ADVENTURE TIME JAKE hunden - hund kostymHur mycket är klockan?? Kostym dags! Dags att komma med din hund i vissa Halloween kul! Eller vardagliga kul om du älskar äventyr tid!

I år var vår kompis Toby Jake hunden för en dag! Denna tutorial visar dig alla steg och omfattar mönstret så du kan göra exakt samma kostym!

Hoppas du njuter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Adventure Time! Finn kostym! Ryggsäck (funktionell, med blixtlås öppning) + hatt.

Mina barn älskar äventyr tid. De beslutade att de ville vara Finn och Jake för Halloween. Tecknat är ganska ny och du inte kan hitta några äventyr tid grejer i butiker så jag var tvungen att göra sina kostymer från grunden. Här är vad jag kom med för...

Adventure Time! Gör Jake!

Mina barn älskar äventyr tid. De beslutade att de ville vara Finn och Jake för Halloween. Tecknat är ganska ny och du inte kan hitta några äventyr tid grejer i butiker så jag var tvungen att göra sina kostymer från grunden. Här är vad jag kom med til...

Adventure Time's BMO: GBC Mod replika

"It's Adventure Time,Kom igen, ta dina vännerVi ska gå till mycket fjärran länderMed Jake hunden och Finn mänskligaRoligt tar slut aldrig är det äventyr tid!"Hej Instructabrarians, vad är klockan?... Äventyr tid!Gott folk, jag frickin' älskar de...

Jake hunden, är du en ipad penna ersättning?

Som vetenskapsman och en konstnär försöker jag kombinera konst och vetenskap som alltid. Jag upptäcker de följande fenomen.Av en slump lekte jag med min tidigare lera skulptur med akrylfärg och min ipad på sametime. Min ipad reagerar på min DIY skulp...

Adventure Time! Göra en Ice King mask!

Mina barn gick som Finn och Jake för Halloween, så i linje med tidens äventyr tema, min man och jag gick som Ice kungen och prinsessan Bubblegum. Klicka igenom stegen för en bonus enkel prinsessan Bubblegum tutorial.Steg 1: Google "Adventure Time is...

Adventure Time Fan Test

Detta är ett test för äventyr tid fans i alla åldrar. Du kan göra detta i huvudet eller i kommentarerna. Här går vi.Steg 1: Testet. 1. har du över 100 dollar värt av äventyr tid merchandise?2. har du som en miljon papper vikvägg?3. har du ett svärd p...

Hur man gör verkligt lätt hund kostymer till Halloween

Om du kan sy en rak linje, kan du göra en av dessa kostymer. Också, när du har läst denna sida och se hur lätt det är, gå vidare och göra en, ta ett foto och skicka det till oss. Vi älskar att få bilder att lägga upp på vår webbplats!I allmänhet, för...

Papercraft Jake hunden

en annan äventyr tid Papercraft! Här är Jake hunden, Finn's strechable, omvandla talande hund. Jake fungerar som seriens deutragonist och är ungefär som bror till Finn, även om Finn är en människa. Fråga mig inte, det är mer förnuftigt i sammanhanget...

Monster:: Hur man gör hund kostym

Har rätt kostym klä för Halloween-fest. Det är lätt att göra den perfekta hund kostym. Följ de här stegen.Steg 1: Levererar:: -långt hår tyg-färg mönster tyg-Filt-kardborrband-tråd-vadd-Återvinn tidningen-sax-stift-måttband-symaskinSteg 2: COSTOME ma...

Sushi rulle hund kostym

detta är en enkel kostym för din hund. :) Jag märkte det fanns ett par av nigiri sushi kostymer där ute, men hade aldrig sett en som var en maki rullar så jag bestämde mig att försöka göra en själv.Steg 1: Sushi rulle hund kostym Först behöver du din...

Adventure Time: Animerade tovade BMO

Slammacow Instructabrarians! Tid för ett annat matematiska äventyr tidsprojekt! Ända sedan jag byggde min första BMO Gameboy fall mod tillbaka i 2011, det har varit en absolut spänningen! Min första stora elektroniska projekt, det har sedan dess vari...

Rida 'em Cowboy hund kostymer

Min kennelklubb hade en post i en kommande parad, och jag tänkte på ett intressant sätt att kostym mina hundar medan fortfarande lämnar dem mobila nog att marschera i paraden. Min idé var att montera en actionfigur på Hundarnas selar att det ser som...

"Majs" hund kostym

denna hysteriska hund kostym ritades helt av regenererade objekt:1. gamla sweatshirt2. äggkartong3. gamla kostym peruk scraps4. (.. och en liten affisch styrelse, heta lim, lite färg, grönt band.. .och lite av Sculpty lera.)OCH.. .högst av allt...5....

Hur man skapar en Slinky hund kostym!

jag har en konstnär i år och jag älskar att skapa och driva mig själv utanför mina gränser! Jag har gjort ursprungliga kostymer i förflutnan, men detta år jag ville verkligen gå alla ut! Jag är en senior art stora på James Madison University, och min...

Adventure Time Pop Tarts (kanel)

Adventure Time Pop-Tart (kanel) receptFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIA!?YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8ML...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfactory.tumblr....

Adventure Time kostymer

Intro till äventyrFast för en awesome kostym? Så var vi...Som studenter, att skapa bra kostymer har en hel del nackdelar, främst att vi är pank och har inga pengar. Så vi bestämde oss att göra dessa kostymer så billigt som vi kunde.Vi använde främst...

Lätt nr sy Clown Halloween hund kostym

denna kostym är super enkelt och super billigt. Det bör ta ungefär 30 minuter att göra och bör kosta runt $5.Vill du ha mer sällskapsdjur DIY godhet? Kom och besök min blogg!Steg 1: Verktyg & material Du behöver – en bit av craft skum, en pom-pom, nå...

Brandpost (som kissade på av en hund) kostym

jag gjorde denna kostym 2011 för NYC Halloween paraden.Material som används:Varm limpistol och pinnar (hög värme)Stora bitar av skumTegel tryckta kontakt papperAkryl och sprejfärger (grå, brun, röd, Silver, svart)Träpinnar (olika storlekar)Expanderan...

Jersey Shore hund kostym

min rumskompis Amanda och jag utklädd till sin hund Auggie Pauly D för Halloween i år. Detta Jersey Shore ser är inte bara en Halloween-kostym - det är ett sätt att leva.Klä din hund och går dem ner på gatan i denna outfit; säkerligen kommer de att v...