventyr tid skor. Total tid det tog att göra dessa var ca 4 timmar eftersom jag Rita och måla långsamt: pUPPDATERING *** lagt till bil...

ADVENTURE TIME JAKE hunden - hund kostym

Hur mycket är klockan?? Kostym dags! Dags att komma med din hund i vissa Halloween kul! Eller vardagliga kul om du älskar äventyr tid!I år var vår kompis Toby Jake hunden för en dag! Denna tutorial visar dig alla steg och omfattar mönstret så du kan...

Adventure Time: Guiden kappa

jag behövde min kostym av den 20: e år, och mina ursprungliga kostym planer var långt till storhet att slutföra på en helg. Jag gick som finländare, från äventyr tid förra året, så jag tänkte jag skulle bara ge min kostym en uppdatering. Jag gillade...

Adventure Time örhängen eller halsband

min bästa vän älskar äventyr tid, och visserligen, jag älskar det också. Hon älskar örhängen och gör smycken som galen, men ofta för andra människor och aldrig sig själv. Jag bestämde mig att kombinera sin älskar och göra henne några Finn örhängen.ja...

Adventure Time Fuzzy Velour Poster

Fuzzy affisch tid!Kom ihåg de luddiga affischer som kom med markörer så du kan färglägga dem? Eller är jag bara gammal? haha:) de faktiskt fortfarande gör detta men jag har inte sett dem runt för mycket nyligen.För ett tag sedan jag kom över några sa...

Adventure Time magnetiska bokmärken

magnetiska bokmärken är utan tvekan de bästa bokmärkena där ute. De bo i din bok på rätt plats även om boken är sjönk, skakade, eller hängdes upp och ner. Problemet är att de är inte precis billigt som bokmärken gå och coola mönster är få och långt m...

Adventure Time godis folk

Jag blev anställd att dekorera ett äventyr tid tema evenemang med godis kungariket är en av de största attraktionerna. Jag beslutade att bygga 28 anpassade 3 dimensionell godis personer totalt såväl som sockervadd träd och en 22ft Lady Rainicorn (Ins...