Afrikanska jordnöt biter, kaffe tid mellanmål. Super enkelt.Goda medborgare av Instructables,
Jag är tillbaka:).

Jag kan inte berätta den känsla jag har i skrivande stund detta instructable efter mer än 6 månader. Det är bara ren lycka. Jag har saknat dig så mycket.

Historien tid.
Några dagar sedan såg jag en liten recept artikel i min söndagstidningen om en afrikansk söt kallas Kanya (uttalas Kanyah). Enkelheten i snack slog mig och jag bestämde mig för det ge det ett försök. Jag är så glad att jag provat det, det smakar awesome.

Vad är ännu mer awesome att mellanmål mat tävlingen kommer :) (Du vet vad jag menade)

Nyttig info.
Tillagningstid: 30 minuter
Portioner: Ca 25 bita storlek kuber.
Vegan: Ja
Vegetarisk: Ja

Är du färdig? Bära ditt kök rustning och huvudet mot den gudomliga platsen:).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kaffe tid! Brygga klocka - 3D tryckt

Tack för visat intresse i mitt projekt genom att klicka och titta. De senaste månaderna har jag ville komma med ett projekt att jag kunde släppa helt till publiken dela gemenskapen bara för att dela en idé med världen. Så här går...Denna brygd klocka...

Laser skär rutor

Detta var från början ett uppdrag som vi fått från våra DFAB valbara kallas dyrbara last. Våra objekt var att lära sig att använda online låda generatorer, redigera rutan i RHINO och lasern skär en låda på en FabLab i stan.Här är den process som jag...

4 olika kaffe grillar

här är fyra sätt att grilla din egen gröna kaffebönor, på de billiga! Dessa kafferosterier kan kosta dig lite att ingenting.Under de senaste åren har jag utvecklats från att dricka kaffe "från hyllan", till slipning mina egna bönor, som kommer r...

Kaffe såsen - för biff

detta är en fet sås reserverade för kaffeälskare bara.Du håller på att slå in på en lång omständlig och ibland tråkiga instructable. Men låt mig försäkra er, om du får över tanken på kaffe och kött som ett främmande koncept och utom många tidskrävand...

Jordnötssmör ostkaka

detta är min post för Pi paj. Bara en god ol jordnötssmör ostkaka, det fastnar på taket i munnen och allt. Detta är ett super enkelt, inget baka recept. Du har förmodligen alla saker i huset redan att göra det.Steg 1: Samla grejer Här är vad du behöv...

Mörk choklad fudge med Via instant kaffe

detta är min första Tutorial Ja! Okej så jag använder för att arbeta för starbucks och jag hade en vanlig som använder att göra via fuskverk för oss anställda när jag spenderade min semester med min syster bestämde vi oss för vi ville baka en massa s...

AeroPress kaffe Maker - en Nybörjarguide

Efter år av att göra kaffe i min cafetiere (kallas även en fransk press) och motstått fruktansvärt tidskrävande och kladdigt saneringen, kom jag slutligen över AeroPress. Jag har alltid hållit klart något med ett pappersfilter på grund av de extra ko...

Återställa en kaffe kvarn, Spong No.3

jag hittade en gammal kaffe kvarn i vårt garage för några år sedan, det var ganska rostig och smutsiga så när jag först använde den resultaten var ganska obehaglig. Den första grind av färskt kaffe var skitiga och kvarnen gav en metallisk smak till d...

Torr ingefära ayurvedisk kaffe (Chukku Kapi)

Torr Ginger Ayurvedic Coffee (Chukku Kapi) är en kryddig och söta traditionella södra Indiska dryck. En mycket bra botemedel mot förkylning, dess rika arom öppnar nasal block och ger lättnad från halsinfektioner och feber också. Min Grand mamma bruka...

Arduino 2 axel tid förflutit Dolly

det är på tiden att jag visade internet min tid förflutit dolly. Detta är åtminstone iteration 4 eller 5, kombinera en linjär rörelse rigga med en panorering rigg, så tyvärr jag inte har en steg för steg byggprocessen. Men om din på mig en bild är vä...

Airfried Cirspy Masala jordnötter

Här ett fantastiskt recept för att göra de berömda Haldiram mutter kex hemma. Masala jordnötter är en apt mellanmål att gå med på te på kvällen. Det är verkligen mycket lätt och snabbt recept och går friska också som dessa är inte friterad men luften...

Lär dig Time-lapse fotografering i nr tid platt

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du gör din egen time-lapse video.Jag kommer också dela användbara tips som jag har lärt mig av erfarenheter.Här är en video av några av de tiden-förfaller som min vän och jag gjorde:Per Wikipedia gör fotog...

Saftiga sfärer mellanmål - lätt kök Science

Detta är ett enkelt, roligt sätt att leka med maten! Om du har kräsna barn, kan du göra några juice av frukt och grönsaker och sedan skapa dessa "kaviar" gelé ur den.Detta innebär att endast två ingredienser! .. .och en kopp olja!Om du har aldri...

Hemgjorda kaffe ljus!

Här är min ursprungliga kaffe ljus recept!Detta projekt är roligt, Billigt och enkelt (om du gör det rätt!)Jag såg några funky ljus i butiken (tror jag de var Yankee), och jag tänkte för mig själv... "Wow, jag kan göra en av dessa med några hushållsf...

Kokos Power biter

Pop i munnen, tiny kokos biter. Detta är en super mat som gör ett bra mellanmål för stora och små barn. Perfekt för luncher, vandring eller camping. Detta ger dig mycket energi och karamellen!1/2 kopp müsli eller havregryn1 kopp urkärnade datum2 msk...

Nr-baka krämig krispigt jordnöt smör torg

Detta är en måste-prova för jordnötssmör älskare! Ingen ugn, ingen mikrovågsugn, ingen spis, (nästan) ingen diskning! 3 ingredienser (med 2 mer frivillga), super enkelt. De är nötig och rik, men inte alltför söt. Strukturen är mycket intressant, kräm...

Sticka Uggla kaffe mysiga

Hey momoluvers! Det är momo och i dag jag kommer att göra en splendorious tutorial för dem Starbucks pumpa krydda lattes. Kaffe cozies i princip hålla händerna från att komma till heta när kaffe eller te. Jag har gjort dem för ett par år nu och har b...

Plast Bit innehavaren Revisited

Tidigare satte jag upp en liknande stycke hållare. Detta är ett nytt ta på den, med lite olika material och nya tekniker.Steg 1: materialDetta projekt är gjord av plastflaska cut outs, och en skrot av trä. I denna bild kan du se den givare vattenflas...

Bästa bit innehavaren

återta kontrollen över alla dessa löst 1/4" verktyg bitar med denna hållbara bit hållare.Snabbt, Billigt, enkelt och användbart. Verkligen. En bra fars dag artikel - du kan göra det snabbt!Steg 1: Vad du behöverMaterialVerktygSkumgummi badrumsgolvet...