Ägg-bot skapelser och TipsObs: Den instructable är fortfarande under konstruktion. Jag ville publicera den nu ändå så folk kunde se Eggbot hur och om någon vill använda någon av mina mönster för sina egna påskägg. Jag ska avsluta det snart.

Ett par veckor sedan fick jag ett ägg-bot. Mina barn och jag har älskat det, så jag tänkte jag skulle dela några exempel på vad den kan göra, några mönster vi har kommit fram till och några allmänna tips.

Om inte du är bekant med en ägg-bot, är det i huvudsak en liten CNC-svarv. Du sätter något sfäriska objekt två kolvar som styrs av en stepper. Det finns också en penna arm som styrs av en stepper som flyttar sida till sida. Mellan de två steppers (och en servo att lyfta och sänka pin) är ägg-bot kunna ta instruktioner från en dator och använda dem för att rita på ett ägg. De facto plattformen för att skapa ritningar och rita ut dem på äggen är Inkscape (och öppen källkod Illustrator-liknande program).

Jag har hittat det förvånansvärt lätt att använda och massor av kul.

Se Steg
Relaterade Ämnen

STOR bricka Sander: Bygga, använda och Tips

Jag har tappat räkningen för de gånger när jag har varit mitten av projektet och tänkte, vad jag verkligen vill ha nu är en trevlig stor fet disk sander. Med dem kan du göra exakta vinklar i trä och metall. Du kan producera lysande ytterkanten kurvor...

Hur man kan förebygga, bota Finnar och akne

Hi guys. Ärren som finnar och akne förde till vårt ansikte är ganska pinsamt. Dessa mörka fläckar på vårt ansikte kan de flesta gånger gör oss drog sig ur cirklar av vänner som har smidig och rena ansikten.Efter läsande den här, du kommer inte längre...

Svärm Bots: Montering och kooperativa Transport

Hej alla,Detta instructable handlar om "Swarm Bots: montering och kooperativa Transport" i vilken vi kan bygga våra egna master och slave robot, slav kommer att följa master robot och vi kommer att kontrollera master robot med vår smartphone. De...

Sugru grunderna och Tips

på grund av tävlingen, jag fick mina händer på några Sugru och det är ganska häftigt. Jag har hittat en massa tips och grundläggande instruktioner, men kände att de behövde ett ställe för nybörjare att läsa - speciellt den information som är användba...

Korg bollen Hoops, Bot pussel och gnugga sten

Steg 1: leveranser Förteckning över omsättning för varje enskild punkt.Korg:Mjölk kanna ringGuldmynt nettningNålStark gul trådStolpe:TejpMagnetLimTom spolePenna med pocket clipHalmMiniatyr kläder stiftInstructables klistermärkeSaxSpikAltoids tinOrang...

.bat knep och tips

detta kommer att visa dig några coola tips och tricks som du kan göra med befalla snabb.Steg 1: gör en .bat öppna kommandotolken eller anteckningar och skriva: startutanförCLSECHO Hej världenpausa: slutSteg 2: att göra en .bat nu som var mycket grund...

Hur att få en i klassen (Disclaimer: processen och tips kan variera något beroende på vilken klass det är, men dessa är allmänna tips)

viktiga tips om hur man blir en framgångsrik studentSteg 1: närvaro Viktigaste om klassen är närvaro. Det finns absolut inget sätt en student kan passera utan klass, så se till att du gå till varje klass möjligt. Beroende på professorn, närvaro kan e...

Pokemon X Y (och OrAs) guider och Tips

Heyo! Detta är min instructable på några tips för Pokemon X och Y. Jag uppdaterade nyligen detta instructable att inkludera Omega Ruby & Sapphire Alpha! Hoppas du njuta av det!Om du inte vill gå igenom X och Y guider,Steg 1: Box organisation Jag har...

Flip HD kamera Mods och Tips

ägare av en Flip HD-kamera bör vara medveten om mångsidigheten och nivån av anpassning dessa lätta kameror besitter. Även om videokvaliteten är mindre i jämförelse med dyrare digitala kameror, för inte mycket pengar och mindre praktiskt arbete, kan e...

Sumo-Bot (TSA och Science Olympiad regler)

detta är min Sumo-Bot för min teknik studenter Association (TSA) club http://www.nystsa.org/ . Denna robot passar också in alla Science Olympiad regler också. I grunden för händelsen du måste bygga en sumo-bot som passar alla krav regler och tävla ro...

Enkla Bots verktyg och fästelement

enkla robotar är en serie mekaniska varelser gjorda av vanligt förekommande material. Även om du har ingen tidigare erfarenhet av att bygga robotar, kan du snabbt få igång byggnaden enkel Bots.För att göra enkla Bots, är allt du behöver enkla verktyg...

Hur till: choklad franska Macarons (recept och Tips!)

Att göra franska macarons är en söt men komplicerad vetenskap. Dessa delikata kakor kräver massor av uppmärksamhet och vissa speciella kök know-how, men med lite hjälp från vår video, du kommer känna som en parisisk konditor på nolltid. Och om du int...

Naturliga Tick myggmedel och Tips för att hålla fästingar bort

för några månader sedan min flickvän och jag tog vår hund Tucker och gick Geocaching i skogen nära vårt hus. Vi hade en bra dag att hitta cachar och handel godsaker, men när det var dags för att gå hem för dagen märkte vi en massa små svarta och röda...

Smycken hemligheter. Tips Tricks och tips

detta är en guide till lite känt faktum och billiga knep för att göra smycken av finare kvalitet och hur man gör saker ännu bättre. Denna guide kommer att gå igenom tekniker och nyttig information till att göra bättre smycken.Att starta måste ha abso...

Hur man spelar runescape: enkel guide och tips!

Hej alla, detta är mitt första försök till en runescape instructable. Mitt namn är molnet 1802 med utrymme, så Lägg till mig om du vill. Detta instructable kommer att omfatta:Grundläggande kontrollerHur tjäna pengarHur att få erfarenhet snabbtTaktik...

Problemlösning och Tips för kokt ägg

Har du någonsin undrat varför vissa recept som följt till ett T inte producerar samma resultat? Jag hade aldrig problem matlagning kokt ägg tills jag flyttade till en annan stat. Jag äntligen beslutat att försöka lista ut vad jag gjorde fel. Jag har...

Skärande säkerhet, box kniv, xacto, guider och tips

föremålet för detta instructable är att, medan skapa eller göra projekt, är att tänka på säkerheten när du använder verktyg.Jag har valt ut styckning, eftersom jag för närvarande skivning en massa vinyl i projekt och trodde att det skulle vara ett lä...

3D utskrift med 3DSystems Projet 660 (råd och Tips)

Jag ursprungligen tänkt göra denna guide för andra arkitekter på mitt kontor som tänker använda den 3d-skrivaren. Jag bestämde mig att göra den offentliga på instructables, så att dess tillgängliga för vem som helst som skulle kunna gynnas av rådgivn...

Roller coaster tycoon 2 fusk och tips.

Först bygga ett 5 x 5 block med bas blocket och sedan göra det 10 kvarter hög placera en åktur på den (t.ex.) radiobilar. Placera sedan utloppet och entrence.delete på resan kommer du att se du har mer pengar än du började med.Steg 1: roller coaster...