Aeolus - vind powered knex ball maskindet har varit ganska blåsigt här nyligen, och jag har alltid varit fascinerad av hela idén med grön energi, så jag beslöt att bygga ett vindkraftverk.

I mitt sökande efter designidéer efterhand hittade denna sida ( http://www.stiltman.com/html/wind_power.html ) som är där jag hittade jag diagram som jag brukade göra en turbin. En gång hade jag gjort det och det snurrade i vinden för min smak, tänkte jag på möjliga användningsområden för den.

En av dem var att göra en vind powered hiss för en ball maskin, men det sätt jag hade det ställa in det kunde inte lyfta Knex bollar (och jag har bara en av dem) så jag använde ping-pong bollar istället.

BTW var den lift som jag använde designad av I_am_Canadian

Jag kommer inte att publicera en fullständig Instructable för detta för ett par anledningar
-Det är min första bollen maskin så det är liten och enkel (endast fyra mekanismer och två vägar)
-Det skulle vara svårt att beskriva hur man gör turbinen och det skulle skapa förvirring
-Det är inte riktigt allt som särskilda

Så utan vidare kör i min mun, ger jag dig Aeolus.

PS: här är länken till vid, ( http://www.youtube.com/watch?v=lE2vMWzOI0A ).

Relaterade Ämnen

Den officiella guiden till Knex Ball maskin lyfter

ända sedan Torka ut, människor har varit intresserade av att bygga nya hissar för Knex boll-maskiner, så jag gjorde denna guide!Denna guide kommer att omfatta alla ball maskin hissar som har byggts. I varje steg är en kort beskrivning av hissen, en k...

Glidande Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej alla!Jag ger dig anvisningar för den tredje nya liften som först användes i min knex ball maskin Elysium, glidande Arm lyft.I själva verket denna hiss användes två gånger i maskinen, båda var liknande.Detta är en liten, enkel hiss, och trevligt a...

Projektet S (Knex Ball maskin)

här är instruktionerna på hur till göra min knex ball maskin.Video.Steg 1: Bit listaBit listaStavarRöd - 3Gul - 42Blå - 56Vit - 32Grön - 58KontaktdonVit - 2Blå - 45Gul - 27Lila - 44Grön - 2Röd - 10Orange - 11Ljusgrå - 2Mörkgrå - 22AndraGrå distanser...

Projektet Nilsson (Knex Ball maskin) - den minsta och mest meningslösa Ball maskin någonsin

här är instruktionerna på hur till göra den minsta ball maskinen på instructables.Steg 1: Bit listaBit listaStavarRöd - 1Gul - 12Blå - 26Vit - 12Grön - 30KontaktdonBlå - 15Gul - 10Lila - 27Röd - 2Ljusgrå - 2Mörkgrå - 8AndraGrå distanser - 9Blå distan...

Titan - en Knex Ball maskin

A Knex Ball maskin med 4 banor.Det är 22 inches hög 18 inches lång och 11 inches bredelement som används är:1. berg-och dalbana spår väg2. bollen generatorn3. ball dropVideo kommer snartAv: Eugene Rabanes...

Projektet meningslöst - tiny knex ball maskin

så här är min första knex ball maskin.Detta är kan verkligen jag, tills jag får fler bitar.Jag har inte någon knex bollar, så jag använde golfbollar....

Centrera Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hi knexers!Här är instruktionerna för den tredje nya liften i min knex ball maskin Paradox.Center Arm lyft fungerar bra, och den har en låg bit count (förutom silver distanser).Denna hiss uppfanns ursprungligen av MechanicalCreationMaster i sin boll...

Motverka parallella Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej alla!Här är instruktionerna för en av mina två nya liftar som jag har bygga i min knex ball maskin eufori. Den andra nya liften är här.Jag inte ändra något, utom ingången, jag förstärkt det lite.Hissen fungerar bra med nyare stil bollar.Förhoppni...

ECLIPSE, en kommande Knex Ball maskin.

Hej alla och Välkommen till min Instructables sida,Jag är här med ett par bilder på wich är förmodligen kommer att bli min största och mest edvanced Knex ball maskin: ECLIPSE. De bilder som du ser nu är bara en del av maskinen, eftersom det är bara c...

Everest - världens högsta fristående knex ball maskin

Ja, det är sant, jag gjorde världens högsta fristående knex ball maskin!Det står 5,51 meter höga och är helt fristående!Galleri: http://www.sorunome.de/knex/ballmachines/everestVar noga med att kommentera, betygsätta och prenumerera!Kolla in min hems...

Fallande Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej Karl knexers!Slutligen, efter en lång tid lyckades jag hitta en tid för denna ball maskin lift.Den fallande Arm lyfta sågs först i min knex ball maskin Paradox.Detta är den andra nya liften i en serie av 4 nya hissar, allt från Paradox.Det är en...

Fort Kecil - en Knex Ball maskin

här är min första bollen maskin. Det var bygga och filmade tillbaka i juni 2009, jag har bara aldrig gjort en video av det. Det finns 4 banor och en kedja hiss.YouTube - Fort Kecil - en Knex Ball maskin...

Fyra flaggor (Knex Ball maskin)

A Knex ball maskin jag gjort under 2011.8 banor, ett nätverk.Video på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=XKY-kFFVRFUSteg 1: Nya (ish) Element: hjulet Inte precis ett nytt element, men jag har aldrig sett denna särskilda hjulet innan, så jag tänk...

Hof-tiny knex ball maskin

Hej! Idag kommer jag visa dig hur du skapar Hof - tiny knex ball maskin. Nästan alla kan göra det, det är därför det är min första Instructable. Det är batteridriven så att du kan ta det någonstans-LOL. Här är en video:Låt; s börjar!Steg 1: Steg 1-bi...

Hoppa Lift, en knex ball maskin lift

Hej knexers!Detta är sist av 4 nya hissar alla först ses i min knex ball maskin Paradox.Det är en liten hiss som användes för att lyfta bollarna från låga vita golvet till det höga vita golvet, men du kan använda den som du vill.Du kan göra denna his...

Knex Ball maskin Apocalypse

Här slutligen är det, min nya knex ball maskin Apocalypse!Byggtiden var ungefär ett halvår, den har 4 nätverk med 16 banor.För en full bildgalleri Besök min hemsida!Tack till gemenskapen för inspirerande mig på massor av saker i denna ball maskin - s...

Knex Ball maskin Boron

här är det min andra knex ball maskin. Den har sju banor, tre hissar och två nya element. här byggde jag runt december 2010, och som du kan berätta jag lägga julbelysningen på den. Återigen jag göra inte en video (på grund av ingen video kamera) men...

Knex Ball maskin banor officiella Guide

Välkommen till min guide över olika sökvägar som kan ses på en k'nex ball maskin. Du kanske har märkt att banor (ibland) betraktas som kallas "beståndsdelar." Tja, gjorde jag denna guide eftersom min "elements" guide höll på att bli li...

Knex Ball maskin fobi

En knex ball maskin jag gjorde när jag var inte på Ateroid bälte. 4 nya element, 1 lift och 5 fot lång. Vänligen njutahttp://www.youtube.com/watch?v=L9lV5mhQ9MwKopiera och klistra in det i sökfältet. videon av någon anledning inte kommer att ladda up...