Agat Rock klubbor från krossade Candy--enkelt och lätt!Jag älskar agats stor comeback. Jag perusing ständigt heminredning och att se underbara agat skivor utnyttjas i okonventionella sätt--knoppar, lampor, bokstöd, litet bord toppar, i stället för de mer traditionella och typiska sätt att använda agat halsband och glasunderlägg/grytunderlägg.

Mer än jag älskar heminredning idéer, jag älskar att arbeta på mat idéer. Så när jag såg online att Jolly ranchägare är att krossas och smälte in mycket slumpmässig lollipop blobs, kunde jag inte men försöka göra något mer målmedveten med metoden. Jag tänkte, varför inte avsiktligt lager krossat godis i ringar att göra ganska ätlig agat? Och det finns inget behov av att leka med smältande socker och socker temperaturer och färg och smakämnen socker. Godis är allt du behöver - det är så enkelt som så!

I min första experiment, naturligtvis försökt jag ordna ringar av krossad godis (av olika märken, färger och opacitet) allt på en gång, men ringen alla smälte ihop och förlorade definition. Så experimenterade jag bara lite mer och var nöjd med realism i denna metod och det är enkelt! Du kan göra jumbo 5" diameter agat klubbor, som jag har gjort här, eller enkla agat godis skivor som kan användas på många sätt (jag är tänkande cupcakes och tårta inredning!).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gardiner anläggning bar: billigt, enkelt och rent.

Hur man håller baren gardiner på ett billigt, enkelt och rent sätt. endast en liten hela!. Gardin bar måste ankomma sida till sida väggar (om inte använda 2 eller 3 krok galgar från taket istället)Steg 1: bitar du behöver. Mätare, borra och skruva st...

Hur man enkelt och rent ta bort sidor från böcker

ett litet trick jag hittade enkelt och rent bort sidor från böcker.Steg 1: Samla material vad du behöver för detta:-sträng, bara några plain vit sträng finns på din lokala apotek eller hantverk butik, kan också vara garn och vissa andra strängar anta...

Enkelt och gratis nunna chuckar

Hej! Detta är min första instructable. Vara hård om du har till :D. Jag har informerats av mrmath att detta är olagligt i vissa områden. Vänligen kontrollera dina lokala lagar och Använd ansvarigt.Jag kommer att visa dig hur du mycket enkelt och prak...

Ta bort rost enkelt och effektivt med salt och elektricitet.

Hej alla, vill du veta hur man bli rost på dina verktyg för billigt, enkelt och säkert sätt?Detta är en billig, säker och intressant vetenskapligt experiment du bör prova på dina verktyg bort rost i stället för med hjälp av syra, gnissla eller tung t...

Craft Stick gummiband Gun - enkelt och lätt

Craft Stick gummiband Gun - enkelt och lätt(Se Video)Här är ett enkelt sätt att skapa en double shot gummiband pistol med lite hantverk pinnar och klädnypor. Gummiband är lätta att pickup och orsakar inte skada. Var noga med att inte skjuta någon i a...

Träpanel: Ett enkelt och billigt sätt att uppgradera alla rum

The Inspiration.När jag gifte mig, beslutade vi att bo i min lägenhet. Perfekt läge, men det behövde lite arbete.Vad behövs mest arbete var vår enda badrum.Som en enda kille, jag visste att badrummet var dåligt (men jag kan fortfarande leva med det)....

Hur man gör citron-lime läsk de enkelt och snabbt sättet.

Hur man gör en läcker citron-lime läsk av saker runt hem, eller enkelt och billigt buyable på din lokala butik.Steg 1: ingredienser Först och främst, ingredienserna du behöver är...-citronsaft-socker-kolsyrat vatten-kalk margarita mix- och ett glas a...

Rock Candy - regelbunden och stora kristaller! (Sockerkristaller)

I denna tutorial omfattas både "vanliga" och stora rock candy/kristaller! Skillnaden i vardande är ganska liten. :)Steg 1: Titta här förstDet här är en instruktionsvideo jag gjorde för detta projekt. :)Steg 2: 1: verktyg & ingredienserDu beh...

Artisan klubbor för Leathercraft, träbearbetning och skulptera

Det finns ett gammalt talesätt som går; "en hantverkare/kvinna är bara så bra som sina verktyg. För mig, det är bara halva ekvationen eftersom, enligt min mening en crafter största styrka ligger i förmågan att skapa sin egen utrustning. För att det f...

Candy pennor och pennor

Har du någonsin satt i en klass, som önskar du hade något att knapra på medan din lärare boringly fortsatte sin föreläsning, och lämnar dig i fred med dina mellanmål? Är detta instructable för dig! Läraren kommer inte att tänka två gånger efter att h...

Kite flygfotografering Picavet System - roligt, enkelt och lätt att bygga!

i detta Instructable jag kommer att lära dig hur man bygger ett picavet och kamera fäste för kite aerial photography/video så att du kan fånga fantastiska Bird's eye syn på världen omkring dig. Syftet med picavet är att hålla och stabilisera kameran...

Enkelt och billigt garn Picture Frame

Bygg din egen fotoram, använder endast kartong, garn, sax och stift bobby. Ett bra alternativ för att utforma papperskonst på en budget.Material:Konstverk till ramKartong blad (tillverkad i en låda eller någon extra kartong)Garn: alla sorter och valf...

Roligt, enkelt och billigt ljus upp shadow box

Detta är ett mycket roligt ett enkelt projekt som är billig, och något nästan vem som helst kan göra.Så heres vad vi behöver:Minecraft inspirerade mig på denna en så tack Notch och Jen.Paint eller färgat papperTejpEn skärande redskap *Dina utskrifter...

Meny planering gjort enkelt och vackra

2 hungriga små barn och en svår kost i ett främmande land gör shopping och äta hälsosam otroligt utmanande. Förutom jag som en stor variation och har aldrig hittat meny planering särskilt min grej.Steg 1: Variera-it-up menyn planerareFör ett par år j...

"Glödlampa" enkelt och lätt gjorda

Bra sätt att lysa upp vägen till din dörr, bakgård, parti eller speciella tillfällen. Dessa lampa lampor är snabbt och enkelt att göra och kan hängas upp eller ställa på ett bord, gångväg, road, etc. Vi använde ett par olika färger lysdioder för att...

Smart och enkelt och Timer-funktionerna för varje program

Används en digital timer (600dt - selec) för att automatisera min icke-kommersiella motor.Om du vill snabbt rusa genom projektet kan du hoppa på min YouTube video som ovan.ifelse {låter start} ;-)Detta är en enkel men ändå användbara projekt som fort...

Lödning små SMD komponenter enkelt och snabbt sätt (med en kokplatta)

jag har varelse gör elektronik för lite medan och medan SMD komponenter tycktes ge många fördelar, var skrämmas av deras lilla storlek; "hur fan jag löda som?" Men som jag ville använda en särskild liten accelerometer för mitt projekt, som endas...

Trådlös kraftöverföring (enkelt och snabbt sätt)

Jag har sökt om detta ämne i ett år att göra ett enkelt projekt. Men jag hittade ingenting enkelt. Varje projekt innehåller hårt för att hitta material och hög spänning. Jag försöker att göra det enklare. Jag tycker också att en ungersk sida om detta...

Täcker småskador & anpassa dina skor, snabbt, enkelt och billigt!

Ha ett trevligt par skor som har gått igenom vissa slitage, eller bara vill göra ett uttalande? Denna enkla och billiga metod är för dig!* Om du har haft detta Instructable, du överväga att rösta för det! Tack!Material:T-Shirt Transfer för mörkt tyg...